2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

2 بار سقط داشتم.نمیدونم دکتر خوبی هست یانه .باید نتیجه درمان رو دید.خوبیش اینه هر سئوالی ازش بپرسی با حوصله بهت جواب میده.سلنیوم یه نوع ویتامینه.فکر کنم واسه سیستم ایمنی دادن.

بمن گفتن از پدر یا مادر یا هر دو به ارث بردم. در صورتیکه توی فامیل اصلا سقط نداشتیم.منظورم همون ژن انعقاد خون هست. مژگان جان میتونی برام بنویسی جواب آز ژنتیک رو چی نوشته بودن. منظورم قسمت RESULTهستش.واسه من PAI-1 ,نوشته بود HOMOZYGOTE .بقیه نرمال بود

آره دکتر ایمونولوژیست هستش.گفتن از 3 ماه قبل باید آسپرین بخورم و هپارین هم دوران بارداری بزنم.من واسه حاملگی دوم از آسپرین استفاده کردم از هفته 5.گفتن باید از 3 ماه قبل شروع بشه.

سلام .عیدتون مبارک
از همتون ممنونم که به یادم هستید و برام دعا میکنین...

بهناز جان علت اخرین سقطت چی بود؟اونی که هفته ی هفده سقط شد » ؟ایا از هپارین استفاده میکردی؟

مژگان جون میشه اومدی جواب بدی عزیزم گفتی خونریزی شدید داشتی میشه بگی چند رو ز خونریزی داشتی و چه دارویی دکتر برای قطع خونریزیت داد؟من فقط یکروز خونریزی کردم و حدود یکساعت طول کشید و تموم شد اما از سه شنبه بعدظهر که اتفاق افتاد تا الان ترشحاتم سیاه رنگه میدونی این برای چیه پروژسترونم رو هم دکتر اضافه کرد اما هنوز ترشحاتم همونطوره خیلی نگرانم ضمنا به من گفت هپارین رو ادامه بده.راستی شما توی مدتی که خونریزی کرده بودی استراحت مطلق بودی ؟ تا چه حد استراحت میکردی؟
سلام
میشه ی نفر به من بگه پردونیزل برا چی تجویز میشه؟

دکی به منم گفت از سه ماه قبل از اقدام باید اسپرین و فولیک اسید 5 بخورم
ولی مشکل من اینه که تا یکسال بعد اقدام باردار نمیشم....کسی میدونه این همه مدت خوردن آسپرین مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام بچه ها

رویا جون منم باردار شدم خدارو شکر .. و روزی 2بار هپارین وآسپرین 1بار و2شاف بروزسترون استفاده میکنم نمیدونم از هفته 5 زود نیست برای من روزی 2بار هپارین بزنم؟؟؟؟؟؟؟ ترخدا راهنمایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کنید خیلی نگرانم .برای شماها از کی هپارین روشروع کردن؟؟؟؟