2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
رویا جان استرادیول برای ضخیم شدن دیواره رحمه و همون استروژنه باعث میشه دیواره رحم برای چسبیدن جنین به رحم آماده تر بشه و حالت تهوع و سوزش معدات به خاطر تغیرات هورمونیه من روزی سه تا با هم مصرف میکردم زیاد نگران نباش با خیال راحت داروهات رو مصرف کن انشالله دوران خوب و خوشی رو داشته باشی و ما رو از این خبرهای خوب بی نسیب نگذار

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام به همه دوستای گل
من و ترانه امروز رفتیم خدمت دکتر پاکروش در کمال ناباوری هر دو مون رو ویزیت کرد شاید باورتون نشه من نه وقت داشتم و نه معرفی نامه و جالبتر اینکه زودتر از ترانه ویزیت شدم خودم هم نمیدونم چرا ترانه که مخشون رو زده بود و معرفی نامه هم داشت اول به من گفت که نمیشه و دکتر وقت نداره و رفت ولی بعد که برگشت بدون اینکه من اصرار کنم گفت میگم دکتر ببینتت خلاصه دکتر ویزیتم کرد و یکسر آزمایش بهم داد و گفت تو کیفیت تخمکهات بد هست که جنینت قلبش تشکیل نمیشه و به غیر از این مشکل مشکل عروقی و خون نرسیدن به جنینن هم دارم که حال آزمایشهای تکمیلی هم انجام دادم که باید بعد از گرفتن جواب دوباره برم و بهم جواب نهائی رو بده
ترانه هم وقتی رفته بود تو اتاق دکتر دچار استرس شده بود و زیاد نتونسته بود حرف بزنه و به اون هم گفته بود اصلا مشکل خاصی نداری و با دارو رفع میشه و یکسری آزمایش هم براش نوشت که رفتیم انجام دادیم که اون هم باید بعد از حاضر شدن ببریم جوابش رو بهمون بده
سلامممممممممم ... نانا جون و ترانه جون ممنون میشم اگه اسم ازمایشاتتون رو برام بنویسین تا ببینم پاکروش چه چیزایی رو میده که بقیه نمیدن ............. راستی نظرش راجع به تاثیر اسپرم توی سقطا چی بود ؟؟؟
سلام

نانا جون منم مشکل تو رو دارم سه تا سقط داشتم قلب نی نی ها تشکیل نمیشه پس یعنی منم مشکل از تخمکم هست؟
دکتر گفت راهی داره ؟امیدی هست؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
نانا جون
منم مثه مژگان ازت میخوام آزهایی رو که برات نوشت و بنویسی چی بود؟
بعد اینکه راحت رفتین آزهارو دادین؟
آزمایشگاه خاصی باید برین؟
جوابهاش کی آماده میشه؟

فرزندم
سلام به همه

راستش دلم میخواد به عنوان ی درد کشیده این تاپیک و سرگردانی تو مطب دکترانظرم رو راجع به پاکروش بهتون بگم خواه پند گیرید خواه ملال...

اول اینکه شدیدا پاکروش شلوغش میکنه و میخواد بگه من آپلو هوا میکنم و کس دیگه ای نمیتونه.... (نقل قول از خودش به من : کسی که پاشو تو این مطب میزاره باید از همه جا بریده باشه)
منشیهاشم خودش جوری تربیت کرده که با این قضیه دامن بزنن و با سخت وقت دادن و شلوغ نگهداشتن مطب به مریضها القا بشه که خیلی کارش درسته. و همیشه اون جلو ی زنی . پیرمردی ... میبینی که میگه چند روزه دارم میام بهم ی وقت بدن و میگن پره.... و آخر سر میبینی که با هزار منت منشی داره ی تروال ازش میگیره .

دوم اینکه پاکروش آدم شدیدا پولکی هست(البته خیلی از دکترهای تهران همینند) و محال ممکنه بتونه تیغ بزنه و اینکار رو نکنه....از قبول کردن آزمایشهای چند جا (که به احتمال زیاد پورسانتی تو کاره ) تاعملهای بیخود و غیر ضروری.(منجمله به خود من گفت باید رحمت عمل بشه این رحم بچه نگه نمیداره رحم تو 2 شاخه.... من هم 5 تا دکتر دیگه رفتم گفتن نه عمل!!!!! بنده هم با همون رحم بچه ام رو به دنیا آوردم)

ی چند تا اصطلاح هم برای سقط داره که راست کار مطب خودشه که سقط به خاطر تخمک ضعیفه!!!!!!!!
حالا این ضعیفی چیه و درمانش چیه؟؟؟؟؟؟؟ به هر کسی یک سری قرص ویتامین و امگا 3 و گروه ب و از اینجور چیزا میده و میگه باید آرامش داشته باشی...نمودار دمای بدن بکشی و فقط پاکروش هست که میتونه تحلیلش کنه و .... تا زمانی هم که مریض درمان نشده مشکل از مریض هست که استرس داره!!!!!!!!!!!!!!!!

اصولا در حال حاضر تو سقطها بعد ی چند تا سقط هپارین و سلکسان و اینها شروع میکنن. مگر اینکه مشکلات عفونتی و توکسوپلاسمز و ترویید و چیزی تو آزمایشها نشون بده... برای همین اکثر دکترها به خاطر خود مریض شروع نمیکنن به کیسه کیسه خون گرفتن از مریض که بگن ببین تو این جهش ژنی.. تو این مشکل انعقادی...یا اینها رو داری و باید هپارین بزنی... معمولا بعد 2-3 آزمایش روتین هپارین تجویز میکنن...
اما پاکروش نه صفحات آزمایش براتون پر میکنه.............. تا آخرش به هپارین برسه..

درمانهای نازاییش هم کم از سقطهاش نداره..... مثل همه دکتراست داروهای تقویتی و استرس داشتن و علاف کردن مریض و آخر ivf که اونهم برای همه دکترا جوابش با خداست.........

تازه با همین هم که درمان شدید کل دوره بارداری باز استرس وارد میکنه وزنت خوب بالا رفت نرفت و با گریه از مطب میایید بیرون که خاک بر سرم مواظب نبودم دارم بچه رو میکشم خدا رو شکر پاکروش حواسش به همه چیز هست!!!!!!بعلاوه چون همه مریضهای پاکروش همیشه تحت استرسند(به خاطر خود پاکروش و جو مطبش) اکثرا باردارهاش یا دیابت بارداری یا فشار خون بارداری میگیرند برای همین ماههای آخر همش تو استرس و چندین بار بستری شدن تو بیمارستان طی میشه و آخرشم اگر انشالله بچه سالم به دنیا اومد میایین تو نی نی سایت و قسم و آیه و حدیث که پاکروش اله اگر اون نبود من عمرا بچه دار میشدم و .......................

این عقیده من هست در رابطه با پاکروش... هر چند میدونم به مریضهای فعلیش خیلی برمیخوره چون پاکروش و منشیهاش استاد تمام هستند تو شستشوی مغز 90% آدمها و القا کردن اینکه ما آپلو هوا میکنیم. هیچ اصراری هم بنده ندارم میتونید ی چند سال عمر و پولتون بزارید تو مطب پاکروش و انشالله نتیجه هم بگیرید ولی بقیه دکترها هم کمتر از اون نمیدونند .

خدای خوبم. ممنون
میترا جون کسایی مثه ما سعی میکنن هر کور سوی امیدی و برن و امتحان کنن
ممنون که تجربت و در اختیارمون گذاشتی

من که داشتم تو نت سرچ میکردم دکتر روا زاده در جواب یکی مریضاش که سقط مکرر به خاطر تشکیل نشدن قلب داشت گفته بود اگه دندون پر کرده دارین که با این مواد سیاه پر شده باید خالی کنین و مجددا با مواد چینی پر کنین چون سرب آزاد میکنه و این باعث سقط جنین میشه!

و پیش یه عطار هم رفتم که گفت نیاز به حجامت نوع خاصی برا تخمدانها دارم که من دیگه پیگیرش نشدم

فرزندم
سلام

مرسی میترا جون که تجربه ات رو گفتی.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بهاری جون سلام.

در مورد دندون راست می گی؟

من یه دندون پزشکی رفته بودم یک سال پیش که هرچی بهش گفتم با مواد سفید پر کن گوشش بدهکار نبود و با مواد خودش پر کرد.
که الان رنگش مثل آهنه.
یعنی واقعا تاثیر داره؟؟؟؟
راستش من سه تا دندون این شکلی دارم این و خوندم گفتم برم مجددا پر کنم بعد یکی همکارام گفت من 6 تا دارم ماه 9 بارداری هم هست این بود که من سرد شدم

فرزندم