2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان گلم اول از همه با ید از نانا جون خیلی تشکررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررکنم که واقعا اونجا منو شرمنده کرد خدا خیرش بده اگه نبود من تهران سر در گم میشد م

بهاری جون مشکل نا نا جون هم مثل شماست عزیزم اون سوالی که گفتی بودی بپرسم از دکتر من نپرسیدم

چون نا نا جون از دکتر پرسیده بود اون بالا نا نا جون نوشته که دکتر چی گفت

دکتر کسی رو نا امید نمیکنه ..........گفت امکان داره مشکل از تخمک باشه وهم امکان داره مشکل از اسپرم باشه

حالا یه سری حتما برو پیشش وآزمایش ها رو واست بنویسه
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام
ترانه جان خیلی خوشحالم که بالاخره تونستی بری پیش پاکی .امیدوارم بتونه مشکلت رو تشخیص بده و انشالله به زودی صاحب یه نی نی سالم و صالح میشی .
ندا جان سی و یکم باید برم سونو خیلی نگرانم تو رو خدا منو یادتون نره همچنان محتاج دعاهاتون هستم .
ندا جان شما در چه مرحله ای هستی؟
سلام به همگی
میترا جون میدونم قصد کمک و راهنمایی داشتی ولی من خیلی از حرفاتو قبول ندارم.
من 2 سال و نیمه مریض پاکروشم و تا الان کاملا ازش راضی بودم ... از تشخیصاش ... از تجویزاش ... از درمانهاش
درسته که هنوز باردار نشدم ولی نمیگم تقصیر دکتره!
البته شاید بگی منم مثل بقیه شستشوی مغزی شدم!!!!!!!!!!!!
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
نا نا جون زحمتت اگه میشه از روی برگه ای که برای جواب از مایش پیش شما هست از مایش هائی رو که دادم برای بچه ها بنویس ممنون عزیزم
رعنا جون ببین ما همه همدیگه رو درک میکنیم عزیزم ولی خودتو ناراحت نکن

اصلا بهش فکر نکن تا وقتی خدا نخواد نمیده

بیشتر از خودت بگو که دکترت کیه ...............تو چه ماه هائی سقط شدن ..............قلبشون تشکیل میشد

نظر دکترت چیه ..................چه از هائی رو انجام دادی
سلام رعناجان امیدوارم بار آخری باشه که برات پیش اومد. و دفعه بعد انشالله نینیت سالم به دنیا میاد.

نه شیماجان من فقط قصد کمک داشتم.
چون دیدم پاکروش علاوه بر تشخیص غلطش در رابطه با خودم برای یکی دیگه از دوستهام هم بعد 2 سال دوا درمون( خودش ی سر رفته بود دکتر اورولوژی اصلا فهمیده بودن شوهرش واریسکول داره و تو این 2 سال فقط به زنه میگفت مشکل داری و iui شده بود. )بعد این قضیه بازم رفت پیشش و بهش گفت شوهرم مشکل داره چرا نگفتی. پاکروش هم گفته بود من دکتر زنانم خانم نه آقایون!!!!!!بعد این قضیه دکترشو عوض کرد..

در هر صورت قبول دارم پاکروش هم دکتره و احتمال اشتباه هم داره. ولی مشکلی که هست مریضهاش تو نی نی سایت خیلی شلوغش کردن و اکثر کسایی که میان نی نی سایت با دیدن ی کلوپ واسه مریضهاش و تعریفهاش میرن دنبالش و بعدبا دیدن جو مطبش هم داغ میکنن که اینجا همونجایی که باید میومدن...

در صورتیکه خیلیها هم هستند مثل من که خیری ازش ندیدند.
خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی
باید بگم هر کسی در مورد هر کس و یا هر چیزی یک نظر داره و قابل احترامه میترا جان مرسی که اومدی و نظرت رو گفتی من خودم پیش دکتر پاکروش دفعه اول بود میرفتم و معرفی نامه هم نداشتم و بدون اینکه چیزی بهشون بدم بهم وقت دادن و پذیرش شدم در مورد دکتر هم باید بگم برام یک سری آزمایشهای تکمیلی نوشت وآزمایشهای قبلی رو هم قبول داشت گفت میتونی بری آزمایشگاه آرژانتین که آزمایشهای قبلیم رو بهار انجام داده بودم که گفت من بهار هم قبول دارم حدسی هم که زد گفت احتمالا کیفیت تخمکهات خوب نیست و چهار تا جنینی هم که داری احتمالا کیفیت ندارن و اصلا احتیاج به آی وی اف نداری با آی یو آی باید حامله بشی این تجربه من بود باز هم ممنون از اینکه اومدی نظرت رو گفتی چون احتمال داره به من هم همین حرفها رو بزنه و من هم از شنیدنش شوکه نمی شم و میگم احتمالش هست که اشتباه کرده باشه
زهرا جان دکتر برای ترانه این آزمایشها رو نوشت
Homocystein
TPO.Ab
Mycop.culture
Ureap
culture
Beta-2Glycoprc
DNA Extraction
Reports Genetic
AMH class 1-2
TPO ECL
BS