2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها راستش در راستای بلاهایی که سرم اومده واجب دونستم بیام اینجا و حرفای میترا جون را تایید کنم.....نمیدونم انموقع که باردار بودم چرا به حرفش گوش ندادم و دکترم را عوض نکردم.....خدا میدونه از اولی که رفتم پیشش چقدر توی دل ما استرس انداخت....چقدر پول الکی برای بقول میترا ازمایشای 9صفحه ای دادم...خوب بگو برای سقط هپارین میدی....اولین چیزی هم که بهم گفت همون تخمک ضعیف بود ...5ماه نمیگذاشت من حامله شم هی منو میفرستاد ازمایشگاه بهار از دهانم رحمم نمونه برداری میکردن و میگفتن یه عفونت خاص داره....درحالیکه شوشو میگفت بابا این از میکروب های خود دهانه رحمه که باید باشه و هر دکتری هربار منو معاینه کرد گفت مشکلی نداری و ترشحاتت خوبه.........وقتی هم حامله شدم منو بست و قرص و دارو ...روزی 10تا اقل میخوردم.....بعدش میخاست بهم سرم هی وی ای جی بده......حداقل 3میلیون میشد....اینبار دیگه به حرفش گوش ندادم و پیش سه تا دکتر دیگه رفتم و همه گفتن با این شرایط لازم نیست....الحمدلله نزدم .....بعدش گیر داد برم سرکلاژ کنم با اینکه توی هفته 16 دهانه رحمم 40 بود و زیر 25 را میدوزند.........به نظرم از دم برای همه را میدوزه...باراول به حرفش گوش ندادم ..دفعه بعد که رفتم کلی منو ترساند....به 30 برسی بچت میافته و از این جور حرفا...بلاخره دوختم وچقدر ازنظر حسی ناراحت بودم چون تمام اعضای اتاق عمل مرد بودن..هربار هم میرفتی پیشش میگفت دلستر بخور کیسه ابت کمه بچت وزن نگرفته عین همین حرهای میترا ....وقتی میامدم خونه باعذاب وجدان که من چه مادر بدیم........صدای قلب بچه را هم با دستگاه گوش نمیداد سونو میکرد.....بلاخره رسیدم به هفته 24....رفتم سونوی دوبعدی.....خدا میدونه چه حالی شدی وقتی بعد از اینهمه سختی بهمون گفتم بچه مشکل شدید قلبی داره ....این دکتر فرزانه هم انگار دادره میگه بچه سرما خورده....بهمین راحتی...اومدیم پیش پاکروش ...میدونی به شوشو چی گفت...امشب برو ناصرخسرو فلان شیاف را بگیر بزار .....فردا بیاد بیمارساتان بچه را بندازه....بهمین راحتی..بعدشم گفت بیا بخیه های عملت را بکشم و مثلا میخاست لطف کنه انروز ویزیتمون را پس داد..دیگه رفتیم خونه و به مامان اینا گفتیم...مامانم گفت تاحالا هرکار خواستیم کردین ولی الان دیگه بحث جون خودت باهاش بازی نکن...بلاخره با مامانم چند تا دکتر دیگه رفتیم اخریش دکتر لباف بود که گفت گناه این کارتو مثل سقط جنین میمونه با این گناه زندگی نکن شاید هم بچت سالم به دنیا بیاد........بهرحال خودم سپردم بخدا و سه نی نی خودش توی دلم مرد..و من هم به پاکی هم به لباف زنگ زدم ...پاکی سه سوت گفت شیاف بزار ولی لباف قشنگ شیاف را توی دفترچه نوشت با مدارک رفتیم هلال احمر و راحت گرفتیم.....پاکی دوباره خودش زنگ زد بیازودتر زایمان کن منم اینبار محکم گفتم اقای دکتر میخام برم پیش دکتر زن..بچه را طبیعی سقط کردم...ولی جفتم نیومد...سه ساعت توی اتاق عمل بودم...بعدا دکتر لباف گفت جفتت بدجور چسبیده بوده...وتوی اتاق عمل چندین بار توسل پیدا کردم که به رحمت صدمه نزنم...گاهی پیش خودم فکر میکنم اگه پیش پاکی رفته بودم شاید رحممو در اورده بود و کلی حالم بد میشه.....این بود ماجرای من ...راستی روزی که رفتم پیشش برا یاینکه بگم قلب نی نی مشکل داره منشیش گفت چرا این قلبا اینجوری شده من زودی پرسیدم مگه کسی دیگه اینجوری شده سریع حرفشو خورد و گفت نه همین جوری میگم....................اینم که میترا گفت بشدت پولکیه موافقم.....سالی دوبار ویزیتو زیاد میکنه..........
Lilypie Pregnancy tickers
وای چقدر حرف زدم اخه دلم پر بود.............رویا جان این حرفا را نزدم که به خودت بگیری بیخیال باش بی خیال.....قرار نیست دوباره سقط کنی..............راستی پاکی به منم گفته بود تخمکت ضعیفه ولی اینبار سه ماهه حامله شدم...........
Lilypie Pregnancy tickers

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

صنم جان انشالله این بار به سلامت این دوره رو طی میکنی و نی نی گولوت سالم و سلامت به دنیا میاد
هپارین هم استفاده میکنی؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام من دوبار تجربه سقط پس از دو هفته تاخیر در پریودی داشتم.یعنی پس از دوهفته تاخیر لکه بینی داشته و بعد از 5 روزهم خونریزی شدید و سقط شد.بار اول پس از یک هفته تاخیر در پریودی با بیبی چک متوجه بارداریم شدم. ولی با دوم آزمایش خونم دادم که بتا 50 بود و بعد از دو هفته تاخیر در پریودی چون باز لکه بینی داشتم سونو هم کردم که چیزی مبنی بر تشکیل نبض نشان داده نشد ولی از آن به بعد استراحت مطلق کردم (البته در خانه)، ضمنا به دستور دکترم به مدت 10 روز از آمپول پروژسترون هم استفاده کردم. ولی متاسفانه ای باز هم بعد از یک هفته نی نی سقط شد. خواهش می کنم راهنماییم کنید. آیا ممکنه به دلیل مشکل کروموزوم ها باشه و آیا درمان داره؟
سلام
بهاری جان آزمایشهای من 340 هزار تومان شد و آزمایشهای ترانه جون هم 640 هزار تومان شد من یکسری از همون آزمایشها رو قبلا داده بودم ولی فکر می کنم دکتر پاکروش به همه میگه که تخمکهات ضعیفه چون همون آزمایشهای که اون دید دکتر معینی هم دیده بود ولی نگفت تخمکهات ضعیفه حتی معینی گفت میتونی برای انتقال جنینهات اقدام کنی حالا با این تفاصیر به حرفهای پاکروش توجه نمی کنم و دیگه پیشش نمیرم
نیکی جون برات رنج هاشون رو می نوسم.

CD3.................68-82
CD4.................35-55
CD5.................65-79
CD8.................19-37
CD16..................8-22
CD19..................5-15
CD56..................2-10

عزیزم بقیه اش رو تو لیستم ندارم.
خدا رو شکر تو اینا مشکلی نداری.

من CD5 ام 81.8 شده.
یه کم بالاست.
نمیدونم مشکلی چیه و به چی مربوط میشه.
سلام
من تازه عضو سایت شدم.من 2بار سقط فراموش شده داشتم.اولی در هفته 12 ودومی در هفته 13.هر دو بار ضربان قلب توی هفته 7 شنیده شد. الان ابن سینا میرم.دوست دارم با هم باشیم تا موقعیکه هممون مامان بشیم.

سلام
من تازه عضو سایت شدم.من 2بار سقط فراموش شده داشتم.اولی در هفته 12 ودومی در هفته 13.هر دو بار ضربان قلب توی هفته 7 شنیده شد. الان ابن سینا میرم.دوست دارم با هم باشیم تا موقعیکه هممون مامان بشیم.

وااااااای صنم جون منم دقیقا همینطوری شدم منتها مال من گفت که کلیه هاش کار نمیکنه و کیسه آبش خالی بود ولی قلبش میزد 3روز هم تو بیمارستان خوابیدم وکلی بهم دارو زد روزی 2تا هپارین که روز آخر از لثه هام خون میومد بعد هم گفت باید زایمان کنی همون بیمارستان بهم شیاف زدن اولش که با بدبختی سر کلاژمو باز کردبعد هم 12ساعت درد کشیدم تا افتاد بچم هنوز قلبش میزد که اینکارو کرد!!

جفت چسبیده بود ومجبور به کورتاژ شد م همونجا بدون بیهوشی خدامیدونه چقدر درد کشیدم !الان فکرشو میکنم تنم میلرزه بعد هم گفت که بخاطر تخمک واسپرم هستش!!!
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
سلام به همگی تو رو خدا هرکی میدونه کمک کنه من الان رفتم سونو به حساب خودم شش هفته و سه روزم بود دکتر سونو شکمی کرد گفت قلب دیده نمیشه بعد برام سونوی واژینال انجام داد و گفت قلب تشکیل شده و صدو ده تا میزد اما گفت کیسه نامنظمه و جنین ضعیفه اگه تا دو هفته دیگه خوب رشد کنه میمونه .ولی خودش گفت به حساب سونو شش هفته ای موندم چرا کفت جنین کوچیکه اندازش هم 9 میل بود.خیلی ها جنین شش هفته ای رو نمیبینن چرا این گفت کوچیکه؟الان باید اندازه اش چقدر باشه؟کیسه ی نامنظم یعنی چی ?/
من اخرین پریم 16 اردیبهشته...