2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان . ورو خدا یکی جواب منو بده
من رفتم پیش دکتر معینی بعد از 1 بار سقط . یه آزمایش داده که قیمتش خیلی بالاست. اما بعد رفتم پیش دکتر کاتب و نظر اونو رد کرد. حالا من موندم این آزمایشو بدم یا نه؟ دکتر معینی گفت شوهرت هیچ مشکلی نداره و تو باید آز بدی. دکتر کاتب گفت شوهرت مشکل جدی داره و تو هیچ مشکلی نداری و نباید آز بدی.
من گیر کردم . هردوشون دکترای خیلی خوبین. تورو خدا به من بگین حرف کدومو گوش کنم؟ لطفا کمکم کنین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بیتا جون ......... بیتا جون شما هم خودت باید ازمایش بدی هم همسرت ........ حرف هیچ کدومشون رو قبول ندارم .......... منم 4 تا سقط داشتم و برای شوهرم ازمایش نمیدادن و بعد سقط چهارم براش از نوشتن که مشکل داشت و عمل کرد ......... البته 1 سقط خیلی مهم نیست ولی بهتره پیگیری شه تا خیالتون راحت شه
سلام منم 2 بار حاملگی پوچ داشتم....و بعد از کلی آزمایش متوجه واریکوسل همسرم شدیم که الان 1 ماهه جراحی کرده و دکترم معتقده که سقط ها به این دلیل بوده هرچند اکثر دکترا وقتی حاملگی صورت میگیره به مرد ربطش نمیدن....تو رو خدا پیش یه اورولوژ هم برید و آزمایش اسپرم رو حتما درخواست کنید حتی اگه دکترتون گفت لازم نیست خدا میدونه چه قدر من اذیت شدم و همشون گفتن همه آزمایشا خوبه و با آزمایش اسپرم با شستشو متوجه شدیم 95 درصد اسپرم های شوهرم شکل درستی ندارن و باعث حاملگی میشن اما زود از دست میرن.......این آزمایش با آز اسپرم معمولی فرق داره و نتیجش کلی دقیقه ما این آزمایش رو به سفارش دکتر پویان و توی بیمارستان لاله دادیم امیدوارم تونست باشم کمکمی بکنم.....برای منم خیلی دعا کنید
باران جون. شوهرمنم اسپرماش آنرمال بودن. سونو هم دادیم ولی سالم بود و واریکسول نداشت. اسپرمای طبیعیش بادارو از 11%به 50%رسید. ممکنه واریکسول داشته باشه و توی سونوی داپلر معلوم نشه؟

نانا جون من امروز زنگ زدم ابن سینا گفت اردیبهشت تماس بگیر . چکار کنم؟
سلام نیکی جون ...... چیز زیادی نمونده تا اردیبهشت ولی مرتب زنگ بزن تا بتونی زودتر وقت بگیری البته اگه خودت میخوای زودتر پیگیری کنی ................. من نمیدونم چرا انقد بی حوصله شدم و ترسو !!اصلا دلم نمیخواد برم برای ازمایشات !!!!! البته در اسرع وقت که حالم میزون شد زنگ میزنم ............ البته بیشتر برا ازمایش شوهرم استرس دارم ..... امیدم به خداست ایشاالله خودش همراهیمون میکنه ..........التماس دعا
نه میخوام بلکه بیخیال پاکروش بشم. این دکتره که گفتم یه مرکز نازاییه. آزهای جای دیگه رو هم قبول نداره. پیش خودم فکر کردم برم پیشش ببینم نظرش چیه بعدش هم اگه نشد ببرم ابن سینا. چون ابن سینا آز جای دیگه رو قبول میکنه.
قبلا که گفتم که شوهرم مشکل آنرمالی اسپرم داره که برا هر بارداریم باید دارو مصرف کنه
نیکی جان من هم زنگ زدم ابن سینا گفتن داریم جا به جا میشیم ولی از دکتر محسن معینی وقت گرفتم اون خودش ابن سینا کار میکنه ولی میرم مطبش خیلی تعریفش رو می کنن مخصوصا برای سقط مکرر اگه میخوای برات وقت بگیرم