2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
گلی جان برای سقط بهتره بری ابن سینا.نمیگم معجزه میکنه ولی حداقل خیالت راحته که همه آزمایشات رو برات انجام میدن.اگه دکتر هم بری همون آزمایش هارو واست میده ولی ممکنه بعضیها رو یادشون بره یا بگن نیاز نداری یه بار دیگه سقط کردی بعد.

سلام منم چند روز پیش ابن سینا بودم و فعلا راضی بودم زیاد معطلی نداشت یعنی سر ساعتا نوبت می شدم کلی هم ازم آزمایش گرفتن یک سری آزمایشاتی که تو این 5 سال جایی نداده بودم البته دکتری هم برام ننوشته بود که بدم

پاپ اسمیر هم انجام دادم و همسرم هم یه آزمایش خون و آز اسپرم و یه سونو گرافی که بیرون باید انجام می داد و داد

جاش از لحاظ تمیزی خوب بود و زیادم شلوغ نبود

فعلا تا اینجا مشخص شده همسرم اسپرماش کم تحرکه دکی گفت شاید واریکوسل هم داشته باشه که امروز سونو داد که مشخص شد واریکوسل و داره به اندازه 2 میلی متر که خیلی کوچیکه و نیاز به عمل نداره البته حرف دکتر سونو بود فعلا جواب آخر و باید دکتر ابن سینا بده
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من و شوشو بازم امروز رفتیم ابن سینا سر خود

البته فقط تونستیم جواب آز شوشو رو بگیریم یه چیزی تو آزش داره اذیتم می کنه البته فردا وقت گرفتم تا به دکتر نشون بدم شما چیزی دربارش می دونید هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

450-150......................136.....................................platalets

انگار مال همسر من مقدارش کمه این چی هست؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
نیکی جون من هنوز جواب آزمایشاتم و نگرفتم امروز تازه پری شدم که یه آز هورمونی دارم که می رم همون ابن سینا بعدشم یه عکس رنگی دارم جواب همشون و که گرفتم شاید برم پیش معینی

خود معینی ابن سینا هم می یاد ؟ که پیشش وقت بگیرم؟

راستی این جواب آز شوشو رو چرا نمیدن همین طور وارد سیستمشون می کنن
راستی من این ژل رویالم گرفتم البته با عسل مخلوط Smiley

بخوریم ببینیم چی میشه می تونیم بچه بسا زیم یا نه Smiley

من با دوتاسقط اومدم توی این تاپیک و الان 5تا سقط دارم....... .......نی نی قبلیم پسر بود(سقط 4ام) تا 6ماه هم موند ولی 6ماهگی توی دلم مرد....بعدش یه سقط دیگه....سراین آخری خیلی اذیت شدم.....از نظر روحی البته....الان یه هفته اس....راستش الان خیلی خیلی درموندم...نمیدون چکار کنم.........پیش کی برم.....پیش آقاحسینی رفتم داغونم کرد....من برای سقط بچه پیشش رفتم ولی انگار نه انگار هنوز بچم توی شکممه کلی حرفای بد زد....فکرکنم از اینکه وسط بعد از سقط سومم رفته بودم پیش یه دکتر دیگه ناراحت بود............حالا نمیدونم پیش کی برم که بتونم بهش اعتماد کنم؟
Lilypie Pregnancy tickers
واییییییییییییییی من همین الان فهمیدم رویا جونم دوقلو حاملس خدایا شکرت شکرت شکرت......هزار بار شکرت....به اندازه نی نی خودم برای رویا خوشحال شدم.......عزیزم من همیشه توی غصه های تو خودمو میدیدم.........خدا همیشه شاد نگه ات داره.......واقعا توام خیلی اذیت شدی......انشاله درشادی تاآخ روت باز بشه........
Lilypie Pregnancy tickers