2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نانا چون میبخشی ولی مطمینی ساعت 4و نیم ؟ آخه به من گفتی ساعت 5و نیم. درضمن به چه اسمی برام وقت گرفتی؟ من همون روز جواب آزهام حاضر میشه به نظرت میرسم پیش معینی هم ببرم؟

بازم ممنون
سلام مژگان جون خوبی؟

چه خبرا ؟ امیدوارم همه چی همون طوری که دوست داری پیش بره

عزیزم میشه به من بگی من چه ساعتی زنگ بزنم ابن سینا جواب میدن چند روزه دارم شماره ها رو می گیرم و کسی بر نمی داره
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلامممممممممممم ... دوستای گلم چون خونریزیم زیاد بود 1 هفته زودتر رفتم سونو ... قلب جوجومممممممم میزد شکر خدا .......... دکتر گفت کند میزنه ............ نمیدونم والا این دکترا هر وقت یه چیزی میگن ................ دور ساک هم کلی لخته بود که بهم 3 تا امپول پروزسترون در روز + دو تا شیاف داده ............ هپارین هم از روزی دو تا کردنش روزی 1 دونه + 1 قرص کلسیم .................خلاصه اینکه خیلی محتاج دعاییمممممممم
Mojgan joon hala ke khonrizi dary bayad esterahat motlagh shi age kasi hast movazebet bashe bekhabo faghat bara dastshoi raftan pasho pahatam bezar ro ye balesh mohem ineke ghalbesh mizane felan moraghebe bash ta sonoye badi aslanam az pelle bala pain nakon hatta ye pelle say kon aramesh dashte bashio faghat fekraye khob bokoni in kheili komak mikone midoni narahatio stres projestrono kam mikone ke khodesh baese seghte moafagh bashi azizam
واااااااااااااااااااااای قربون اون قلب خوشجلش برم که داره می زنه مژگان جون نمی دونی چقدر خوشحال شدم دلم می خواد گریه کنم ایشاا... به حق خانم فاطمه زهرا نی نیت صحیح و سالم می مونه و این دوران شیرین و پشت سر می زاری اینکه که قلب تشکیل شده خودش یه نعمت خیلی بزرگه مطمئن باش خدا بهترین و برات در نظر گرفته منم همیشه به یادت هستم و اگه خدا قبول کنه برات دعا می کنم تو هم ما رو بی خبر نزار

راستی یکی از عمه های من که باردار بود می گفت از همون اول بارداریش تا ماه 6-7 همین طور خونریزی داشته و هیچ مشکلی هم برای نی نی پیش نیومد و الان دخملش هم 1 سالش شده پس نگران نباش خیلی خیلی مواظب خودت باش مامان کوچولو
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!