2777
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 41 پست
دیگه یادگرفتم ضعیف نباشم از این ب بعدم سعی میکنم کلی کیف کنم با همسرم از زندگیم لذت ببرم ولی هیچوقت ...

عزیزم انشالله زود باردار میشی اونم ۲قلو و سالم میاد بغلت عوض این سقطم در میاد 

😎😉😉😑😑
اره گلم من نازایی داشتم ۴ سال ....خود به خود حامله شدم تو ۶ هفته موند بزرگ نشد خود به خود سقط شد&nbs ...

امیدوارم خدا بشما ی نی نی سالم و خوشگل و صالح بده طوری ک دهن هرکی ک بهتون بی ادبی کرده و دلتونو شکسته ببنده و زندگی خیلی شادی کنارهمسرو فرزنده ایندتون داشته باشین

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه یجاری دارم انقدبهش بدی کرده حتی پسرشم ازش گرفته  رفتو امد نداره دیگه ولی بازم هروقت میبینتش ...

چون ازش میترسه،میدونه میتونه پسرش و ازش بگیره درنتیجه باهاش لج نمیکنه؟ وحرصشو درنمیاره،ولی اهش اونو میگیره یه روزی

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
عزیزم انشالله زود باردار میشی اونم ۲قلو و سالم میاد بغلت عوض این سقطم در میاد 

ممنونم عزیزم همچنین برای شما 

انقدی ک حرف و کارای مادرشوهرم درد داشت سقط و ازدست دادن بچم دردنداشت 

بخدا سپردمش

حق داری ناراحت بشی اما رفتارت درست نبوده از نظر من. من باشم  اینجوری باش صحبت نمیکنم اما خوب رف ...

چرا رفتار م بد بوده میشه بیشتر توضیح بدین؟؟،

من بخاطر مادرشوهرم ک تنها نباشه از قید شهر نشینی  گذشتم و اومدم کنار مادرشوهرم ک تنها نباشه از همه چیم زدم ک تنها نباشه ولی قدرتمیدونه یروز خوبه بازم کاراشو شروع میکنه

آره بابا نادیده بگیرش اصلا کاری بهش نداشته باش توام زیاد نرو این برات مهم نباشه چون فقط خودت اذیت می ...

تصمیم گرفتم دیگه یمدت بهش سر نزنم و کاری باهاش نداشته باشم هروقت مریض میشد کلی بهش کمک میکردم اونم تا وقتی میدونست من باردارم کلی بهم میرسیدولی ازوقتی فهمیدبایدسقط بشه اخلاقاش کلا عوض شد

چرا رفتار م بد بوده میشه بیشتر توضیح بدین؟؟، من بخاطر مادرشوهرم ک تنها نباشه از قید شهر نشینی   ...

به نظر من ارزش خودتو اوردی پایین. اینکه اون برات مهم بوده که بیاد دیدنت و ازش توقع داشتی. نمیگم توقعت اشتباه بوده اگه خودت تو شرایط مشابه رفتی دیدن مادرشوهرت و براش کاری انجام دادی.

در مورد کنار مادرشوهر زندگی کردن هم اگه به خواست خودت اومدی و قرار بوده شوهرت از اول برات خونه جدا بگیره لطف خیلی بزرگی کردی و مادرشوهرت واقعا بی چشم و روهه اما اگه از اول ازدواج بنا بر همین بوده اصلا لطف تو محسوب نمیشه چون تو خودت دیدی شرایط و و پذیرفتی میتونستی نپذیری

تصمیم گرفتم دیگه یمدت بهش سر نزنم و کاری باهاش نداشته باشم هروقت مریض میشد کلی بهش کمک میکردم اونم ت ...

آره توام سعی کن میانه رو داشته باشی زیادی ام کمک حال نباش 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
جدی؟؟یعنی حرفام معنی دار بوده؟؟؟یچیز دیگم گفتم گفتم من چون بچه مداشتم دیدنم نیومدی؟؟ولی لیلا ک بچش د ...

اره خیلی خوب ج دادی افرین خوب سوزوندیش 

من خیلی گم شده ام ، آیا هرگز خودم را پیدا خواهم کرد؟