2777
2789
عنوان

اعتراف🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 138 پست

یه بار بچه بودم دختر داییمو بغل کردم من هفت سالم بود اون دوسال .با کله افتاد پوست رو دماغش کنده شد.زنداییم تو خواب و بیداری گرفت شیرش داد‌.صبحش همش میگفت اینچرا دماعش اینجوری شده.بعد بیست به دختر داییم اعتراف کردم😁

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
دانشگامون یه شهر دیگه بود،پیچوندیم،با ماشینای تو راهی رفتیم😂

دمت گرم 😐🖐🏻

امتحان ميكنم😂💋

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتراف میکنم که خیلی تنبلم

منم همین طور 

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
کله زندگیه من سیاهه اعتراف خنده داری ندارم فقط اعتراف میکنم دلم برای کسی ک سال ها عاشق هم بودیم خیل ...

اخی عزیزم شکست عشقی خیلی سخته ایشالله که بتونی باهاش کنار بیای 

حالا بعدا ویسارو گوش میدم😁👌

اهان موفق باشی گلممم 

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
😂✋ولی باید یه چندتا سلیته باشید که از پس خودتون بر بیایید

هستيم😂😂🖐🏻

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

سخته

مخصوصا کسی ک خانوادش دچار این شکستش کنن

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد      
یه اعتراف دردناک  من خیلی اداعای خوبیم میشد( پیش خودم )که خوبم پشت کسی حرف نمیزنم  پشت ی ...

منم هیچوقت پشت سر کسی بدشو نمیگم چون مطمئنم به گوشش میرسونن،نمیدونم بقیه چه جوری این کارو میکنن هیچ وقتم بد نمیشن😑

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..