2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من فعلا دارم داروها رو استفاده میکنم تا هفته دیگه یه تیتر بدم تا نظر نهاییشون رو بگن ........... شما بتای اولیت چند بود ؟ و بعد چقدر شد ؟؟ کلا تو سونو چیزی دیده نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند هفته بودی که لکت شروع شد ؟
بتای اول من که سه روز از پریم گذشته بود 105 بود یک هفته بعد شد 980 بعد لکه بینیام شروع شد و دو روز بعد از آخرین آز بتام شد 865 که رفتم دکتر و سونو کرد و گفت چیزی دیده نشده و گفتن تو هفته 4 هستم بعد 4 روز دیگه بتا رو تکرار کردم که شد 3650 که شوکه شدم و رفتم دکتر گفت باید بستری بشی شاید خارج از رحم باشه و من راضی به بستری شدن نشدم و گفتم خودم با بتا امتحان می کنم اگه باز رفت بالا می رم بیمارستان دکتر هم قبول کرد دو روز بعدش که آز دادم بتام شد 3540 که اومده بود پایین دو روز بعد که تکرار کردم شده بود 2750 امروز که دوباره آز دادم که جوابش فردا آماده میشه

دکترم می گه وقتی سقط هم انجام بشه ممکنه جواب آزمایش تا دو هفته مثبت باشه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بتات خیلی خوب بود که ..........من 1 روز بعد تاخیر بتام 24 بود و 2 روز بعد شد 33!!!!!!!!! من فردای اون روزی که بتام مثبت شد رفتم هپارین رو شروع کردم و دکتر معتقد بود من قبل بارداری باید دارو مصرف میکردم ... میدونی من رفته بودم برای پیگیری که باز باردار شدم ........ حالا ازمایشاتی که معلوم میکنه واقعا به هپارین نیاز دارم یا نه چند روز دیگه اماده میشه ...... اگه نیاز به هپارین باشه خیلی خوبه چون اگه معلوم شه به هپارین نیاز ندارم کار سختتر میشه و معلوم نیست برای چی سقط میشن ...
آره خودم هم وقتی جواب آز اولم و دیدم گفتم این دیگه می مونه چون بارداری قبلیم بعد از 10 روز عقب انداختن تازه شده بود80 اونم همین طوری بوده و کم می رفت بالا ساک بارداری هم دیده شد ولی همون شبی که سونو کردم سقط شد

اینبار که اصلا ساک بارداری هم دیده نشده دکتر می گه بارداریت غیر طبیعی ..........من که نمی فهمم چی می گه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
ایشاا... عزیزم با زدن هپارین نی نیت برات می مونه .......... اگه خدایی نکرده نموند اصلا غصه نخوریاااا
مژگان جون من میخوام باهات صحبت کنم هر دنبالت میکردم پیدات نمیکنم کجاها بیشتر میمونی دختر

یه آدرس بذار من بیام تو همون کلوپ
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
ترانه جونم من تو کلوب پروازی ها و ستاره و اینجا هر وقت باشم صفحه هام بازن ... هر جا پست بزاری میام ........... خودمم دلم میخواد با هم بحرفیم ............ببین بگو چه ساعتی هستی من تونستم میام
اااااااااااااااااااای خدا حالم خیلی خرابه خراب تر از همیشه الان زنگ زدم آزمایشگاه گفت بتام شده 5200 گفت بارداریت خارج از رحم بتام هی داره بالا پایین میشه دلم خیلی پره دلم می خواد گریه کنم ولی گریم نمی یاد حالا باید چه کار کنم برای یک شنبه وقت دکتر گرفته بودم ولی فردا می رم

بچه ها کی تجربه بارداری خارج از رحم داره؟ لاپراسکوپی کرده؟ چه جوریه؟ تو رو خدا کمکم کنید