2821
2789
عنوان

مادر شوهر

346 بازدید | 41 پست

من ده روز میشه ک سقط کردم دکترم سپرده بودم باید استراحت مطلق داشته باشم تا هشت روز منم رفتم خونه ی مامانم و همسرم مرتب بمن سر میزد ولی از مادرش خبری نبود منم گذاشتم پای اینکه پاهاش درد میکنه نمیتونه از خونه بیاد بیرون ولی حتی بمن زنگ نمیزد حالمو بپرسه  گذشت من اومدم خونه ،مادر شوهرمم طبقه ی بالای خونه ماست صبح اومد پایین منم خوشحال ک اومده منو ببینه یکم ک نشست بامن خرف زد گفت مراقب خودت باش چیز سنگین بلند نکن و از این حرفا بعدش بزگشت گفت اومدم حال پسرمو بپرسم اخه دیشب حالش بد بود دیدم ازش خبری نیست منم بهم برخورد باخنده گفتم بس دیدن من نیومدی اومدی حال پسرتو بپرسی خونه مامانمم ک نیومذی دیدنم یزنگم ک بهم نزدی الانم اینو میگی یکم نشست پاشدرفت فرداش میرفتیم بیرون با ما اومد بهمسرم گفتم الان چطوری پاهاش درد نمیکنه میادبیرون ولی واسه دیدن من پاهاش درد میکنه  تازه منم دید حتی بامن حرفم نمیزد منم مثل خودش برخورد کردم و خیلی خیلی دلم ازش گرفته بنظرتون من حق دارم یا ن؟؟؟

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
دوستان لطفا برای تاپیک اخرم گزارش بزنید  با اجازه استارتر براتون صلوات میفرستم

توام جواب مونو بده 🌹❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

داری میگی خودت مادرشوهر 

عزیزم خوبه خوبش بده اصن ازش توقع نداشته باش کلا همینن

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

عزیزم حق داری ولی بی اهمیت جلوه بده 

بچسب به زندگیت و درگیر حواشی نشو

کینه بغض نفرت حسادت مادر شوهر خواهر شوهر همه بهونه ای هستن تا خودت رو فراموش کنی 

ورزش کن خوب غدا بخور خوب بپوش و عاشقانه زندگی کن

‌               
حق کاملا با توعه . و این هم که حرفاتو گفتی قشنگ سوزوندیش .خوشحال باش .

جدی؟؟یعنی حرفام معنی دار بوده؟؟؟یچیز دیگم گفتم گفتم من چون بچه مداشتم دیدنم نیومدی؟؟ولی لیلا ک بچش دنبا اومد چراپس دیدن اون رفتی ازاین هیلی ناراحت شده بود گفته بود ک زهرا بمن تیکه انداخت

عزیزم حق داری ولی بی اهمیت جلوه بده  بچسب به زندگیت و درگیر حواشی نشو کینه بغض نفرت حسادت ماد ...

اتفاقا الان دارم همین کارو میکنم بهمسرمم گفتم تا یمدت اصلا دلم نمیاد برم بهش سر بزنم میخوام ازش دورباشم اونم حقو بمن داد منم تصمیمم گرفتم کلی واسه خودم خوش بگذرونم و دیگه واسم مهم نباشه البته خیلی سخته باید تمرین کنم

جدی؟؟یعنی حرفام معنی دار بوده؟؟؟یچیز دیگم گفتم گفتم من چون بچه مداشتم دیدنم نیومدی؟؟ولی لیلا ک بچش د ...

خوب گفتی که،ناراحت نباش

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
جدی؟؟یعنی حرفام معنی دار بوده؟؟؟یچیز دیگم گفتم گفتم من چون بچه مداشتم دیدنم نیومدی؟؟ولی لیلا ک بچش د ...

مثل منی منم امروز ۱۱ روزه سقط کردم مادر شوهرمو نگم فقط .....

😎😉😉😑😑
داری میگی خودت مادرشوهر  عزیزم خوبه خوبش بده اصن ازش توقع نداشته باش کلا همینن

اخه یجاری دارم انقدبهش بدی کرده حتی پسرشم ازش گرفته  رفتو امد نداره دیگه ولی بازم هروقت میبینتشون احترام میذاره و دیدنشون میره

اخه یجاری دارم انقدبهش بدی کرده حتی پسرشم ازش گرفته  رفتو امد نداره دیگه ولی بازم هروقت میبینتش ...

همونا خوبن باید سرویسشون کنی هم ازت میترسن هم عزیز میشی

😎😉😉😑😑