2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
میتراااااااااااااا جون عکس کاربریت و عوض کردی؟
شایدم من دقت نکرده بودم
عزیزممممممممممم چقدر خوردنیه بوووووووووووس برا دخمل خوشدلت
براش اسپند دود کن

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه دوستای گلم رویا جون با استرس داشتن تو این موقیعیت چیزی درست نمیشه استرس همه چیز رو بدتر میکنه
نا نا جونم سلام خوبی عزیزم تورو خدا نگی بی معرفت شده یه احوا لی نمیپرسه ...........نه اصلا این طور نیست من هر روز به یادتم ولی یه چند روزی انگار حالم دست خودم نیست همش فکرای بیهوده وپوچ نگرانم کرده

توی این یک هفته هیچی کم نکردم تازه نیم کیلو زیاد کردم
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
مژگان جون تو آزمایش های من انسولین کمی بالا بود فقط همینو متوجه شدم البته دکتر پاکروش چیزی نگفت

ازمایش های همسرم قندش بالای که دکتر گفت

وبه هردو متفورمین لووتیروکسین وفولیک اسید داده .................ویه رژیم که من 15 کیلو کم کنم
سلام خانمهای عزیز من قبلا یکی دوباراینجااومدم امیدوارم که مامانایی که نی نی دارن نی نیهاشون صحیح وسالم ...... اونایی که باردارن بخصوص رویاجونم دوران بارداری خوب وبدون استرسی داشته باشن دوستانی هم که مثل من منتظرن حاجت روابشن......رویاجون توروخداحرفای بی سروته این دکترارواصلااهمیت نده کارشون ناامیدکردنه انگاراستغفرالله ازپیش خدااومدن استرس به خودت واردنکن عزیزم
بنیتای عزیزم عشقم نفسم 21شهریور 92 بدنیااومد
یه سوال هم ازتون دارم اگه لطف کنیدجوابمو بدین من مشکل ناباروری دارم البته مشکل ازجانب همسرم هست یه بارمیکروکردم که توی هفته هفتم سقط شد من شنیدم دکترمحسن معینی درزمینه سقط تبحرشون زیاده ازدوستان کسی تابحال به ایشون مراجعه کرده ؟من اصلانمیتونم شماره مطبشو بگیرم یااشغاله یاکسی جواب نمیده چطورمیشه وقت گرفت؟دکترخودم هم دکترافلاطونیان وکریم زاده هستن منتها میخوام یه مشاوره هم بادکترمعینی داشته باشم
ممنون ترانه جون والا من از صبح تاشب یکسره زنگ میزنم میخوام بدونم مطبش کجاست برم حضوری وقت بگیرم چون من اخر مردادباید ازمایشهای ایمنولوژی بدم میخوام ببرم نتیجشو بهش نشون بدم چون فکر کنم متخصص پره ناتولوژی هست که دررباطه با همین جور مسایل هست ناناجون میاد اینجاکه ادرسو ازش بپرسم؟
سلام به همه
رویاجون خودت گفتی که همه چی رو سپردی به خدا پس استرس اینجا چیکار میکنه .خودت رو مشغول کن تا کمتر بهش فکر کنی.

ترانه جا ن مگه کم کاری تییرویید داشتی که لوو تیروکسین بهت داده؟د ر ضمن این قرص اشتهاتو واسه غذا زیاد میکنه.من که قبلا مصرف میکردم خیلی زود گرسنه ام میشد .باید از غذای کم کالری مثل سبزیجات و میوه استفاده کنی.الان هم قرصرو مصرف میکنم هر 4 روز یه نصف.

اره اکی جون نا نا میاد اینجا سر میزنه وقتی پستا رو بخونه حتما آدرسشو برات میذاره

شهره جون نمیدونم چیزی که نگفت در مورد کم کاری

به من گفته روزی نصفی از قرص رو بخورم ولی به شوهرم گفته یک روز در میون یک چهارم قرص بخوره

اره اشتهام باز شده

حالا جواب از تیروئید رو نگاه میکنم وجوابشو میذارم
من 5 بار میکرو کردم . اول از همه لاپرا شدم گفتند آندومتریوز خفیف داری و چون شوهرم واریکوسل داشت و عمل کرد و تعداد اسپرمهاش بهتر شدند اما سرعت نه . کلا 90 %ابنرمال داره . میکرو شدم .چون میکروها با شکست مواجه شدند و جنین شناس هم از کیفیت و رنگ تخمکها ناراضی بود پیشنهاد تخمک اهدایی دادند . روزهای سختی بود برای مبارزه با این مساله بیخود دکترم را عوض کردم حتی رفتم یرد پیش افلاطونیان و انجا 2 بار میکرو کردم . در حقیقت وقتم را از بین می بردم . باید همان سالها به حرف دکتر گوش می دادم . خلاصه بعد از همه دربه دری ها و2 بار لاپراسکوپی و چند میکرو و چرخیدن دور سرم از این دکتر به ن دکتر برگشتم پیش دکتر خودم و از تخمک اهدایی استفاده کردم آز + شد با عدد 466 ولی روز سونو هیچی مشاهده نشد دنیا رو سرم خراب شد . بعد از فریزها ام استفاده کردم که آزش هم + نشد . دوباره تخمک هادایی گرفتم از یک نفر دیگه و میکرو کردم آز + شد با عددهای 107 - 900 - 2000 ولی باز در سونو ساک حاملگی خالی بود داشتم میمردم تعحب می کنم تا حالا زندم و دارم تحمل می کنم چقدر پوست کلفت شدم البته به ابن راحتی ها هم نیست روحیه ام خراب دیگه شبها حواب راحت ندارم . به خصوص حالا که دارم از نفر سوم تخمک اهدایی می گیرم. خاطره آز منفی یا سونو پوچ گلوم و فشار می ده ترجیح می دم بمیرم و این لحطه های سخت تکرار نشند
یاس عزیزم میفهمم چی میگی من یه بارسقط کردم اساسااعصابم به هم ریخته شماحق داری چیزی که دکترم درمورد سقط به من گفت این بودکه برای باراول رحم زن علیه اسپرم مردکه براش نااشناهست انتی بادی ترشح میکنه که ممکنه باعث سقط بشه درواقع سقط اول مثل واکسن میمونه ولی به نظرمن شمااین دفعه ازدکتربخواه که برات pgdانجام بده ..... ازمایش کاریوتایپ دادی؟من فکرمیکنم چون ازتخمک اهدایی استفاده کردی بدنت علیه اون واکنش نشون داده شاید اگه هردوبارازیه نفرتخمک میگرفتی بهتربود ازدکترت بخواه هرکاری لازمه برات انجام بده که ازسقط جلوگیری بشه