2789
عنوان

تا چه حد....

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست
خب اگه چک نکنیم،ممکنه نفهمیم ک داره خیانت میکنه

وای🤣

کلا دیفالت تو رو خیانت تنطیم شده

و اینو میدونی که از هر چی بترسی سرت میاد؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اینجورم میاد تعریف میکنه همه چیو ولی باید تحملشو داشته باشی

یعنی چی تحمل داشته باشیم؟ 

یعنی رفتاراشتباهی یا شوخی زیادی با خانومی مرد، فقط بشنویم؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
بالاخره شوهرته بالاخره اون بدترین چیز خیانت به توعه البته درک میکنم برای خیلیا اینجا عادیه

منظورمو یا اشتباه گفتم یا اشتباه برداشت کردی

نمیگم خیانت فقط هم آغوشی با کسیه، اما گاهی یه عکس یا یه پیچ بدون دونستن علتش و پیشینش میشه وسواس فکری و بدبینی، پیشگیری بهتر از درمانه عزیزم. من از خودم شروع کردم و بنظرم بالای ۹۰ درصد ایمنی احساسی دارم. و این یعنی موفقیت بنظر من 

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.
چک کردن که عادته 🤣 اما به حریم خصوصیش احترام میزارم، مثلا مثل بعضیا چتاشو با دوست و آشنا مو به مو ن ...

دستت درد نکنه که به حریم خصوصی احترام میزاری😁😁😁😁دایره حریم خصوصی تون خیلی بزرگ نیست؟؟ 

کاربری قبلیم بخاطر اظهار نظر در تاپیک ۲۲ بهمن ترکید.با تشکر از نی نی سایت.

من شوهرم با همه خانومای دوروبرش میگه میخنده ولی حد خودشو میدونه اویل حساس بودم ولی ثابت شده که حده خودشو میدونه .گوشیشم رمز داره هیچوقت چک نکردم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
چجوری فهموندی

منو شوهرم دخترعمو پسر عمویم ودخترای فامیل راحت میگردن دست میدن شوخی میکنن.منم همون شب تا دیدم دارن یجوری خودشونو لوس میکنن و شوخی بی جا میکنن یجوری رفتار کردم که فهمیدن بدم میاد

کسی بخواد خیانت کنه خیلی راه ها بلده که خیانتش لو نره

شوهر منم میگفت اگه من کاری کنم عمرا اگه تو بفهمی ...راستم گفت بیشتر از ۵ سال نفهمیدم ....ولی چون ماه پشت ابر نمیمونه لو رفت

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
منظورمو یا اشتباه گفتم یا اشتباه برداشت کردی نمیگم خیانت فقط هم آغوشی با کسیه، اما گاهی یه عکس یا ی ...

میشه بگی چیکار کنم ک گذشته یادم نیاد!؟

شوهرم تو مجازی چت میکرده با خانومها

بوی نم بارون 😍🌧️☔