2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
نیکی جون بچه هائی که پیش پاکروش میرفتن به من گفتن که پاکروش یه از مایش هائی رو مینویسه برات که تاحالا هیچ کس ننوشته باشه

واقعا هم همین جور شد من تا به حال این ازمایش هارو نداده بودم ..................حالا شنبه برو خبر خوشحالی واسه ما بیار
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام من از خودم بگم که سقط اولی را اصلا نفهمیدم که چه جوری شد .دکتر هم گفت طبیعیه.اون موقع پیش

حنطوش زاده میرفتم.بار دوم که بعد از یک سال باردار شدم تو هفته 22 فهمیدم که جنینم مشکل کروموزومی داره

وباید سقط بشه همون موقع حنطوش زاده برخورد نادرستی کرد و دیگه پیشش نرفتم این مربوط خرداد 88 بود.از اون

موقع دیگه پیش شادانلو میرم.بار سوم هم تیرماه 89 بود که باز خودش سقط شد دوروز بعد از اینکه تستم مثبت

شد.بار چهارم هم دی 89 بود که با کلومفین و امپول باردارشدم پیش حیدری کهن که تو 6 هفته به علت بارداری پوچ

مجدد برگشتم پیش شادانلو وکورتاژشدم.حیدری کهن فوق تخصص ناباروری هستش ولی هیچی سرش نمیشه خیلی

تنبل اصلا هم حرف نمیزد وقتی همسرم اومد دیدش دیگه نذاشت برم پیشش و برگشتم پیش شادانلو.هر بار که

میرفتم پیشش سونو میکرد دیگه واقعا خسته ام کرده بود تازه اونم واژینال خودش کلی استرس میداد.ولی وقتی

رگشتم پیش شادانلو با روی باز باهام برخورد کرد و کلی بهم ارامش داد.من بیشتر این ازمایشها را انجام دادم حتی

قبل ازازدواج کاریوتایپ هم دادیم.همه چیز خوب هستش الانم هم سه ماه دارم مدروکسی پروژسترون میخورم که اگر

این ماه نشه شادانلو گفته بیا تا بهت دارو بدم که بارئار بشی ولی بازم احتمالش هستکه سقط کنی.فولیک اسید هم 5

میلی میخورم .بهم قرار که باردار شدم اسپیرین هم بده .یک بار گفت شاید هپارینم هم بدم.

اینم شرح حال من به طور مختصر
سلام به همگی
رویا جان خبر بارداری ات منو خیلی خوشحال کرد. همیشه به یادت بودم و دعات می کردم. امیدوارم تا آخر همه چیز خوب پیش بره. و در مورد حرفهای میترا که در مورد پاکروش گفت ، من هم کاملا با میترا موافقم چون من خودم از مریضهای پاکروش بودم و همه چیزهایی که گفت را دیدم. من سه بار سقط داشتم که همه دکترها هپارین و آسپرین را تجویز کردند ولی وقتی چهارمین بار باردار شدم تحت نظر دکتر روازاده بودم. مواد دندونم را عوض کردم. حجامت کردم. کلی در موردتغذیه ام وسواس به خرج دادم و بدون حتی یک آمپول یا قرص دخترم دنیا اومد و الان دوماه و نیمشه. فقط خواستم بگم وقت خودتون را تو مطب پاکروش با اون ادا و اصولهای منشی هاش هدر ندید.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام
سوما جان واقعا خوشحال شدم و بهت تبریک میگم عزیزم نی نی گلت رو ببوس .
سوما جان میشه بگی پیش پاکروش هم سقط داشتی یا نه ؟ و پاکروش برات چه تشخیصی داده بود/؟
وقتی از هپارینواسپرین استفاده میکردی تو چه ماهی سقط میکردی ؟؟؟؟
سلام
ممنونم رویا جان. اینقدر استرس نداشته باش. من بارداری سوم که پیش پاکروش بودم از هپارین و آسپرین استفاده کردم ولی سقط شد. البته مشکلات آدمها با هم فرق میکنه. اینجا توی شهر خودمون یک دکتر زنان خیلی ساده به من گفت که برای سقط های من هیچ دلیل علمی توی آزمایشها نیست و واقعا هم همینطور بود که وقتی بهار را باردار بودم حتی یک کوچولو مشکل برام پیش نیامد. با این همه خیلی از بچه ها با آسپرین و هپارین بچه دار شدند و حتما تو هم موفق میشی. امیدوارم روزیتا هم همین روزها بیاد و خبر بارداری اش را به ما بده. راستی نی نی سایت برای من خیلی بد باز میشه اگر کسی از دوستان سوالی داشت توی وبلاگم بنویسه و آدرس ای میلشو هم بده حتما جوابشو می دم.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام بچه ها منم مریض پاکروشم .پیشش باردار هم شدم ولی در هفته 17 گفت باید سقط کنی چون کیسه خالی بود از آب!!

دکتر بدی نیست ولی خیلی به خودش مطمئنه .من میخوام هفته دیگه یه سرس به اشرف معینی بزنم چون تاحالا 3تا بارداری پوچ داشتم وسقط.
احساس میکنم مشکل کروموز.می باشه نه ایمنی /
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
سلام. من امروز رفتم پیش پاکروش. نذاشت من یک کلام حرف بزنم. گفت تخمکت ضعیفه و باید از اهدایی استفاده کنی. از روی آزمایشهام گفت. یه سری هم آز نوشت که ندادم. از تعجب نتونستم حرف بزنم. آخه 2هفته پیش آزهامو بردم پیش معینی و گفت همه چیز خوبه/. موندم به خدا چکار کنم؟

مژگان جون میشه رنج نرمال سیدی فاکتور ها رو برام بنویسی؟