2777
2789
عنوان

اعتراف🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 138 پست

اعتراف میکنم که خیلی تنبلم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
اعتراف میکنم تو کلاسای مجازی که صبح میزارن، حاضری میزنم گوشی به دست آنلاین میخوابم😞

نکن خواهرمن میفهمن 

منم فک.میکر م خیلی زرنگم اخر نمره مو کم کرده بودن فهمیدم ازمنم زرنگ تر هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتراف میکنم 

وقتی بچه بودم بچه های تپل فامیل می‌بردم ی گوشه لپاشونو میخوردم 😋خدا منو ببخشه بعدم ک گریه میکردم میگفتم افتاد زمین من حواسم نبودم🤦‍♀️☹️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
اعتراف میکنم اونی که دیشب همه ته دیگ سیبزمینیارو خورد من بودم اونی که زد پس گردن پسر عمم وقتی خواب ...

چه شری بودی   

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
یه دفه غدای فاسد دادم داداشم خورد:( 

وای خدا منم یه بار بچه بودم اجیم از دانشگاه اومد خییییلی گرم بودمنم رفتم یه لیوان ابو پراز نمک کردم و دادم بهش اونم خیلی گرمش بود کل لیوانو رفت بالا بیقیش بماند😂😂😂😂😁

اره😬

چ جوري 😐😐😐

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
اعتراف میکنم تو کلاسای مجازی که صبح میزارن، حاضری میزنم گوشی به دست آنلاین میخوابم😞

اونوقت نمیترسی امتحانات بد بدی   

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان