|
مشاهده متن کامل بحث +
1158714 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
نیکی جان برای من هم همینها بود که یکسری شو چون دکتر معینی نوشته بود دوباره ننوشت T3 T4 TSH Insulin Vit D TG Ab CD3 CD4 CD8 CD5 DNA Extraction Reports Genetic Factor V Leiden MTHFR C677T MTHFR A12 PAI-PCR CD16 CD19 CD20 CD23 CD56 CD(HLA DR
سلام به همگی رویا جان خبر بارداری ات منو خیلی خوشحال کرد. همیشه به یادت بودم و دعات می کردم. امیدوارم تا آخر همه چیز خوب پیش بره. و در مورد حرفهای میترا که در مورد پاکروش گفت ، من هم کاملا با میترا موافقم چون من خودم از مریضهای پاکروش بودم و همه چیزهایی که گفت را دیدم. من سه بار سقط داشتم که همه دکترها هپارین و آسپرین را تجویز کردند ولی وقتی چهارمین بار باردار شدم تحت نظر دکتر روازاده بودم. مواد دندونم را عوض کردم. حجامت کردم. کلی در موردتغذیه ام وسواس به خرج دادم و بدون حتی یک آمپول یا قرص دخترم دنیا اومد و الان دوماه و نیمشه. فقط خواستم بگم وقت خودتون را تو مطب پاکروش با اون ادا و اصولهای منشی هاش هدر ندید.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام سوما جان واقعا خوشحال شدم و بهت تبریک میگم عزیزم نی نی گلت رو ببوس . سوما جان میشه بگی پیش پاکروش هم سقط داشتی یا نه ؟ و پاکروش برات چه تشخیصی داده بود/؟ وقتی از هپارینواسپرین استفاده میکردی تو چه ماهی سقط میکردی ؟؟؟؟
سلام ممنونم رویا جان. اینقدر استرس نداشته باش. من بارداری سوم که پیش پاکروش بودم از هپارین و آسپرین استفاده کردم ولی سقط شد. البته مشکلات آدمها با هم فرق میکنه. اینجا توی شهر خودمون یک دکتر زنان خیلی ساده به من گفت که برای سقط های من هیچ دلیل علمی توی آزمایشها نیست و واقعا هم همینطور بود که وقتی بهار را باردار بودم حتی یک کوچولو مشکل برام پیش نیامد. با این همه خیلی از بچه ها با آسپرین و هپارین بچه دار شدند و حتما تو هم موفق میشی. امیدوارم روزیتا هم همین روزها بیاد و خبر بارداری اش را به ما بده. راستی نی نی سایت برای من خیلی بد باز میشه اگر کسی از دوستان سوالی داشت توی وبلاگم بنویسه و آدرس ای میلشو هم بده حتما جوابشو می دم.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام بچه ها منم مریض پاکروشم .پیشش باردار هم شدم ولی در هفته 17 گفت باید سقط کنی چون کیسه خالی بود از آب!!
دکتر بدی نیست ولی خیلی به خودش مطمئنه .من میخوام هفته دیگه یه سرس به اشرف معینی بزنم چون تاحالا 3تا بارداری پوچ داشتم وسقط. احساس میکنم مشکل کروموز.می باشه نه ایمنی /
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن-
دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن-
روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن-
صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن-
شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن-
حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن-
تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن-
برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
سلام. من امروز رفتم پیش پاکروش. نذاشت من یک کلام حرف بزنم. گفت تخمکت ضعیفه و باید از اهدایی استفاده کنی. از روی آزمایشهام گفت. یه سری هم آز نوشت که ندادم. از تعجب نتونستم حرف بزنم. آخه 2هفته پیش آزهامو بردم پیش معینی و گفت همه چیز خوبه/. موندم به خدا چکار کنم؟
مژگان جون میشه رنج نرمال سیدی فاکتور ها رو برام بنویسی؟