2789
عنوان

تا چه حد....

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست
منظورمو یا اشتباه گفتم یا اشتباه برداشت کردی نمیگم خیانت فقط هم آغوشی با کسیه، اما گاهی یه عکس یا ی ...

من که حرفاتو نفهمیدم ولی اوکی همون که شما میگی

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر من چند تا همکار خانوم داده ولی تلفنی حرف میزنه اصلا نگران میستم البته متاهلن شوهرم خیلی مغروره فک نکنم خودشو کوچیک‌کنه پیام هم در مورد کار میزنه همیشه بدون اینکه من‌بخام بهم‌نشون میده  البته منم اصلا تمایلی ندارم ببینم 

بهترین نیستم اما خودمم😍
منو شوهرم دخترعمو پسر عمویم ودخترای فامیل راحت میگردن دست میدن شوخی میکنن.منم همون شب تا دیدم دارن ی ...

منم خیلی به شدت بدم میاد دخترای فامیل با شوهرم گرم بگیرن رفتارمم به وضوح اینو نشون میده ولی از رو نمیرن. کلا نه باشوهرمن با پسرای فامیل راحتن. حتی چتدبار شوهرم تذکردادا که رعایت کنن ولی خب زیادی شلن

شوهر منم میگفت اگه من کاری کنم عمرا اگه تو بفهمی ...راستم گفت بیشتر از ۵ سال نفهمیدم ....ولی چون ماه ...

خب پایه زندگی اعتماد هست درسته خیانت هیچ توجیه و بخششی نداره. ولی نمیشه ادم بخواد همش با شک زندگی کنه اونجوری بیشترین عذاب خودش میکشه بخاطر اینکه میگن اگه خیانت دیدین ادامه زندگی ندین چون زندگی با شک ادمو نابود میکنه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
میشه بگی چیکار کنم ک گذشته یادم نیاد!؟ شوهرم تو مجازی چت میکرده با خانومها

خیلی سخته اما نزار بخاطر یه اشتباه وسواس و بدبینی بگیری، شاید منم جای شما بودم به چک کردن ادامه میدادم. اما تجربه یکی بهم یاد داده هربار که به همسرت میگی این کیه زنگ زده و فلان تماستو پاک کردی یا چرا سابفه هات پاک شده و ... در واقع داری زرنگترش میکنی تو مخفی کردن و جسورترش توی خیانت 

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.
خب پایه زندگی اعتماد هست درسته خیانت هیچ توجیه و بخششی نداره. ولی نمیشه ادم بخواد همش با شک زندگی کن ...

اخه مثلا طرف خیانت جنسی میبینی صد درصد ک باید بذاره بره ولی شوهر من میرفته چتی حرف میزده 

تو نرم افزارهای چت 

نمیدونم ، ب حدی نبوده ک بخوام جدا شم

ولی همش میگم چرا اینکارو کرد 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
گاهی مجبوری زندگی کنی ..بسوزی و بسازی  

نمیشه قضاوت کرد ولی ادم وقتی چک میکنه یعنی اگه خیانت ببینه جدا میشه ولی وقتی متوجه بشی ولی ادامه بدی باعث پرو تر شدن و جسارت بیشتر مرد میشه که این فهمید جدا نشد اگه بازم تکرار کنم پس جدا نمیشه.این خودش یعنی نقطه ضعف دادن دست طرف مقابل

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
نمیشه قضاوت کرد ولی ادم وقتی چک میکنه یعنی اگه خیانت ببینه جدا میشه ولی وقتی متوجه بشی ولی ادامه بدی ...

اگه ی جورایی مطمئن باشی که دیگه خیانت نمیکنه چی؟؟ من. بچه هام بزرگن قشنگ درکم میکردن اگه برا طلاق اقدام میکردم ...فقط چون ضربه بدی میخوردن تو این سن گذشتم از خیانتش ...کلا ماجرای خیانت همسر خان ماجراها داره که اینجا نمیگنجه بگم .......منم همیشه میگفتم اگه معتاد بشه یا هر خلاف دیگه ای رو تحمل میکنم ولی خیانت هرگزززززززز...خداییشم نمیدونم خدا چه پوست کلفتی بهم داده ....

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن