2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
نانا جون عزیزم دکتر روزهای زوج 3 به بعد هست. شاید دفعه اول زیاد ازش خوشت نیاد ولی بهش اعتماد کن و سال دیگه نی نی تو بغل کن. من به خدا با دو تا بچه سختمه تا جردن برم و برات وقت بگیرم اگه مبتونستم حتما میرفتم.
من پستهاتو دنبال میکنم امیدوارم سال دیگه از مشکلات نی نیت برامون بگی . منم دعا کن از پس این دو تا وروجک بر بیام. اگه میدونستید چقدر سخته .... شب تا صبح راحت می خوابید حسرت به دلم مونده یک روز با جیغ دو تا بچه گشنه از خواب پا نشم. لا اقل این دو روزی که ندارید شاد باشید و خوب بخوابید که به زودی حسرت این روزها رو می خورید . کاش من به جای اون همه استرس از روزهام استفاده میکردم.:))))
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون آزی جون از توضیحاتت عزیزم.....بچه داری اونم دو تا سخته اما شیرینه
دیگه استرس ناباروری و سقط و خیلی چیزای دیگه رو نداری
خدا نی نی هات و برات حفظ کنه

منظورت از نانا من بودم دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟ههههه
معلومه سرت حسابی شلوغه هاااااااااا

این حرفا چیه میزنی گلم من کی توقع دارم تو بری با این سر شلوغت برام نوبت بگیری؟
همین که میای اینجا و ما رو راهنمایی میکنی و به یادمون هستی برام کلیه

نانا جون کجایی خواهر؟
نیکی جون واقعا قرار بود بره خارج؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
بهاری جون دکتر قرار بود بره یه کنفرانس توی خارج. فکر کنم که رفته . چون منم هرچی زنگ میزنم نیست. البته محسن معینی رو میگم.

مژگان جون پاکروش آزهامو دید. کلی هم 2باره برا خودمو و شوهرم آز نوشت که وقتی بردم آزمایشگاه گفت روی هم حدود 700 تومن میشه. خیلی از آزهایی رو که داشتم هم تکرار نوشته بود.
سلاممم ... نیکی جون نمیخوای ازهایی رو که تا به حال ندادی رو بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی راجع به از شوشو چیزی نگفت ؟؟ نگفت که میتونه دلیل سقطات باشه یا حداقل بی تاثیر نباشه ؟؟؟؟ الان تصمیمت چیه پیش کدوم دکی میخوای بری ؟؟؟؟؟ اقدام رو شروع کردی ؟؟؟؟؟؟؟
سلاممم ... نیکی جون نمیخوای ازهایی رو که تا به حال ندادی رو بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی راجع به از شوشو چیزی نگفت ؟؟ نگفت که میتونه دلیل سقطات باشه یا حداقل بی تاثیر نباشه ؟؟؟؟ الان تصمیمت چیه پیش کدوم دکی میخوای بری ؟؟؟؟؟ اقدام رو شروع کردی ؟؟؟؟؟؟؟
مژگان جون نمیخوام دیگه اون آزهایی رو که برام نوشت بدم. شاید فقط amh و fsh رو بدم. نه بابا راجع به شوهرم هیچی نگفت.

ولش کن اصلا . بهش فکر میکنم دیوونه میشم. همون تحت نظر محسم معینی میمونم. مرداد هم که از ابن سینا وقت گرفتم. شاید هم هفته دیگه ببرم پیش یه دکتر دیگه راجع بع آزهای پاکروش ازش نظر بخوام
نیکی جون حق داری خدا شاهد منم از اینکه برم بگه تخمک اهدایی تنم میلرزه اصلا به خاطر همین دلم نمیخواد برم پیشش ........... میدونم هر چی اون بالایی بخواد میشه ولی خوب حرف دکترا تو روحیه ادم تاثیر میزاره .............. مگه محسن معینی نگفت برو اقدام ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بهاری جان شمارت نرسیده دوباره بفرست
آزی جان من پیش خانوم دکتر میرم و الان پنج ساله که زیر نظرش هستم و خیلی هم دوستش دارم الان هم میخوام بهاری جون رو ببرم پیش خانوم دکتر کاملا باهات موافقم بسیار دکتر خوب و با وجدانیه
نیکی جون دیروز رفتم جواب آزمایشاهم رو گرفتم دوباره tpo رو بالا زده بود خوب کردی نرفتی آز بدی چون کاملا بیخود بود فقط پولم رو ریختم دور
دیروز که رفتم آزمایشگاه یه خانوم اومده بود آزمایش بده مسئول آزمایشگاه گفت که هزینه اش میشه هشتصد هزار تومان بیچاره از شهرستان اومده بود از هزینه آزمایش شوکه شده بود من هم که طبق معمول نمی تونم تحمل کنم بهش گفتم نمیخواد اینجا آزمایش بدی بیا ببرمت سازمان انتقال خون اونجا هر چی رو انجام دادن بده و بقیه هم برو بهار خلاصه بردمش و بعد هم رفت بهار دفتر چه روستای داشت و آزمایشگا ه آرژانتین قبول نمی کرد خانومه که مسئول آزمایشگاه بود انقدر از من شاکی بود که میخواست من و بزنه اول میگفت میتونی بری جاهای دیگه هم سوال کنی بعد که دید نمیخواد قبول کنه میگفت من حسابم به هم میخوره نمی تونم کنسل کنم خلاصه حواستون باشه قبل از اینکه خودتون رو تو چاه این از خدا بیخبر ها بندازین کمی دقت کنید