2821
2789
عنوان

اعتراف🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 138 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بادمجون سیب زمینی و...نمیتونم با روغن کم درست کنم و اوایل شوهرم میگفت حالم بد میشه چخبره اینقد رو ...

خو کمتر بریز گلم ،مثلا یه ملاقه ۵قاشق و ...اینطوری که شما پیش میری اسرافه عزیزم خدارو خوش نمیاد

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

اعتراف میکنم اونی که دیشب همه ته دیگ سیبزمینیارو خورد من بودم

اونی که زد پس گردن پسر عمم وقتی خواب بود هم من بودم

اونی که ترقه اندخت تو دشوری که بابابزرگم داخلش سکته کرد هم من بودم

اونیم که ماشین عروسو برا عروسی عمم پنچر کرد من بودم

یه کرم دروون دارم فعال شه نمیشه مهارش کرد  

یه اعتراف دردناک 

من خیلی اداعای خوبیم میشد( پیش خودم )که خوبم پشت کسی حرف نمیزنم 

پشت یکی از دوستام به یه دلایلی پیش یکی یه حرفایی زدم اون فرد هم رفت تمومِ تموم حرفامو به اون زد  و اونم پیام داد و خیلی ناراحت بود از دستم 

ازش  خیللللی معذرت خواهی کردم  

ولی الان بعد ۴ روز هنوز کنار نیومدم از خودمم خجالت میکشم  

شاید فکر کنین چیز خاصی نبوده ولی واقعا خیلی بد بود خیلی خیلی بد

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹
هم حسیم😅😅😅😅😅 چقدر از پسرا دوری میکردم از ترسم🤣

وای اره تو یه کتاب نوشته بود دختر وقتی به بلوغ جنسی می رسه اگه با جنس مخالف نزدیکی کنه باردار میشه من همش به این فکر می کردم حواسم باشه پریود شدم نزدیک پسرا نرم 😅😅😅

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

2823
2791
2779
2792