2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست
واااااااااااای رویااااااااااااااا جووووووونم مبارکـــــــــــــــــــــــه

خدایا شکرت ...هزار بار شکرت...

رویا جون نمیدونی چه حالی شدم ... خدایا به حق علی هیشکی رو از خوشحالی مادر شدن محروم نکن.

مبارکت باشه ...

تو رو خدا بیشتر استراحت کن و مراقب خودت باش.
فوری هم با دکیت مشورت کن و زود آمپول رو شروع کن.
ممنون از همگی انشالله به زودی بارداری تک تک شما دوستای گلم رو جشن میگیریم.
نانا جون برای من سلکسان 4000نوشته اونی که شما گفتی هم همون سلکسانه من توی منطقه ی پیروزی یا تهران نو هستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رویا جون بهت تبریک میگم امیدوارم بارداری راحت وسالمی داشته باشی گلممممم.....منم سلکسان 4000 میزنم همون خارجی هپارین هستش میگن عوارضش کمتره من روزی یه بار میزنم وخوبیش اینه که جاش کبود نمیشه و روزی یه بار هم باید بزنی قیمتش هم با بیمه دونه ای 2000 در میاد از هپارین گرونتره ولی خیلی به نظر من بهتره
نه رویا جون دیر نیست عزیزم ..............اره سلکسان عوارض کمتری داره بزن ان شا الله که خدا خودش کمکت کنه

من دیشب خواب میدیدم داشتم یه شلوار بافتنی کوچیک میبافتم دختر خالم ازم پرسید برای کی میبافی من گفتم برای بچه رویا اونم همش میگفت کدوم رویا

من خیلی خیالاتی شدم خواب های عجیبی میبینم هههههههههههههه فکر کنم کم کم داره اثر روانی خودشو نشون میده
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
رویا جوووووونممممممم
نمی دونی چقدر خوشحال شدم گفتی آزت مثبت شده .. خیلی خیلی مبارککککککککککه! ان شاله تا آخرش به سلامتی!
من این چند روز تعطیلی مشهد بودم. مخصوص مخصوص برات تو حرم دعا کردم.
حالا هم یه مبلغی برات نذر میکنم ان شاله همه چیز به خوبی تا آخرش پیش بره و بچه سالم و صالح به دنیا بیاری.
سعی کن آرامش داشته باشی و همه چیز رو بسپری به خدا.
بووووووووس مخصوص
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
رویاجان من از روزی که ْزم مثبت شد آمپول شروع کردم.

اما توصیه ام بهت استراحت و خیال آسوده هست چون خودم هر وقت عصبی گرما زده ... اینها میشدم خونریزیم شروع میشد.. دکتر با کلی دارو و استراحت مطلق و رسیدگی مادرم اوضاع خوب میشد..

باز با ی بی دقتی روز از نو روزی از نو...
ماهایی که با این شرایط بچه دار میشیم باید خیلی این 9 ماه مراقب باشیم.

انشالله 9 ماه تو هم به سلامتی طی شه.

مطمئن باش اونی که میده بخواد خودشم نگهش میداره چه تو رحم چه بیرون... نخواد هم کاری از دست کسی برنمیاد.
انشالله که برای تو ختم جلسه است.

خدای خوبم. ممنون
رویا جونم .......................مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههه
نمی دونم چی بگم از خوشحالی از همون روز که اومدی و گفتی نذر کردم تا جواب + رو بگیری روزی یه تسبیح افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد رو بخونم و خوندم الانم می خونم روزی یه تسبیح تا انشا الله تولدش
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام
من چجوری میتونم اینهمه لطف و محبت شما مهربونا رو جبران کنم؟؟؟

الان که دارم پستهاتونو میخونم فقط اشک میریزم واقعا خوشحالم که دوستای گلی مثل شما دارم ..

ترانه جونم شیمای عزیزم میترای گلم و زهرای مهربونم و بقیه ی کسایی که به یادم هستید از همتون

ممنونم امیدوارم بتونم یه روزی این همه محببتتون رو جبران کنم .

دوستتون دارم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

میترا و زهرا جون اوایل که شما امپول میزدین لکه بینی یا خونریزی نداشتین همش میترسم لک ببینم توی حاملگیهای قبلیم هم هر وقت لک میدیدم دیگه تموم بودبرای همین خیلی میترسم .میترا جون وقتی خونریزی داشتی چه دارویی استفاده میکردی که قطع میشد؟؟
سلامممممم رویا جونم خیلی خیلی خیلی برات خوشحا لممممممممممممممممم ... وقتی پستتو خوندم از شدت ذوق گریه میکردم ................الهی که به حق خانوم فاطمه زهرا جوجوت صحیح و سلامت دنیا بیاد و این روزای انتظارت تموم شه ..............................