2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست
مامان زهرا جون.

ما آزمایشهایی که توی ابن سینا دادیم خودمو و شوهرم 600000 تومن شد.

ازمایش کاریوتایپ که پارسال دادیم 200000 تومن

آزمایشهایی که ازمایشگاه نیلو دادیم 180000 تومن

عکس رنگی خودم با بیمه 2سال پیش40000 تومن

سونوگرافی داپلر رنگی شوهرم 70000 تومن

فکر کنم حدود 1میلیونی میشه. بستگی داره به نوع آزمایشها. ولی معمولش همون 600تومن ابن سیناست. دیگه کاریوتیپ و عکس رنگی و بقیه بستگی به نظر دکتر داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا رو شکر که اینجایی.
من تازه سقط کردم و دکتر گفت وقتی پاک شدم برم عکس از رحم بگیر و اسم چیزی که توی دفترچه ام نوشته اینه: n s g
یا یه چیزی تو همین مایعه ها.
این همون عکس رنگیه؟
خیلی درد داره.
آخه من همینجوری موقع ماینه خییلیییییییی درد می کشم و گریه زاری می کنم.
این عکس چجوریه؟درد داره؟
نه زهراجون زیاد درد نداره قبلش یه بروفن بخور کار زیادی هم نداره
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
هر وقت میام اینجا پست های قبلی میترا مارال رویا زهرا و... که قبلا نوشته بودن و اونایی که بعدا نوشتن و بچه دار شدن رو می خونم و گریه می کنم.
یعنی می شه منم یه روزی شکمم بزرگ بشه بعدش نی نی م رو بغل کنم.
توی این دو تا سقطی که داشتم با این که تا هفته 11 بیشتر نرفتم و البته نی نی ام 8 هفته رشد کرده بود همش می رفتم جلو آینه و از شوهرمم می پرسیدم شکمم بزرگ شده؟
عین این خلا.
خدایا همه رو به آرزوی بچه دار شدنشون برسون.
سلام به همه

مامان زهرا جون مطمئن باش مشکل تو هم حل میشه. من هم وقتی هنوز این در و اون در میزدم و جوابی نمیگرفتم. با دیدن کامنتهای زهرا5 امیدوار میشدم که بالاخره مشکل ما هم حل شدنیه..

انشالله مشکل همه بچه های این کلوپ زودتر حل شه و کسی با مشکل سقط مکرر دیگه مواجه نباشه.
من خودم وقتی کامنتهای قبلیمو نگاه میکنم باورش برام سخته چطوری دووم آوردم. هنوز گوشه تخت اتاقمون وقتی بعد سقط سومم نشستم روشو زدم زیر گریه ساعتهااااااااااااااااااااااا الان وقتی دخترم میشینه همونجا و باهام بازی میکینه فقط میتونم بگم شکررررررررررررررررررر خدایا این درد و از همه درمندهای این تاپیک با ی نی نی گلللللللللل بگیر.

نیکی جان ?ردنیزولون ی داروی هورمونی برای جلوگیری از خونریزی و سقط و اینجور چیزا معمولا یکسری از دکترا تجویز میکنن . به من هم سر بارداری آخر گفته بود تا 3-4 ماهگی میخوردم بعدنهاش ایزوکسیپرین برای جلوگیری از انقباضات رحم و زایمان زودرس گفت بخورم....

خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی
میترا جونم خوبی دخمل گلت خوبه ؟ انشالله که همیشه شاد و سلامت باشین .
مامان زهرا جون عزیزم نگران نباش مطمین باش که خدا به تک تک بنده هاش نظر داره و هر وقت موقع اش بشه امانتی تو رو هم بهت میده فقط باید بهش توکل کنی و ایمان داشته باشی و پیگیر درمانت باشی......

بقیه ی خانومای گل چطورن خوبین زهرا جون مارال جون گیتا جون ترانه ی گلم نیکی جون و همهی دوستای گلم که اسمشون ازقلم افتاده امیدوارم خوب خوب خوب باشین و همه ی منتظرها به زودی حاجت روا بشین .......

و اما من دیروز بعد که سه هفته از سرکلاژ میگذشت رفتم دکتر گفت سونو کرد و
گفت همه چی خوبه منتظر بودم برای هفته ی اینده بهم سونو بده برای غربالگری سه ماهه دوم گفتم میرم جنس نی نی ها رو هم میفهمم اما گفت نیازی نیست ...

میترا جون زهرا جون لطفا جواب بدین من هفته ی اینده یه سفر باید برم مسیرش کوتاهه حدود یک ساعت و نیم تو راهم اونجا هم مشکلی ندارم مثل خونه ی خودمه فقط استراحت میکنم از دکترم هم پرسیدم کفت مشکلی نداره برو اما میترسم همش دلشوره دارم شما تو بارداریتون نرفتین سفر ؟زهرا جون شما توی مدت بارداریت تهران نیومدی برای ادامه ی درمان ؟ اگه اومدی توی ماشین این مسیر طولانی اذیت نمیشدی؟؟؟؟لطفا نظرتون رو بگین چیکار کنم
سلام رویاجون خدا رو شکر نی نیها سالمن.

برای من هم دکتر سونو واسه سه ماهه دوم نداد همون هفته 12 گفت بسه. مابقیش گفت فقط استرس اضافیه.

نه عزیزم من سفر نمیرفتم. اما با آژانس سر کار میومدم و میرفتم که تقریبا نیم ساعت 45 دقیقه ای تو راه بودم.
اگه مشکل خاصی نداری و با ماشین راحتی میری که راننده مراعاتت بکنه فکر نکنم مشکلی باشه.

اگه خسته هم شدی میتونی عقب دراز بکشی.
دیروز به یادت بودم رویا .. پیش خودم میگفتم چه کیفی میکنه رویا روزی که نینیهاش دنیا بیان... 2 تا نی نی اونهم بعد اینهمه سال انتظار سخت. خدا برات حفظشون کنه. مواظب اون فرشته کوچولوها باش.

خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی
خوبین؟
رویا و میترای عزیزم شما چطورین؟
میترا جون گل دخترت و از طرف من ببوس
رویا جون مواظب خودت باش حسابی .........

نیکی جون معینی (اشرف)به منم پردونیزولون داده تا دیروز میخوردم اما از دیروز میترسم میگن معده و رو ناراحت میکنه
نمیدونم چیکار کنم
حالم بد میشه از بس مشت مشت قرص میخورم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همه

آقای علی خودتو معطل دکتر خانومت نکن ..بهت تاکید می کنم از همین الان بری جایی که در سقط مکرر تجربه دارن نه دکترهایی که فقط خانومای بدون مشکلو بررسی می کنن .خواهش می کنم خودتو معطل نکن

مامان زهرا منم خودم یه مواقعی بر می گردم به نوشته های قبلی و یه سیل به راه میندازم ولی با دیدن پسرم روزی هزار بار سجده شکر را به جا میارم که خدا همچین موجودی رو به منم داد بعضی مواقع نیمه شبم بلند میشم و سجده شکر به جا میارم خدایا شکرت مطمینم که خدا به ترتیب دل تمام اعضای این تاپیک را شاد میکنه

رویا جونم نگران نباش......من تهران نرفتم همین شهر خودم دکترم دارو میداد .......اونم منو از مسافرت موتاه منع نکرده بود چون می گفت حاملگی پوچ به خاطر رحم نیست و چیز دیگست و تو رحمت مشکل نداره ولی تاکید داشت استراحتم زیاد باشه واین موردو به همه زنای حامله میگن ......عزیزم من در زمان حاملگی هر هفته دوشنبه بعد از ظهر میرفتم به شهر دیگه خونه مامانم که اونم یه ساعت با محل سکونت من فاصله داشت و همون شبم دوباره بر می گشتم و دوباره 5 شنبه می رفتم و جمعه بر می گشتم یعنی هر هفته دو روز مسیر اساعتی رو می رفتم و بر می گشتم و خدا راشکر مشکلی نداشتم ولی شوهرم هم خیلی در رانندگی احتیاط می کرد ولی یخورده آخر شب درد کمر بودم اونم خفیف ...........رویا جونم فقط به خدا توکل کن وخودتو نی نی های نازتو به خدابسپار
راستی دکتر منم به این سونو ها زیاد اعتمادی نداشت واصلا هم قبول نداشت و چند باری هم که سونو رفتم اونم معمولی بود پس نترس گلم ...ولی دلم می خواد زود زود ببینم برام داری عروس میاری یا نه !!!!!!!!

بقیه دوست جونا چطورید ؟
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد