2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
آزی جون منم دقیقا مثه شمام هر وقت ن بارداری و میبینم غصه میخورم که هیچوقت بارداری من از دو ماه تجاوز نمیکنه و شکمم اصلا بزرگ نمیشه و به مرحله تشکیل قلب که میرسه رشد جنین متوقف میشه گاهی پیش خودم میگم نکنه رحم من همراه با رشد جنین بزرگ نمیشه؟ و کوچیه هست...
خیلی غصه میخورم
من بارها سونو داخلی و شکم کردم ولی هیچوقت کیست نداشتم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همه

ممنون روزیتاجون. من همیشه خیلی به یادت بوده و هستم. قبل زایمانم هم خیلی به یادت بودم. انشالله همین روزا تو هم مثل رویا ما رو خوشحال میکنی.

بهاری اینجوری فکر نکن. اگه رحم نتونه کش بیاد بچه رو میندازه بیرون. احتمالا ی مشکل کوچولو داری حتما پیشو بگیر آزمایشهاتو بده انشالله دفعه بعدی عکس شکم قلمبه تو اینجا میزاری....
خدای خوبم. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهاری جون پیش کدوم دکتر میری ؟ برو پیش دکتر من پشیمون نمی شی، متخصص این جور مسایل هست. من پیش پاکروش و صد تا دکتر رفتم ولی نتیجه نگرفتم ،ما سه نفر بودیم که ابن مشکل و تو مطب داشتیم 2 تامون زایمان کردبم سومی 6 ماهه بارداره. من بهش ایمان دارم.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

آزی جون من شهرستانم اینجا هم که اصلا دکتر خوبی نیست
تصمیم دارم بیام تهران
لطفا آدرس و شماره دکترت و برام بذار حتما
و بنویس مشکل اون دو نفر دقیقا چی بود و دکتر چیکار براشون کرد
و این که مطبش شلوغه یا نه؟
راحت میشه ازش نوبت گرفت؟
و هر چیز دیگه ای که در رابطه باهاش به ذهنت میرسه
دیشب همش دعا میکردم و میگفتم خدایا راه درست و جلو پای من بذار که بیش از این معطل نشم
ببخشید که اینقدر سوال کردم
از همه کسایی که اینجا میان و الان نینی دارم خواهش میکنم بقیه رو هم راهنمایی کنن
ممنون آزی جون

فرزندم
میترا جون ممنون از دلداریات خانومی

آخه به جز این موردایی که آزی گفت من کسی و ندیده بودم که با مشکل عدم تشکیل قلب الان نی نی داشته باشه

برا همین نا امید بودم

فرزندم
این هم 2 تا عکس از سانای خانم (که بعد 3 بار سقط که یکیش هم با هپارین بود اومد) مامانهای بعدی که پرواز داشتید ببینید بالاخره نینیهاتون میان

4ypectx39o91ejqbjh3u.jpg

rwckjvz4a1jmehd9o09s.jpg(روشون کلیک کنید سایز بزرگش میاد)
خدای خوبم. ممنون
واییییییییی ناناز خانومو....................
الهی بگردم....میترا جون ماشالله هزار ماشالله
خانومی براش اسپند دود کن

میگمااااااااااااا من یادم رفت علت سقطای شما چی بود؟
پیری و فراموشی میترا جون ببخشید
عکس اون جیگر و همیشه برامون بذار تا ما هم از دیدنش انرژی بگیریم
ایشالله زیر سایه پدر و مادرش صحیح و سالم زندگی کنه

فرزندم
سلام
ممنون بهاری جون

من هم بارداری اولم هفته 6 رشد نکرده بود
بارداری دومم باز موقع تشکیل قلب صداش نیومد برام آسپرین نوشتن هفته بعدش قلبش زد تا 4 ماهگی خوب بود که هفته 19 مرد.
بارداری سومم گفتن هپارین بزنم که از وقتی آزمایشم + شد همش لک بینی داشتم 2 هفته بعد گفتن داروهاتو قطع کن داره از بین میره.
دیگه دور بچه خط کشیدم و دکتر نرفتم... 3 ماه بعد دیدم از پری خبری نیست آز دادم + بود ی کم باورش سخت بود مثلا جلوگیری داشتم..
رفتم دکتر(افلاطونیان) تا پرونده رو دید گفت خوب دیگه به هپارین جواب نداد.... ی آزمایش کروموزومی برات مینویسم.... که برگه بارداری رو گذاشتم جلوش.
نگاه کرد.. با تعجب گفت بارداری.... باشه توکل به خدا اینبار هم با هپارین بریم جلو انشالله این برات میمونه....

نفهمیدم چی بود انعقاد .. رحم...ی چند تا دکتر هم میگفتن مشکلی نداری اتفاق میافته باید اینقدر باردار شی یکی برات بمونه...
خدای خوبم. ممنون
لام به همگی.میترا جون ماشاا.. هزار ا..اکبر دختر نازی و زیبایی داری.براش اسپند دود کن.البته خودم بهش وان یکاد خوندم از دستهای کوچولوش بوس کن. مرسی که برام دعا میکنی.منم فیبروم رحمم بزرگ شده و کلیه سمت راستم را تحت فشار قرار داده حالا 20 تیر عمل دارم برام دعا کنید
بهاری جون اینقدر استرس نداشته باش عزیزم من شماره دکترم را یکی دو صفحه پیش گذاشتم. دکترم خیلی شلوغه ولی حامله هارو اصلا معطل نمیکنه. اون دو نفر دیگه هم یکیشون رحم دو شاخ داشت و اون یکی تنبلی تخمدان، بدیش اینه که بار اول باید ساعت 1 بیایی اسم بنویسی و تا بعد از ظهر معطلی داره ولی از دفعه های بعد میتونی وقت بگیری.
من به خاطر موقعیتم خیلی دوستایی داشتم که سقط مکرر داشتند و الان یا نی نی هاشون بزرگتر از نی نی های منند یا باردارند

تمام کارهای خدا توش یک حکمتی هست. چون شاید اگه خدا 5 سال پیش بدون سختی به من دو تا نی نی داده بود من الان دیوونه شده بودم،چون واقعا دو قلو سخته:(((((