آدم به ارتباط زنده اس...مرد و زن سالم تو ارتباطات اشتباه وارد نمیشن... هر دو با همکارهامون راحتیم...
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
چک کردن که عادته 🤣 اما به حریم خصوصیش احترام میزارم، مثلا مثل بعضیا چتاشو با دوست و آشنا مو به مو ن ...
میترسی نتایج سابقه دلخواهت نباشه؟
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
خوب گفتی خب (هر چی طرفتو محدود تر کنی اون بیشتر تمایل به خیانت پیدا میکنه)
سپاس خانوم😁🙇🏼♀️
پایه زندگی مشترک اعتماد هست کسی ذاتش خراب باشه تو شیشه ام باشه کارخودشو میکنه.همنجور که من دوست ندارم و ناراحت میشم اگه همسرم بخواد گوشیمو چک کنه پس انجام دادنش کار خوب و قشنگی نیست
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
ادم بدبینی نیستم و البته شاید تا حالارو دست نخوردم که از ریسمون سیاه و سفیدم بترسم. تو بدبینا ...
بالاخره شوهرته
بالاخره اون بدترین چیز خیانت به توعه
البته درک میکنم برای خیلیا اینجا عادیه