2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــرا جونم اگه اومدی میشه بگی کدوم ازمایشت نشون داد به هپارین نیاز داری ؟؟؟ من تو ابن سینا یه ازمایش ژنی ازم گرفت منظورم کاریوتایب نیستا ... بعد دو تاش مشکل داشت و گفتن جهش ژنی دارم ...... حالا میخواستم بدونم چیزی در این مورد میدونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی من تو پنجمین بارداریم هپارین زدم و خونریزی داشتم و متاسفانه با اینکه قلبش تشکیل شد ولی دیگه رشد نکرد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رویا جان اگه رویان میری تو خیابون بنی هاشم که به سمت رسالت میای پائین تا جای که یک طرفه میشه سمت چپ نبش خیابون یک داروخانه هست که اون با بیمه میده و من از جردن بلوار اسفندیار داروخانه پرشین میگیرم شمارم هم برات ایمیل می کنم اگه خواستی تماس بگیر
سلام به همه

رویاجان اول ترس از خودت دور کن.چون تا جایی که دیدم با هپارین احتمال خونریزی زیاده چون خون رقیقه با هر کش و قوس رحم اگه به رگی فشار بیاد خونریزی میده..

من 2 هفته بعد فهمیدن بارداری وقتی رسیدم سر کار دیدم خونریزی شدید در حد خیسی کامل لباسها.. با گریه زدم بیرون تو خیابونها فقط زار میزدم تا رسیدم بیمارستان..
اونجا ی پرستاری لباس زیرمو نگاه کرد گفت خون هست لخته نیست احتمالا بچه مونده و بعد اومدن دکتر سونو کرد گفت قلبش میزنه.. ...... و از این جریانات 2-3 بار دیگه هم اتفاق افتاد.
ولی تو بیمارستان کسایی که هپارین میزدن میپرسیدم اونها هم اکثرا خونریزی اون اوایل داشتن. و چاره اصلیش هم استراحته.. قزص هم به من پردنیزولون و ایزوکسپرین میداد که جلو انقباضات رحم میگیره.

خلاصه نترس. من سر همین آخری بیشترین خونریزی داشتم. فقط کارهای پر خطر نکن. جارو کشیدن ..حموم 5 دقیقه ای بیا بیرون.. عصبانی نشو . ی 9 ماه بیخیال دنیا و آدمهاش باش.فقط به نینیت فکر کن. الهی قربونش برممممم ی 9 ماهه دیگه میاددددددد
خدای خوبم. ممنون
مژگان جان به من هم پاکروش کلی آز داده بود کاریوتایپ نبود اما ی سری ژن چک کردن.

اسمشون مثلا lenin. MT ی عددهایی اینها بود تو جواب داده که ویا wild type نرمال بود ولی مال من دو تاش هیتروژن نوشته بود..............
که گفت هپارین بزن... البته بدون این آزها که یک میلیونی هم خرجشون شد هم میگفتن دفعه بعد هپارین بزن.
ی دونه هم با هپارین سقط کردم..تا این آخری موند.

خلاصه اول و آخر هر سقطی رو فعلا با هپارین دارن پیش میبرن ببینن جواب میده یا نه... خیلیها هم بدون آزمایش بعد 2 سقط هپارین تجویز میکنن.

خدای خوبم. ممنون
ره مهساجون حین بارداری میخوردم.
تا جایی هم که میدونم هورمونیه. برای قطع خونریزی.

اما از نیمه بارداری قطع کرد.
بابت قرصهاای هم که میخوردم خیلی نگران نی نی بودم. اما خدا رو شکر خوب شد...
خدای خوبم. ممنون
سلام میترا جون
خدا بهت ببخشه
ماشاله هزار ماشاله خیلی نازه و جیگره ..........بزنم به تخته ماشالههههههههههههههه
اسمش چی هست؟
.
.
.
میترا جون اینجوری که هر بار که رنگ خون و ببینی هزار بار میمیری و زنده میشی
منم سه تا سقط داشتم بدون قلب تو هفته هفت هشت
نگرانیم بیشتر شد

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
فکر میکردم با هپارین دیگه حله
نگو خونریزی داره
منم که معدن استرس و جوش و نگرانی ام
خدا به دادم برسه
میترا دکی به منم گفته هپارین برا سری بعد
به نظرت باز هم از شهرستان بیام و آز ها رو بدم یا نه؟

فرزندم
سلام به همگی
ممنون از تبریکاتون من واقعا شرمنده ی محبت همه ی شما دوستای گلم هستم.
میترا جون شما تحت نظر پاکروش بودی ؟ اگه جوابت مثبته زایمانت رو هم پیش همون انجام دادی؟ نوشته بودی وقتی خونریزی کردی بدو رفتی بیمارستان کدوم بیمارستان؟ میدونی من همش از این میترسم که به خونریزی بیافتم یا لک ببینم و روز تعطیلی باشه و نتونم دکتر رو پیداا کنم اونموقع باید چیکار کنم ؟ میخوام اگه بشه برم تحت نظر پاکروش.
ممنون بهاری.
برای من که اینجوری بود. خونریزی و لک اوایل خیلی بود.
اسم دخترم سانای هست.

نه رویاجان من فقط چند بار پیش پاکروش رفتم. زیر نظر افلاطونیان و خانم طاهری پناه بودم.
تو بیمارستان لاله بخش درمان ناباروری ivf همیشه ماما و منشیها شبانه روزی بودن حتی روزهای تعطیل. هر روز هم خانم دکتر هست یا اگه افلاطونیان از یزد میومد اون ویزیت میکرد.من همیشه بیمارستان لاله رفتم. عملهام هم همونجا بود.

و راستش و بخوای کلا راضی بوده و هستم هر چند زیاد هزینه کردم اما هر وقت کمک و راهنمایی میخواستم حتی تلفنی جوابمو میدادن. دارو هم همونجا داروخانه اش میداد و لازم نبود تو شهر تو داروخانه ها بگردم.
خدای خوبم. ممنون
میترا جون جواب سوالم و ندادی

دکی به منم گفته هپارین برا سری بعد
به نظرت باز هم از شهرستان بیام و آز ها رو بدم یا نه؟

فرزندم