2777
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 41 پست
اخه یجاری دارم انقدبهش بدی کرده حتی پسرشم ازش گرفته  رفتو امد نداره دیگه ولی بازم هروقت میبینتش ...

حتمن میترسه ازون از رو ترس این کارو میکنه

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سعی کن اجازه ندی روتون تو روی هم باز بشه وگرنه خدای نکرده در جواب یه حرف ده تا میشنوی من هیچ‌وقت جلوی مادرشوهرم ابراز ناراحتی نمی کنم بعد به همسرم میگم خودش منتقل میکنه تشکر هم میکنه که بد برخورد نکردم 

مثل منی منم امروز ۱۱ روزه سقط کردم مادر شوهرمو نگم فقط .....

امیدوارم بارداری بعدیتون بخوبی بگذره .

مادرشوهرم من خودش کلی بچه سقط کرده و هشت سال بچه دارنمیشده خودش کای حرف شنیده میدونه چقد تلخه ولی بازم کارای خودشو میکنه دخترخودشم دیر بچه دارشده کلی خرف شنیده

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
عزیزم سعی کن اجازه ندی روتون تو روی هم باز بشه وگرنه خدای نکرده در جواب یه حرف ده تا میشنوی من هیچ‌و ...

من خیلی اروم باهاش برخوردکردم مادرمن بهم اجازه نمیده ب کسی بی احترامی کنم وای واقعا خیلی بهم برخورد اخه تو که اومدی پایین چیمیشدبگی ک بخاطر تواومدم ن پسرم 

مثل منی منم امروز ۱۱ روزه سقط کردم مادر شوهرمو نگم فقط .....

دلیل سقط شما چی بود؟بارداری اولتون بوده؟اگه دوست دارین جواب بدین

امیدوارم بارداری بعدیتون بخوبی بگذره . مادرشوهرم من خودش کلی بچه سقط کرده و هشت سال بچه دارنمیشده خ ...

بعضیا کلمه بی شوری رو کاملا ثابت میکنن به آدم عزیز دلم تقصیر تو نیس که سقط کردی این روزا میگذرن روسیاهیش به اونا میمونه ولی این رفتاراشون یادت بمونه

😎😉😉😑😑
خیلی دلم ازش شکسته و ناراحتم 

اصن ضعف نشون نده پیش خودت بگو ی غریبه س انتظاری ندارم خداروشکر مامانتو داری و خوبه من مامانم بدتر ار صد تا مادر شوهره 

اصن برات مهم نباشه و جزو آدما ندونش

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
دلیل سقط شما چی بود؟بارداری اولتون بوده؟اگه دوست دارین جواب بدین

اره گلم من نازایی داشتم ۴ سال ....خود به خود حامله شدم تو ۶ هفته موند بزرگ نشد خود به خود سقط شد 

😎😉😉😑😑
بعضیا کلمه بی شوری رو کاملا ثابت میکنن به آدم عزیز دلم تقصیر تو نیس که سقط کردی این روزا میگذرن روسی ...

امیدوارم این روزا بخوشی بگذره منم حتما تلافی میکنم خیلی با کاراش دلمو میشکنه کلا ادم شکاکی هست هروقت چیزی اتو خونش گم بشه میگه تو ندیدی منظورش اینکه من برداشتم باراخری ک گفت همسرم ناراحتی کردباهاش کلا خیلی ادم بددلی هست

امیدوارم این روزا بخوشی بگذره منم حتما تلافی میکنم خیلی با کاراش دلمو میشکنه کلا ادم شکاکی هست هروقت ...

همین دیگه بی شعوری که میگم همینه به یه ورتم حسابش نکن 

😎😉😉😑😑
اصن ضعف نشون نده پیش خودت بگو ی غریبه س انتظاری ندارم خداروشکر مامانتو داری و خوبه من مامانم بدتر ار ...

دیگه یادگرفتم ضعیف نباشم از این ب بعدم سعی میکنم کلی کیف کنم با همسرم از زندگیم لذت ببرم ولی هیچوقت نمیبخشمش خیلی وقتا با کاراش دلمو سوزونده

دیگه یادگرفتم ضعیف نباشم از این ب بعدم سعی میکنم کلی کیف کنم با همسرم از زندگیم لذت ببرم ولی هیچوقت ...

آره بابا نادیده بگیرش اصلا کاری بهش نداشته باش توام زیاد نرو این برات مهم نباشه چون فقط خودت اذیت میشی اون ک عین خیالش نیس