2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
ببخشید بهارجون سسسسسسسسسسسسسسسلام

فکر نمیکنم تهران هم بیای اتفاق خاصی بیافته.
من هم که کلی دکتر تهران رفتم آخریش همین هپارین و میگفتن..

هپارین عوارض خاصی نداره.(به جز اذیت مادر).از جفت عبور نمیکنه که ترس از بچه داشته باشی طوریش بشه.

معمولا هر از چند وقت ی غلظت خون هم اندازه میگیرن رو نرم باشه. اما اصلا تو زیر جلدی 5000-10000تاثیری نداره.

به کسایی که سکته میکنن 5000000 وریدی میزنن تا لخته رو باز کنه.
با این دوزهای پایین معمولا اتفاق خاصی نمیافته.
خدای خوبم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مهسا جون کجا مشکلم پیدا شده؟
من اصلا نمیدونم مشکلم چیه
این سری که باردار شدم به دکتره گفتم من دو تا سقط داشتم و دکتر قبلی گفته این سری باید هپارین بزنم برام آز نوشت و بعد هم از رو اون گفت نه نیاز نداری !!!!
دو هفته هم به خاطر آز معطل شدم وقتی نتیجه رو بردم پیشش کار از کار گذشته بود

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
Man 2 ta az bacheham ke seght shodan to 2 mahegi naghse cromosomi dashtan Ba ye Dr to iran telefoni sohbat kardam goft bayad aval azmayeshaye kamele genetic bedi ke kheili ham gerone bad bebinam chan darsad shanse micro Ba Tokhmak sperm khodeton darin barat anjam bedan goftam behesh age gharar bashe az Tokhmak ya sperm ehdai ham estefade konim baram mohem nist faghat nemikham dige seght dashte basham hala monde ta biam iran az bedam, shomaha ke seght dashtin hame janinaton Salem bodan?bara man ghalb dashtan zaheran Salem bodan ta nazdike3 mah bad seght mishod ke azmayesh mikardan migoftan naghse kromozomi dashte cariotype har domonam Salem bode
سلام نازی جون من 2بار سقط مکرر داشتم. جنینهای من توی 9هفته و ده هفته قلبشون می ایستاد. دوشنبه با همسرم رفتیم تهران یه سری آز کلی دادیم. هزینشون حدودا 1میلیون شد. دو ماه دیگه هم جوابشونو میدن.
Raha jon janinato azmayesh nakardan? Ne midoni aznazare genetic Salem bodan yana?in azmayeshai ke dadi geneticam bod? Beman goft az kamele genetic na faghat caryitip 2 milioni mishe man tasmim gereftam dige hichi az khoda nakham khaste shodam inghad doa kardam nazr kardam vali bara hamaton doa mikonam be hajateton beresin
سلام
ترانه جان منم اگه قابل باشم برای همه ی دوستای گلم خصوصا ترانه ی عزیزم دعا میکنم انشالله به زودی صاحب یه نی نی سالم و صالح بشی .از همگی هم التماس دعا دارم

نازی جون امیدت روهیچوقت از دست نده عزیزم امشب شب بزرگیه مطمئن باش امشب خدا کسی رو دست خالی بر نمیگردونه.
ضمنا عزیزم نمیخواد اینقدر ازمایش بدی در نهایت بهت میگن مشکل ژنتیکی داری ولی درمانش چی ?به نظر من میکرو انجام بده و روی جنین ها پی جی دی اینطوری جنینی رو که صددر صد سالمه برات انتقال میدن به رحم منم اینبار همین کار رو کردم هشت تا جنین داشتم که فقط یکیش سالم بود و خدا رو شکر ازمایشم مثبت شد که اگه خدا بخواد برام نگهش میداره.تو هم بهتره به جای اینهمه هزینه برای ازمایش برای میکرو هزینه کنی عزیزم
نازی جان هر دو بار پاتولوژی بردم جنینارو ولی مشکلی نداشتن. آز هامو کلینیک ابن سینا انجام دادم. ژنتیک بودن. میگن مرکز خیلی معتبریه. شوشوم آز اسپرم داد زیاد جالب نیست. حسم میگه ایراد از اسپرمهای ضعیفه. شنبه میرم نشون دکتر خودم میدم.
Roya jon Dr goft chon janinat hame moshkel kromozom dashtan bayad az genetic kamelbedin ta bebinam chandarsad janinat to micro momkene Salem beshan momkene inghad moshkel dar bashan ke Ba micro ham javab Made chon goft momkene micro ham beshe vali to 5 mahegi dobare moshkel genetic peida konan Raha jon manam hamash fek mikonam moshkel sperme shoharame chon ma az in sabegheha nadashtim hame khaharamam hatta khodam Ba kochiktarin biehtiati hamele mishim nemidonam shayadam rabti nadare vali beharhal farghiam nemikone
سلام
بچه ها تو رو خدا کسایی که استرادیول میخورن جواب بدن.
دکتر برای من روزی یک قرص استرادیوت تجویز کرده نصف صبح نصف شب .دیشب اولین نصفه قرص رو خوردم تا صبح حالت تهوع داشتم و سر معدم میسوخت شما هم همینطورین یا من بهش حساسیت دارم؟اصلا این قرص برای چیه؟
رویا جونم مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارکه خانمی ...خیلی خوشحال شدم ...انشااله به سلامتی تااخرش بری..........راستش من خیلی اینجا سرنمیزنم....ولی گاهی پیگیر کارای تو بودم ولی توهم معمولانبودی......خیلی خوشحال شدم...........ازمنم اگه بپرسی ماجراهام شد مثل میترا.....بعد از 3تا سقط پارسال خرداد دوباره حامله شدم...ولی 6ماهگی توی دلم مرد که ماجراش مفصله........ولی راستشو بگم..............دوباره حاملم ..5هفته ...و هپارین میزنم....بیا برای هم دعا کنیم....میترا حالا که مامان شدی برای ماهم دعا کن.....راستش سرم خیلی شلوغه نمیرسم مثل قبلی استراحت کنم....دعا کن خونریزی نکنم.....3هفته دیگه باید برم سونو برای قلب..........رویا جونم خیلی مواظب خودت باش..........
Lilypie Pregnancy tickers
- صنم جون مبارکککککککککککککککککککههههههه خیلی خوشحال شدم انشالله به حق پنج تن و به حق این ماه عزیز این یکی صحیح و سلامت به دنیا میاد..عزیزم منم توی هفته ی پنجم گه گاهی فرصت کردی بیا با هم صحبت کنیم راستی اگه سختت نیست میش بگی حامگی قبلیت چرا اینطور شد؟ اونموقع هم هپارین میزدی/؟ سقط های قبلیت تو چه ماه هایی بود؟
عزیزم خیلی ازت التماس دعا دارم