2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر زایمان اولم خیلی  احت بود، زیاد درد نداشتم راحت راه میرفتم، سر زایمان دومم بخاطر انتخاب اشتباه بیمارستان بخیه هام عفونت کرد یه چهل روز دستم بن. شد و خاطره خوبی ندارم، در کل اگه ی دکتر خوب و بیمارستان تمیز باشه سزارین خوبه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
منکه برام خوب بود اگ تحمل درد نداری سزارین کن

راستش من ترس طبیعی دارم به دکترم گفتم گف عمل میکنم  برات

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من پمپ درد استفاده کردم .تو بیمارستان که اصلا درد نداشتم اما تو خونه گاهی درد داشتم که با مسکن کنترل میشد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من پمپ درد استفاده کردم .تو بیمارستان که اصلا درد نداشتم اما تو خونه گاهی درد داشتم که با مسکن کنترل ...

یعنی زیاد سخت نبود درسته؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من سر زایمان اولم خیلی  احت بود، زیاد درد نداشتم راحت راه میرفتم، سر زایمان دومم بخاطر انتخاب ا ...

بیمارستان خصوضی میرم دکترم اشناس پاپ اسمیر و معاینه خیلی رفم پیشش اصلا خبرم نمیشد

فقط وقتی که بهت میگن پاشو برای اولین بار بعد از زایمان راه برووو هوفففف😑😑😑

خیلیی غیر قابل تحمله؟؟

من خداروشکر اصلا اذیت نشدم  بعد از عملم زیاد درد نداشتم😊😊

چی کارا کردی درد نداشتی؟؟اختیاری بود؟؟ بی هوش شدی ؟؟

بله. مخصوصا بعد از بیهوشی. و تا دو. روز خیلی درد داره.

یعنی شما طبیعی رو ترجیح میدی؟؟

خیلیی غیر قابل تحمله؟؟

من ک نتونستم دردش تحمل کنم حس میکردم بخیه هام دارن باز میشن،یهو چشمام سیاهی رفت گوشام کیپ شد از حال رفتم😑😑😑

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤