2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
بهاری جان من از دکتر برات وقت میگیرم اصلا نگران نباش دکتر معینی دکتر خیلی خوبیه اگه بخواهی از برادرش هم میتونم وقت بگیرم چون برادرش هم تو سقط مکرر خیلی وارده بهم بگو هر وقت خواستی بیای من در خدمتم تعارف نکن
میترا جان خیلی گلی خدا برات بچه ات رو نگهداره و هر چی از خدا میخواهی بهت بده مرسی از این همه دلگرمی
آزی جان شما هم خیلی گلی که با این همه دردسر و گرفتاری دو تا بچه باز هم به فکر ما هستی عزیزم میبوسمت برات بهترینها رو آرزو میکنم که لایقش هستی
سلام

بهاری جان ببخشید منظورت رو نفهمیدم.. من اینطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهش میکنم نانا جان. بالاخره اینجا جمع شدیم با هم مشکلمون رو حل کنیم. من هم تمام روزهایی که این تاپیک میومدم و مشکلم حل نشده بود با دیدن عکسهای پسر زهرا5 و دیدن بارداری مارال با اونهمه حرفهای صد من ی غاز دکترا خیلی خوشحال میشدم و ی امیدی در من زنده میشد که یک روز غمنامه من هم به سر میرسه...
انشالله تمام بچه های این تاپیک زودتر از این شرایط خلاص شن.

سارا جان من استراحت مطلق شدید نبودم. اما در حد استراحت بودم. کارم برنامه نویسی هست با آژانس میومدم و میرفتم سر کار هم پشت میز نشسته بودم . ظهرها هم اواخر میرفتم نمازخونه دراز میکشیدم. تو خونه هم فقط آشپزی ساده میکردم شاید با ی گردگیری.. ولی جارو اینها با شوشو بود.
و بیشتر جلو تلویزیون دراز کشیده بودم..
خدای خوبم. ممنون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام
بچه ها تو رو خدا بگین من چیکار کنم امروز دوباره رفتم سونو اگه یادتون باشه هفتهی قبل همین روز رفتم سونو از روی شکم قلب دیده نشد وقتی واژینال سونو کرد گفت کیسه نامنظمه اما ضربان قلب جنین منظمه و صدو ده تا میزنه گفت دو هفته دیگه بیا ببینم رشدش چطوره منم امروز سر خود رفتم بیرون سونو تا خیالم راحت شه اما بدتر شد سونوگراف گفت ساک منظمه و جنین هم 7 میل بود ولی قلب رو ندید گفت ساک حدود هفت هفته و دو روز و جنین به شش هفته و چهار روز میخوره این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا هر کی میدونه کمکم کنه لطفا بگین تو سونوهاتون اندازه ی جنین و ساک چقدر بوده؟

سلاممممممممم ... رویا جون ..........سونوگرافی که رفتی مطمئن هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببین بهتره عجله نکنی و فعلا صبر کنی چون کار دیگه ای نمیشه کرد ... البته میدونما الان شرایطتت خیلی سخته ... به خدا اصلا نمیشه به این سونوگرافی ها اعتماد کرد ........ منم یه دفعه رفتم گفت ساکت خالیه و پوچه بعد یکم دیگه دقت کرد گفت ضربان داره !!!!!!!!!!!!!!!!بنابراین اصلا نمیشه رو حرفشون حساب کرد
ممنون سیمین جون.. راستی چند ماهته... از بقیه هپارینها خبر داری؟؟؟؟؟؟؟؟

رویاجون م?گان راست میگه... به جز صبوری کار دیگه ای نمیشه کرد.... صیر کن یک هفته بگذره بعد.. من هم اوایل از سونو معمولی ضربان نمیدید همش واژینال میشدم تا هفته 9. انشالله قلب کوچولوش داره میزنه... آروم باش بهش قوت بده که بیاد.
خدای خوبم. ممنون
میترا جون من این سری هپارین زدم و خونریزی پیدا کردم و همش فکر دخمل تو بهم دلگرمی میداد که با خونریزی هم امکانش هست جوجوم بمونه ولی نمیدونم چرا بعد خونریزی که دو تا جگر کوچیک دفع شد رفتم سونو قلب کوچولوش کند میزد !!!!!!!!!!امروز رفتم سونو گفت رحمم پاک شده و گفتش ماه دیگه بیا ازهای سی دی مارکر ها رو هم بده ... برام دعا کنید دوستای گلم
ممنون رویا جونم ... خدا شاهد منم با تمام وجودم درکت میکنم ... منم 5 باره که این روزای سخت رو گذروندم ... ولی واقعا این دفعه کم اوردم ... خیلی سخته باورت نمیشه فکر یه بارداری خوب برام مثل یه رویا میمونه ........خداییش معلومم نیست که چند بار دیگه قراره این اتفاق بیافته !!!!! دیگه مثل قبل حتی دعا هم نمیتونم بکنم تازگی یکم بهتر شدم ولی بعد سقط اصلا نمیتونستم خدا رو صدا کنم ..........
میترا جون نتم اون روز مشکل پیدا کرد کلی برات نوشتم همین یه ذره اش اومد ببخشید
دختر گلت چطوره؟
فداش بشم که اینقدر ناز و خوردنیه خدا حفظش کنه بوووووووووووووووووووس برا دخمل شیرینت
.
.
.
آزی جون ممنون از راهنمایی های خوبت حتما اقدام میکنم برام بنویس کدوم یکی از این خواهر و برادر بهتر هستن؟
.
.
.
نانا جون دیدم به ترانه هم خیلی کمک کردی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده خانوم گل
اولینشم یه نی نی سالم و یه بارداری بی خطر باشه
من الان اولین پریودم هست از سقطم دلم میخواد بیام ببینم این دکتر چی میگه برا کی میتونی برام نوبت بگیری؟
البته تا25 تیر درگیر عروسی خواهر شوهرم هستم میتونی بگی حدودا برا کی وقت میده بهم؟
ممنون عزیزم
انشالله بتونم زحمتت و جبران کنم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
رویا جون از ته قلبم از خدا میخوام که نی نی و برات حفظ کنه
که سالم و سلامت باشه
که بزودی خبرای خوش از سلامتی کاملش بشنوی
و این که بارداری سالم و راحتی و پت سر بذاری

فرزندم
بهاری جون جفتشون کارشون خوبه ولی من پیش خواهرش رفتم سونو هام رو در زمان بارداری برادرش انجام میداد، به نظر من برو پیش خواهره چون اینطوری زیر نظر دو تا دکتری .
مژگان جون ترو خدا قصه نخور ، خداتو فراموش نکن که خدا عاشق انسانهای صبوره .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

آهان...
بسیار خوب اینطوری بهتره با خانوم راحتترم
آزی جون خواهشی که من ازت دارم اینکه ما رو تنها نذار و هر وقت فرصت میکنی به اینجا سر بزن
ممنونم ازت

فرزندم
بچه ها من یکبار سقط کردم الان 2ماه اقدام کردم ولی خبری نشد تا این ماه تست تخمک گذاری گرفتم ولی تا حالا ( روز 13 پریودی) منفی بوده امکان داره اصلا تخمک گذاری نداشته باشم .پریودیم هم کاملا مرتبه
خدایامرابضاعت به ‏قدریست که نمیدانم در حق دوستانم چه دعایی کنم،امامی دانم تو ازحال آنها آگاهی،پس بهترینهارابرایشان آماده ساز که خزانه توهیچگاه خالی نمی گردد
خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت