2777
2789
عنوان

اعتراف🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 138 پست
لباس مورد علاقه شوشو رو خراب کردم با اوتو سوزوندمش از اونجای که شوشو علاقه مند به کمک  افراد مت ...

وای منم دقیقا همین طور شد یه شلوار داشت از بس دوست داشت دلش نمیومد بپوشه منم سوزوندم خداروشکر هنوز یادش نیومده😁😁😁

اعتراف میکنم اونی که دیشب همه ته دیگ سیبزمینیارو خورد من بودم اونی که زد پس گردن پسر عمم وقتی خواب ...

😐🤦‍♀️برا تو دیگ کرم درون نیس اژدهای درونه🤤

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اره تو یه کتاب نوشته بود دختر وقتی به بلوغ جنسی می رسه اگه با جنس مخالف نزدیکی کنه باردار میشه م ...

🤣🤣🤣ناااااابود بودیم کلا😅

بچه های الان از من بهتر میدونن همه چیو😰

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

ی اعتراف دیگه:همیشه فکر میکردم از بندگان برگزیده خدام وادم خیلی خاصیم  

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

کله زندگیه من سیاهه اعتراف خنده داری ندارم

فقط اعتراف میکنم دلم برای کسی ک سال ها عاشق هم بودیم خیلی تنگ شده 

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد      
بذار عرقت خشك بشه بعد 🙄

عرقش خیلی وقته خشک شده عزیزم دیگه بو نمیده😑😂 عضویتش یک ماه پیشه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
من اعترافم خنده دار نیست اعتراف میکنم چند ماه پیش با دوستام رفتیم شمال و کلی خوش گذشت🙄

يواشكي؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
من بادمجون سیب زمینی و...نمیتونم با روغن کم درست کنم و اوایل شوهرم میگفت حالم بد میشه چخبره اینقد رو ...

اون کبد بیچاره رو چطوری میشوری😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮