2789
عنوان

اعتراف🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 138 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولین تاپیکم استقبال کنید لدفنننننن    

نیومده میخای بری پر بازدیییید😏😂😂

مادر نزاییده 🙄😒😂😂😂

خیلیا تو صفن زودتر تو برو ته صف وایسا 😅

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اولین تاپیکم استقبال کنید لدفنننننن    

بره این که دلت نشکنه میگم وگرنه حوصله ندارم

تا دوازده سالگی فکر می کردم نزدیکی با جنس مخالف که تو کتاب ها هست ینی نزدیک شدن. خیال می کردم اگه یه زن و یه مرد به هم زیادی نزدیک بشن زنه حامله میشه 😓

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

اعتراف میکنم که از تابستون تا الان میخام برا کنکورشروع کنم به درس خوندن تا الان ک نشد ..انشالله فردا  

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
الان گوزوا میان😂

بخای چیزیم بگی بهشون میگن بزارین یکم خوش باشیم😳

خوشی با 💨💨💨آخه😷

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بره این که دلت نشکنه میگم وگرنه حوصله ندارم تا دوازده سالگی فکر می کردم نزدیکی با جنس مخالف که تو ک ...

دققا منم همین فکرو داشتم تا 14 سالگیم😶😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶