2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
Salam Roya jon, mishe baram tozih bedi micro chie?chetor moshkel cromosomi bacheca ro tashkhis midan? Man 3 ta seght dashtam nazdike 3 mah har 3 ta moshkel kromizomi dashtan cairotip mano shoharam normale mikham bedonam mishe tokhmak& sperm maro kharej az rahem leghah bedan age Salem bos Vared rahem konan?torokhoda harchi midoni baram bego, merci

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نازی جان سلام
عزیزم در میکرو یا ای وی اف اول به زن داروهای تخمک گذاری میدن وقتی تخمک ها به اندازه ی لازم برسه با یه عمل ساده که پانکچر نامیده میشه تخمک ها رو میگیرن همون روز هم شوهر نمونه میده توی ازمایشگاه تخمک و اسپرم رو لقاح میدن وقتی جنین تشکیل میشه بعد از سه روز به رحم انتقال میدن اما اگر لازم باشه روی جنین پی جی دی انحام بشه یکی از سلول های جنین رو جدا میکنند و از نظر کروموزومی بررسی میکنند اگه سالم باشه به رحم انتقال میدن در اینصورت انتقال معمولا 5 روز بعد از تخمک گیری انجام میشه .ماهم ازمایشات ژنتیک و کاریوتایپمون سالم بود ولی بعد از پی جی دی هفت جنین مشکل داشتند و فقط یکی سالم بود که الان سه روزه انتقال دادم دعا کن این یکی برام بمونه.
سلام به همگی
امروز جواب یکسری از آزمایشهام رو گرفتم که فکر میکنم مربوط به امینی بدن بشه
Anti ds DNA Antibody 24
Anti TPO Antibody 360 که این آیتم نرمالش باید 60 باشه
دو سری جواب هم هنوز آماده نیست که منتظر اونها م تا دوباره برم پیش دکتر امیدوارم علتش همین بوده باشه اگر شما هم اطلاعاتی دارید راهنمای کنید
رویا جان امیدوارم این دفعه نی نیت برات بمونه و به همه ما امید بدی
زهرا جان باهات تماس گرفتم جواب ندادی
Roya jon, nemidoni cheghad khoshal shodam ino fahmidam akhe moteasefane man to' iran nistam va inja hich harfi drbare IVF behem nazadan goftan hich charei nadare bayad inghad hamele shi ta yeki bemone, nemidonam ellate seghtaye ghablit chi bode vali male man har 3 tash moshkel genetic dashtan kheili khoshalam ke az in tarigh mishe janin salemo Vared kard, azizam barat koli doa mikonam torokhoda movazebesh bash dost daram begi salemo topoli bedonya omade ta manam motmaen sham ke Ba in ravesh bacham baram mimone,fekraye khob bokon kheili moheme kheili tasir dare age khoshal bashio mosbat fek koni badanet hormonai tarashoh mikone ke bara bache mofide barat doa mikonam zod zod khabaraye khob baramon benevis
سلام
مرسی نازنین جان منم سعی میکنم تا اونجا که میشه ریلکس باشم عزیزم من فکر کردم ایرانی که دکتر پاکروش رو بهت معرفی کردم اما چون علت سقط هات دقیقا مشخصه و مشکل ژنتیکیه راهش پی جی دیه که مطمئنا جنین سالم رو تشخیص میدن و برات انتقال میدن البته امینوسنتز هم هست که توی ماه سوم حاملگی از مایع دور جنین مقداری بر میدارند و همون ازمایش ژنتیک رو روش انحام میدن که اگه مشکل داشته باشه مجوز سقط میدن اما این خیلی سخته ادم بعد از سه یا چهار ماه بخواد بچه اش رو سقط کنه از نظر روحی ضربه ی بزرگی به ادم میخوره اما توی میکرو دیگه این مشکلو نداری کاش میتونستی بیای ایران و این عمل رو انحام بدی اخه من توی موسسه رویان دیدم خیلی ها از کشورهای خارجی میان میگن هم ازمایشگاهش خیلی مجهزه هم خیلی براشون ارزونتر در میاد..
منم برات ارزوی موفقیت میکننم و امیدوارم به زودی مامان یه نی نی سالم و صالح بشی .عزیزم تو رو خدا خیلی برام دعا کن ممنون بوووووووووووسسسسسسسسس
سلام رویا جان. منم 5تا سقط داشتم که یکش خارج از رحم بود. همه آزهایی که توی ابن سینا دادم حتی آزمایش کاریوتایپم هم سالم بود. دکتر محسن معینی گفت که مشکلی ندارم قبل حاملگی بعدی باید قرص فولیک اسید و متفورمین و آسپرین بخورم. به محض بارداری هم داروی دیگه میده تا ببینیم ایسشالله ایندفعه میمونه یا نه؟

الان هم تصمیم دارم جواب آزم رو نشون پاکروش بدم ببینم اون چی میگی

شما هم ایشالله به زودی صاحب فرزند سالم و صالح میشی.

خدا باید بخواد وگرنه دکترا بهانه هستند
ترانه جون ببین خانمی بغل عکسمون / عکس یه پاکت نامه هست. روش که میریم نوشته ارسال ای میل. از همونجا میتونیم ای میل بزنیم. من میام رو پست تو و روی پاکت رو میزنم ای میل باز میشه. برات میفرستم میاد توی صندوق ایمیلت. بازم دوباره شمارم رو برات میفرستم. صندوقت رو چک کن. شما هم میتونی همینجوری برام بفرستی.
نانا جون خانمی من شنیدم اگه TPOبالا باشه علت سقط همینه که یا قرص پردنیزولون میدن یا باد سرم IVIGتزریق بشه . در مورد ANTI اون چیزی نمیدونم. برا من رنج نرمال TPO باید 34 بود که برا من 52 بود
نیکی جون به من هم توی رویان همین داروها روو دادن و گفتن اگه جواب ازمایشم مثبت باشه باید امپول هپارین بزنم .شما نمیدونی بعد از بارداری چه دارویی قراره بهت بده؟؟؟؟؟
رویا جونم سلام خیلی خیلی خوشحالم که نوشته هاتو دیدم .........فقط نمیدونم چی بگم امیدوارم اینبار با دلی شاد و پر برگردی ...........بقیه دوستان چطورن .........................

این تاپیک که میام غصم میگیره چون کاری از دستم بر نمی یاد . همتونو درک میکنم و میدونم که چقدر در دلتون غوغا دارید و هراسان هستید

برای همتون دعا میکنم و از خدا صبر رو براتون میخوام
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
Roya jon man ehtiaji be' amino santez nadaramchon khodeshon ghable inke 3mah tamom she seght mishan faghat nemidonam bara man micro mikonan ya na chon inja porsidam goftan on male kasie ke tabiee bardar nemishe to' bayad haminjori hamele shi tayekish Salem dar biadnemidonam man ke dige taghatesho nadaram
سلام رویا جون
من فکر میکنم مشکل منم همین ژنتیکی هست
میشه درباره رویان و مراحلی که باید طی کنیم کمی توضیح بدی؟
یعنی با این روش پی جی دی معلوم میشه که کدوم مشکل داره و جدا میشه؟
منم میتونم به این روش امید داشته باشم؟
چقدر هزینه کردی؟
چه مدت طول کشید مدت درمانت تا انتقال؟
انشاله که موفق باشی

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همگی
من اینجا فقط رویا و ترانه و زهرا 5 رو میشناسم.
رویا جون خیلی خوشحال شدم دیدم بعد مدتها پست گذاشتی ... اگه قابل باشم برات دعا میکنم .. ان شاله که همون یکی برات بمونه و سالم و صالح باشه.
منم الان دارم قرص ال دی میخورم و آماده میشم برای انتقال جنین های فریزیم در تیر ماه.
ترانه جون خوبی؟
زهرا جون خوبی؟ برای منم دعای مخصوص بکن !
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم