2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
سلام
بهاری جون ممنون که به یادمی
یاس عزیزم به نظر منم مشکل از تخمک نیست دکترا وقتی مشکل رو پیدا نمیکنند میگن مشکل از تخمکه اخرین بار به مننم همینو گفتند توی رویان قبل از شروع اخرین میکرو منو فرستادند مشاوره تخصصی و دکتر گفت چون چند تا سقط داشتی مطمئنا تخمک ها معیوبند و بازم این اتفاق میافته و نظر ممن اینه که از تخمک اهدایی استفاده کنی منم اصلا دلم نمیخواست تخمک اهدایی بگیرم قبول نکردم گفتم اینبار هم انجام میدم اگه نشد دیگه کلا قیدش رو میزنم که خداخواست و جواب گرفتم و خدا رو شکر تاالان همه چیز خوب بوده .دعا کنید سونوی ان تی هم جوابش خوب باشه دوشنبه باید برم.....
میترا جونم مارال جون خوبین نی نی های گلتون خوبن ؟
ترانه جون خوبی چه خبر از ادامه ی درمانت؟
دوستای گل دیگه امیدوارم همگی خوب باشین و به زودی نی نی های گلتون بیان تو دلتون....
رویا جون منتظر خبرای خوبت هستیم خانومی...........از ته قلبم از خدا میخوام همه چی بخوبی پیش بره و نی نیها به سلامت به دنیا بیان
رویا جون میشه آدرس رویان و برام بذار گلم؟
با یه خورده توضیح ازش که چه جور جایی هست از لحاظ رسیدگی و قیمت؟
آخه من باید اونجا هیسترو کنم
ممنون

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانم ها منم دوبار سقط تو هفته نهم داشتم خوشحال میشم که از تجربیلتون برام بگید...........من الان چندتا از دادم تا ببینم مشکل کجاست...... عکس رنگی هم تازه گرفتم الان منتظر جواب کاریوتایپ و یه سری آز دیگه هستم امیدوارم همه منتظرین روزی دامنشون سبز بشه
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام
بهاری جون رویان توی اتوبان رسالت خیابان بنی هاشم میدان بنی هاشم موسسه رویان...تلفن23562000
عزیزم من از قیمت هیسترو خبر ندارم فقط میدونم قیمتهاش نسبت به جاهای دیگه یکم پایین تره ولی این تلفن گویاست و فکر میکنم از این طریق بتونی قیمت ها رو بگیری.
رویان هم مثل مراکز دیگه خیلی شلوغه نمیدونم اونجا پرونده داری یا نه ولی بهر حال من هر دفعه میرفتم کلی معطل میشدم تقریبا یه صبح تا ظهراونجا بودم.یه وقتهایی اونقدر اسیر میشدم که واقعا اشکم در میومد ولی چاره ای نیست باید تحمل کرد.
سلام زهراجون خوبی نینیت خوبه؟

منم مثل تو 3تا پوچ داشتم 4امی هم بدلیل مشکل کلیه کیسش خالی شد ومجبور به سقط شدم میخواستم ببینم تو ؟آخرش کجا وپیش کی رفتی ؟

بعد بارداریت چه داروهایی مصرف کردی؟ممنون.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
یاس جون منم شوشوم واریکوسل داره شاید بقول بچه ها برای اسپرم ضعیف باشه .

بالاخره دکترا سعی وخطا میکنن تا یکیش جواب بده . ولی بهتره با دکتر حاذقتری مشورت کنی.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
سلام به همگی
من مدتیه عضلاتم خیلی ضعیف شده .حتی پشت دست و پام کمی درد میکن.فکر کنم از عوارض قرص پردنیزولون باشه.
ازکسایی که این قرص رو مصرف کردن؟شما هم همچین حالتی داشتین؟یهو قطعش کردین یا کم کم؟

بهاری جون اولی رو چون تازه یه کشور دیگه رفته بودم و دنبال دکتر بودم نمی دونم قلب داشت یا نه ولی دومی قلبش تشکیل شده بود .................... شماها همه تون رویان رفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی از این دکترها نمیشه نتیجه گرفت؟؟؟
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...