2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158675 بازدید | 14067 پست
دکترایی که تونظرم هستن برای رفتن اینان:
-دکتر محسن معینی..........شناختی ندارم ازش........
-دکتر افلاطونیان.......میگن تخصصش نازایه نه سقط مکرر......
-دکتر صاحب کشاف..........انگار ازدم همرولاپاراسکوپی میکنه
-دکتر گیلدا عمید......................
-دکترای گیاهی
برام مهمه آروم ومهربون باشه...........از دکترای بداخلاق خسته شدم....این دکترا هم رفتم :دکترآقاحسینی,دکترپاکروش,دکتر اشرف معینی(فقط برای زایمان نی نی قبلی هم لباف),دکتربرنا(فقط یه بار)
Lilypie Pregnancy tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام صنم جون
خدا به هممون صبر بده تا بتونیم این غصه ی سقطهامون تحمل کنیم .هم درد جسمی میکشیم هم درد روحی.بعضیمون بیشتر بعضیمون کمتر.همه یجورایی منتظریم.دلامون شکسته.ولی اینو میدونم خدا بهمون نزدیکتره.حکتمتی توی کاراش هست که ما بیخبریم.
صنم جون اینقدر این دکتر اون دکتر نرو.تو تقریبا همه دکترای خوب رو رفتی.به نظر من مرکز ابن سینا رو هم امتهان کنی بد نیست.اونجا آزمایشاتی که دادی رو مکررا ازت نمیگیرن.کارت هم زود راه میفته.فقط باید 2ماه از سقطت بگذره.اگه بیمه تکمیلی باشی هزینت کمتر میشه.

سلام بچه ها

من امروزم ابن سینا بودم و دکتر همسرم گفت چون همسرم کم تحرکی اسپرم داره و منم تنبلی تخمدان و یه لوله هم بیشتر ندارم گفت باید میکرو کنیم هنوز جواب آزمایشای خودم حاضر نشده تا نظر قطعی رو بدن

ولی یه چیزی که هست من تو این 5 سال فکر نمی کردم همسرم مشکل داشته باشه یعنی این دکترم صفارزاده هر وقت برای همسرم از می نوشت و اونم انجام میداد در مورد کم تحرکیش چیزی نمی گفت ولی من تو این هفته کلی اطلاعات درباره خودم و همسرم به دست آوردم

دارم افسوس این و می خورم کاش زودتر می رفتم ابن سینا

ولی فایده ای نداره تا اون بالایی نخواد هیچ اتفاقی نمی افته

بچه ها من این روزای اول و نمی تونم روزه بگیرم چون پری هستم تو رو خدا موقع افطار برای منم دعا کنید

میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
وااااااااااااااااااااااااااااای صنم چی کشیدی

خیلی خیلی دوران سختی و داشتی ایشاا... همه این روزای سخت و بد هر چه زودتر تموم بشه

منم خودم یه سقط داشتم و یه بارداری خارج از رحم کلی داغون بودم به خودم می گفتم تا سال بعد هیچ کاری نمی کنم ولی دوباره خدا بهم انرژی داد بعد از 4 ماه دارم دوباره شروع می کنم

ایشاا... تو هم زودتر نتیجه بگیری

در مورد دکتر من که ابن سینا می رم و فعلا ازش راضیم به احتمال زیاد جواب آزمایشاتم و که گرفتم پیش معینی هم می برم اگه قرار باشه میکرو کنم دوست دارم نظرای دکترای دیگه هم همین باشه

بازم هر چی خدا بخواد
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
وای بهاری جون سلام عزیزم
راستی معینی رفتی ؟ چه خبر؟ من برات اون شنبه که گفتی وقت گرفتم سایت خراب شد نتونستم بهت خبر بدم . دکتر شنبه برگشته بود .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام به همه ی خانومای گل
صنم جون وقتی خبر سقطت رو توی کلوپ مامانای نود خوندم خیلی خیلی ناراحت شدم ولی عزیزم مطمئن باش که بالاخره نتیجه میگیری و خدا داره تو این راه مارو امتحان میکنه .
اگه ناراحت نمیشی یکم راجع به سقط اخرت بگو چه داروهایی مصرف میکردی و چطور سقط شد؟ هپارین میزدی ؟ از کی ؟صنم جون به حکمت خدا شک نکن همونطور که میدونی من اینبار که میکرو کردم ازهشت تا جنین فقط یکیش سالم موند که وقتی جنین شناس بهم گفت یکی برات انتقال میدیم دیگه اصلا حال خودم رو نمیفهمیدم انگار یه سطل اب سرد ریختن سرم خیلی حالم بد شده بود و دلم میخواست زار بزنم میگفتم دفعه های قبل با سه تا و دوتا نشده حالا با یکی .......
ولی کی باورش میشد که همون یدونه جنین در حین رشد تقسیم بش و یه دوقلوی همسان بشن این فقط و فقط عظمت خداو خواست خودشه پس از خودش بخواه حتما جواب میگیری....
من امروز رفتم سونو خدا رو شکر حال نی نی ها خوب بود و وضعیتشون هم نرمال بود پرده ی بینشون هم دیده شدوقتی به سونوگراف گفتم دکتر گفته اگه پرده دیده نشه معیوبند از تعجب داشت شاخ در میاورد گفت هیچ ربطی نداره این حرف خیلی بی منطقه ...خلاصه که این دکترم خیلی منوو میترسونه و الکی بهم استرس میده میخوام دکترم رو عوض کنم ودنبال یه خانم دکتر خوب میگردم .اگه سراغ دارین راهنماییم کنین ممنون .....
رویاجون تبریک
خدا یا شککککککککککککککرت
بنظرم واسه مراقنتهای دوران بارداری دکتر شادانلو دکتر خوبیه.من خودم تجربه شخصی ندارم ولی تعریفشو تو سایت خیلی شنیدم.از اون دکتر هایی هست که واسه مریضاش وقت میزاره.

رویا جون تبریک میگم عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر که نی نی ها خوبن .................وای من عاشق دوقلوهستم
راضیم خدا دوقلو بده هه هه هه حالا خداکنه یکی بده ............که ان شا الله به همه بده ودامن همه رو سبز کنه
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
صنم جون اینجا هممون یه جور دل شکسته ایم.
منکه این روزها خیلی داغونم ... هر مادری رو که میبینم بچه اش بغلشه دلم میگیره و اشکم درمیاد.

به نظر منم ان سینا رو امتجان کن منم از اونجا راضی بودم.

راستی اگه میشه کمی از مشکلت برام بگو که علت سقط هات چی بوده؟
رویا جون بهت تبریک می گم ایشاا... نی نی های نازت صحیح و سالم به دنیا بیان

عزیزم میشه یکم درباره میکرو توضیح بدی یعنی چه جوریه؟ باید عمل بشیم

منم ابن سینا می رم و امروز دکتر مردان گفت بهترین راه میکرو هست ولی بازم باید جواب آزمایشای خودم هم حاضر بشه تا اونا هم میکرو تایید کنن
سلام. رویا جون خانمی تبریک. ایشالله که نی نی هات به سلامتی به دنیا میان

صنم جون به نظر من اولین کاری که میکنی 2ماه بعد سقطط برو ابن سینا. اونجا تمام آژمایشهای لازم رو بده بعدش جوابش رو ببر به محسن معینی نشون بده. منم همین کارو کردم
سلام روزتون به خیرررررررررر

رویا جون خیلییییییییییییی خوشحالم که همه چی بر وفق مراده و سونو هم خوب بوده از ته قلبم از خدا میخوام این بار طعم شیرین مادر شدن و بچشی و نی نیهای گلت سالممممممممو سلامت دنیا بیان
.
.
.
آزی جون چقدر خوشحالم میبینمت خانومی با دو قلت چیکار میکنی؟خوب هستن؟
عزیزم زحمت کشیدی ....راستش نانا لطف کرد برام نوبت گرفت و همراهم هم اومد مطب.........دکتر و دیدم اما خوب ماما همه کارارو انجام داد برام آز هورمونی نوشت (گفت تو آزهای قبلی تیروئیدت مورد داره) و نامه داد برا رویان تا هیسترو کنم.............چند روز دیگه هم باید بیام فقط چند تا سوال دارم گلم
روزی که من میام رویان کارم انجام میشه؟رویان شلوغه یا نه؟چیکار کنم کارم زودتر تموم شه؟برا هیسترو چقدر بستری داره؟
و از همه مهمتر این که آزهام و همون جا میبینه و دارو میده یا نه باید روز بعدشم بمونم و برم مطبش؟
آخه مرخصی کم دارم
به نظرن برا روز بعد از عمل هم نوبت مطب ازش بگیرم یا نه؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...