|
مشاهده متن کامل بحث +
1158654 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام ... شهره جان چند تا سقط داشتی ؟؟ منم ابن سینا از دادم و 2 تا از ژنام مشکل داشت ...... هنوز از سی در رو ندادم که نتیجه نهایی رو بهم بگن ...........
2 بار سقط داشتم.نمیدونم دکتر خوبی هست یانه .باید نتیجه درمان رو دید.خوبیش اینه هر سئوالی ازش بپرسی با حوصله بهت جواب میده.سلنیوم یه نوع ویتامینه.فکر کنم واسه سیستم ایمنی دادن.
بمن گفتن از پدر یا مادر یا هر دو به ارث بردم. در صورتیکه توی فامیل اصلا سقط نداشتیم.منظورم همون ژن انعقاد خون هست. مژگان جان میتونی برام بنویسی جواب آز ژنتیک رو چی نوشته بودن. منظورم قسمت RESULTهستش.واسه من PAI-1 ,نوشته بود HOMOZYGOTE .بقیه نرمال بود
A1298C ...HOMOZYGOTE و این PAI-1 از رو نوشته بود HetrozyGOTE ..........................حالا نمیدونم این HOMOZYGOTE با این HetrozyGOTEچه فرقی داره ؟؟؟؟؟؟؟
آره دکتر ایمونولوژیست هستش.گفتن از 3 ماه قبل باید آسپرین بخورم و هپارین هم دوران بارداری بزنم.من واسه حاملگی دوم از آسپرین استفاده کردم از هفته 5.گفتن باید از 3 ماه قبل شروع بشه.
سلام .عیدتون مبارک از همتون ممنونم که به یادم هستید و برام دعا میکنین...
بهناز جان علت اخرین سقطت چی بود؟اونی که هفته ی هفده سقط شد » ؟ایا از هپارین استفاده میکردی؟
مژگان جون میشه اومدی جواب بدی عزیزم گفتی خونریزی شدید داشتی میشه بگی چند رو ز خونریزی داشتی و چه دارویی دکتر برای قطع خونریزیت داد؟من فقط یکروز خونریزی کردم و حدود یکساعت طول کشید و تموم شد اما از سه شنبه بعدظهر که اتفاق افتاد تا الان ترشحاتم سیاه رنگه میدونی این برای چیه پروژسترونم رو هم دکتر اضافه کرد اما هنوز ترشحاتم همونطوره خیلی نگرانم ضمنا به من گفت هپارین رو ادامه بده.راستی شما توی مدتی که خونریزی کرده بودی استراحت مطلق بودی ؟ تا چه حد استراحت میکردی؟
سلام میشه ی نفر به من بگه پردونیزل برا چی تجویز میشه؟
دکی به منم گفت از سه ماه قبل از اقدام باید اسپرین و فولیک اسید 5 بخورم ولی مشکل من اینه که تا یکسال بعد اقدام باردار نمیشم....کسی میدونه این همه مدت خوردن آسپرین مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟
فرزندم هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...