2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام واااااااااااااااااااااااااااااااای مژگان جون وقتی پستتو خوندم خیلی خیلی خوشحال شدم که قلب نی نی تشکیل شده

خدا رو صد هزار مرتبه شکر .............خیلی مواظب خودت باش برای ما هم دعا کن
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلامممممممم ... ممنونم نازی جون و مامانی یه فرشته ... ایشاالله زودی روزی خودتون .............. میدونین تا اینجاش واقعا معجزه بوده با بتای 24 و 48 ساعت بعدش 33 این فرشتم الان قلب داره ............... خدا کنه مشکلی براش پیش نیاد ... ممنون برام دعا میکنید ... بووووووس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام بچه ها

مزگان جون مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه عزیزم .خیییییییییییییییییییییییلی خوشحال شدم قلب نینیت میزنه .ایشالا که تا 9ماهگی خوب وتند بزنه وبعدشم بیاد بقل مامان مزگانش وشادش کنه .........
مراقب نینی وخودت باش وحتما حتما استراحت کامل کن وخوب بخور .غذاهای مقوی که برات نوشتم یادت نره بخوریا!!!!!!!!!!! برای نینی خیلی خوبه. البته دارچین رو نخور . ولی حسابی به خودت برس وخوبم استراحت کن .اگه بلندشی دعوات میکنیما!!!!!!!!!!!
سلام مامانی جونم ............ من خوبم شکر ... جوجوم هم امیدوارم خوب باشه به حق خانوم فاطمه زهرا .............براش دعا کنین .................ممنون به یادمونی ............بووووووووووووووووس ....................خودت چیکارا میکنی ؟ اوضاعت خوبه ؟
سلام نا نا جون خوبی خانمی چه خبر میگم امروز نوبت دکتر داری بیا خبر بده که دکتر چی گفته وان شا الله با خبر ای خوب خوب مارو خوشحال کنی

من خرداد نمیتونم بیام عصری میخوام زنگ بزنم از منشی دکتر برای پنجم تیر نوبت بگیرم

مژگان جون خیلی خوشحالم که حال خودت وجوجو بهتره موفق باشی گلم
سلام به همه دوستای خوب و مخصوصا ترانه جون عزیزم ممنون که انقدر به فکر من هستی
آره عزیزم رفتم امروز خدمت آقای دکتر گل و مهربون رسیدم هر چند قبلا هم برای سونو گرافی خدمتش رسیده بودم ولی این بار بیشتر باهاش حرف زدم انقدر صبور و با شخصیت با آرامش جوابم رو داد که انگار جواب گرفتم
برام سه نوع آزمایش نوشت که هر کدوم رو باید یه آزمایشگاه بدم یکی کاریوتایپ بود که خیلی سال پیش دادم و دوباره باید بدم و خیلی هم بهم دلگرمی داد حتما برو پیشش خیلی دکتر خوبیه تو مطبش هم اگثرا باردار بودن و از همه جا جواب رد گرفته بودن ولی دکتر معینی مشکلشون رو تشخیص داده بود خیلی آدم دقیقه امیدوارم همه دوستای گل جواب بگیریم
نانا جون خیلی خوشحالم که با صحبت های دکتر روحیه گرفتی ...............نگفت برو همون ابن سینا .................

یعنی بعد از جواب ازمایش هات میری مطب ؟؟؟؟....................میدونی چه روز هائی ابن سینا هست ؟؟؟؟؟؟؟.........

راستی از روی بیمه ویزتش چقدر شد
سلام دوستای خوبم.....میشه آدرس و تلفن این دکتر معینی که میگید رو باری من بزارید.....ممنونم....منم دو بار

سقط داشتم که دوتاشم پوچ بود بعد از اون همسرم واریکوسلش رو عمل کرد چون اسپرم هاش شکل درستی

نداشتن و الانم منتظرم که............ لطفا این آدرس و شماره رو رو واسه منم بزارید متشکرم
سلام نانا جون. خانمی جواب منو ندادی برا یکم خرداد به چه اسمی برام وقت گرفتی؟ در ضمن ساعتش فکر میکنم 5و نیم بود. ایشالله تا 1ام ازهام حاضر میشه. ابن سینا که وقت وییت دکتراش رو برام 21خرداد گذاشت. ممنون میشم جواب بدی؟
سلام دوستای خوبم ... من دوشنبه رفتم سونو و جنین دیگه قلب نداشت و باید صبر کنم دو هقته دیگه اگه به خونریزی نیفتادم برم بهم دارو بدن ... الان لکه قهو ه ا ی دارم ولی خیلی کمه ... التماس دعا