2777
2789
عنوان

بچه ی بدقلق

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نداره شیر خودم رو میخوره

اینا ک میگی علائم ریفلاکس پنهانه

من۶نوع دارو عوض کردم تا جواب دااد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پسر شما با دارو آروم شد واینکه خوابش خوب شد لطفا بهم بگید کدوم دکتر ببرمش

من تهران پیش بهروز مقدادی میبردم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم یعنی با دارو های دکتر مقدادی آروم شد دیکه گریه نمکنه و خوابش خوبه ممنون میشم جواب بدید

اره

البته با قطع شیردهی کلا عالی شد

اره البته با قطع شیردهی کلا عالی شد

عزیزم ببخش ولی یه سوال دیگه هم ازتون داشتم اینکه پسر من مدام بینی شو میخارونه این میتونه از نشانه های آلرژی باشه البته بیشتر موقعی که خوابش میاد این کار رو میکنه

عزیزم ببخش ولی یه سوال دیگه هم ازتون داشتم اینکه پسر من مدام بینی شو میخارونه این میتونه از نشانه ها ...

ریفلاکسه