2777
2789
عنوان

سزارینیا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 51 پست
عزیزم دختر خوب وبیمارستان خوب خیلی مهمه.... منم سزارین شدم.... اصلا هم درد نداشت اصلا ااااا فقط فردا ...

بی هوشی بودین؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانی

نه بندر عباس  اینجا خصوصی اش 10تومن میگیرن امکاناتش هم صفره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

انشاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم،کی زایمانتونه؟

خیلی دیگه مونده شهریور ان شاالله

والا من نا خواسته باردار شدم،ولی خدایی ش الان ک ۲۱هفتمه تا الان نفهمیدم چجوری گذشت انقدر سرگرمدخترمم ...

خداروشکر که سختت نیست من سر بارداریم خیلی اذیت شدم استراحت مطلق بودم پسرمم خیلی بد قلقه خیلی شبا اذیت میکنه دیگه از بچه دار شدن ترسیدم اونقدر اذیت شدم تو این مدت ولی خیلی دوست دارم یه دخترم داشته باشم 

لوکیشن اصلی فقط بغلت❤❤
اها بسلامتی من تیر زایمان میکنم😁

عزیزم به سلامتی

آره دیگه... خصوصی بیهوشی کامل میکنه... مگر اینکه یکدفعه دردت بگیره بری بیمارستان و قبلش غذا خورده با ...

اها خوبه پس  ان شاالله به خیر بشه من از الان استرس دارم

خداروشکر که سختت نیست من سر بارداریم خیلی اذیت شدم استراحت مطلق بودم پسرمم خیلی بد قلقه خیلی شبا اذی ...

خب یکی دیگ هم بیار وسلام علیکم و رحمته الله انشاالله بعدی دختر باشه جفتت هم جور میشه😊

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
من تهرانم خصوصی رفتم کلا همچی باهم شد ۸ تومن 

لباس برا نوزاد میدادن؟؟ اینجا هیچی امکانات نداره خصو صی اش هم شوهرم میگه بریم شیراز ولی میگم سخت میشه بعدش 

عزیزم اصلا نگران نباش... استرس هم نداشته باش.... خیلی راحته.... دیگه بهش فکرم نکن

ان شاالله خیر بشه