2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی بچه ها رویا جون میترا جون، سوماجون ، نیکی جون و مژگان و مارال و تمامی بچه های دیگر.
رویا جون مبارکههههههههههههههههه واقعا خوشحالم کردی امیدوارم تا آخر به خوبی و خوشی سپری کنی عزیزم امیدت بخدا باشه و برای من هم دعا کن.
میترا جون قدم کوچولوت مبارک باشه خیلی اسم قشنگی براش گذاشتی از دستهای کوچولوش بوس کن و بگو برای من هم دعا کنه.از توصیفت در مورد پاکروش خیلی خوشم اومد خیلی خوب نوشته بودی برای شوهرم خوندم گفت چقدر جالب نوشته تمام 3 سال جلوچشمم تداعی شد و گفت رومان نویس خوبی میشوی.برای سلامتی خودت و دخترت سوره مریم را نذر کرده بودم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شهره جون من دو بار قلب نی نی تشکیل نشدو کورتاز شدم.همیشه وقتی یک زن حامله رو میدیدم میگفتم هیچ وفت شکم من نمی تونه بزرگ بشه نی نی هام همون اول میمیرندو اما در کمال ناباوری خدا خواست دو تا نی نی با هم به من داد باورم نمیشد که دکتر گفت دو تا قلب میزنه.شاید باورتون نشه یک بار تو ماههای اول به حدی بد زمین خوردم که تمام بدنم کبود شد اما لک هم ندیدم.انگار خدا میخواست قدرتشو به رخم بکشه.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام آزی جون ................علت سقط های شما همون سپتوم بود یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه دلیل چیز دیگه ای بوده برامون بنویس عزیزم
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
مرسی شهره جون ،منم امیدوارم و اطمینان دارم که همه شما به زودی مامان میشید اما مامانایی که از بقیه مامانا به خدا نزدیکتر شدیم.ترانه جون علت سقط من هم ضعف تخمدان بود وهم سپتوم،کسایی که ضعف تخمدان دارند با متفورمین ودارو باردار میشوندولی بعد از بارداری باید متفورمین را تا ماه 5 بارداری قطع نکنند،بعلاوه سلکزان و آسپرین و پروژسترون که تا پایان بارداری ادامه داردو بایدد ماههای اول مدام دهانه رحم وطول سرویکس اندازه گیری بشه که در صورت لزوم سر کلاژ شوند. ولی دکترم منو سرکلاژ نکرد (با اینکه دو قلو بود)دکتر من دکتر خیلی خوبیه که خیلی وسواسه و اصلا پولکی نیست ولی داروهاش گرونه و مطبش خیلی شلوغه. من مریضی رو ندیدم که بیشتر از 6 ماه اونجا بوده و باردار نشده.دوستان متفورمین خیلی مهمه 4 تا 5 ماه قبل بارداری بخورید کیفیت تخمک را بالا میبره و بهتره کسایی که سقط داشتند با دارو حامله شن که تخمکشون کیفیتش خوب باشه . این چیزهایی بود که من از دکترها شنیدم امیدوارم به دردتون بخوره ،گرچه شما الان همتون پرفسورید:)))))
دکتر اشرف معینی 22015592 تو رویان هم هست .

سلام

آزی جون چطور میشه فهمید که پلی کیستیک هستیم یا نه؟
من هر سری که سونو کردم کیست نداشتم با سونو مشخص میشه؟
یا با آزمایش مشخص میشه؟
منم سه سقط تا بدون قلب داشتم

نیکا جون من شما رو یادمه خوشحالم که به سلامتی این دوران تلخ و گذروندی و الان نی نی داری
برا ما هم دعا کن

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
بهاری جون تنبلی تخمدان با سونو مشخص می شود و اگه زمان تخمک گذاری سونو کنی از اندازه فولیکولهات متوجه میشوند .ضعف تخمدان همون تنبلی تخمدان (تخمدان پلی کیستیک )هست. سپتوم هم در مورد من نه تو سونوی واژینال نشون داد نه تو عکس رنگی،با اینکه سپتومم بزرگ بود. مال منو توی لاپاراسکوپی متوجه شدند و همون جا ورش داشتند.
کسایی که بیشتر از 2 بار سقط داشتند و ایرادی نداشته باشند باید حتما لاپاراسکوپی برای بررسی رحم انجام بشه. عکس رنگی اصلا دقیق نیست . من توی عکس رنگی چسبندگی داشتم در صورتی که تو لاپاراسکوپی معلوم شد ندارم.اما سپتوم داشتم نوشته بود رحم بدون هیچ زایده.تازه من توی کاخ توی انقلاب رفتم که میگند خیلی معتبره،
لاپاراسکوپیم رو تو رویان انجام دادم.