2777
2789
عنوان

بچه ی بدقلق

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نداره شیر خودم رو میخوره

اینا ک میگی علائم ریفلاکس پنهانه

من۶نوع دارو عوض کردم تا جواب دااد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پسر شما با دارو آروم شد واینکه خوابش خوب شد لطفا بهم بگید کدوم دکتر ببرمش

من تهران پیش بهروز مقدادی میبردم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم یعنی با دارو های دکتر مقدادی آروم شد دیکه گریه نمکنه و خوابش خوبه ممنون میشم جواب بدید

اره

البته با قطع شیردهی کلا عالی شد

اره البته با قطع شیردهی کلا عالی شد

عزیزم ببخش ولی یه سوال دیگه هم ازتون داشتم اینکه پسر من مدام بینی شو میخارونه این میتونه از نشانه های آلرژی باشه البته بیشتر موقعی که خوابش میاد این کار رو میکنه

عزیزم ببخش ولی یه سوال دیگه هم ازتون داشتم اینکه پسر من مدام بینی شو میخارونه این میتونه از نشانه ها ...

ریفلاکسه