2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مارال جان مرسی که به یاد ما هستی من هم دو بار سقط داشتم هر دو بار قلب جنین تشکیل نشد و جنیین پنج هفته و پنج روز بیشتر رشد نکرد و از بیست و سوم اسفند هم خونریزی دارم و هنوز دفع نشده خونریزی هم خیلی کم شده حالت لکه بینی شده تا قبل از سقط هم هم آسپرین هم هپارین هم اسید فولیک استفاده میکردم نمی دونم چرا اینطور میشم امیدوارم من هم به زودی مشکلم حل بشه اگر تجربه ای داری رهنمائیم کنی ممنونت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترانه جان دکتر اشرف معینی دکتر خیلی خوبیه ولی افلاطونی استادشه و حتی یک بار هم دکتر معینی در مورد من از دکتر افلاطونی سوال کرد ولی در مورد برادرشون یعنی محسن معینی در سقط مکرر تجربشون بیشتره و من هم میخوام بعد از تعطیلات برم پیششون اگر میخوای برای شما هم وقت بگیرم از مطبش برای اول خرداد وقت گرفتم ولی ابن سینا فکر کنم زودتر وقت میده بهم خبرش رو بده من تهران زندگی میکنم برام راحته و بعد از سیزدهم میرم ابن سینا هر کار داشتی بهم بگو خوشحال میشم اگر کاری از دستم بر بیاد انجام بدم
مرسی نانا جون عزیزم چقد تو مهربون وخوبی خدا خودش کمکت کنه ان شا الله

من دوست دارم بیام ابن سینا اگه تونستی برام نوبت بگیر که بیام مرسی خانمی

نانا جون اگه زحمتت نمیشه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من اسم وفامیل مو برات ایمیل میکنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟

امروز من تا ساعت 2 هستم اگه اومدی اینجا پست بذار ببینم منم بیام
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
مرسی نانا جون عزیزم چقد تو مهربون وخوبی خدا خودش کمکت کنه ان شا الله

من دوست دارم بیام ابن سینا اگه تونستی برام نوبت بگیر که بیام مرسی خانمی

نانا جون اگه زحمتت نمیشه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من اسم وفامیل مو برات ایمیل میکنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟

امروز من تا ساعت 2 هستم اگه اومدی اینجا پست بذار ببینم منم بیام
نیکی جون
چون علت سقط هام مشخص نشده برام درمان با ای وی ای جی شروع کردن و تا حالا هم جواب داده و من ماه ششم بارداری هستم هزینه اش زیاده اما می ارزه دکتر های خوبی تو ابن سینا هستن که یکیشون دکتر معینیه تو ابن سینا خیالت راهته که بیخودی امیدوارت نمیکنن و زود درمان رو شروع میکنن
ای وی ای جی همون البومینه که باعث میشه بدن در مقابل جنین واکنش بد نشون نده من یک ماه قبل از بارداری شروع به تزریق کردم ماهی یکبار البته دارو رو اگه بیمه تایید کنه قیمت هر دوره 276هزار تومنه اما خوب این هم یه راهشه گرون اما ارزشمند
گل مخملی جون میشه بگی اگه علت سقط ها مشخص نشه چه راه هائی رو پیشنهاد میکنن

واین روشی که شما انجام دادی چه جوریه یعنی میشه بیشتر برام توضیح بدی ممنون میشم

کمی کنجکاو شدم
سلام به همگی .
من رفتم پیش دکتر معینی بعد از 1 بار سقط . یه آزمایش داده که قیمتش خیلی بالاست. اما بعد رفتم پیش دکتر کاتب و نظر اونو رد کرد. حالا من موندم این آزمایشو بدم یا نه؟ دکتر معینی گفت شوهرت هیچ مشکلی نداره و تو باید آز بدی. دکتر کاتب گفت شوهرت مشکل جدی داره و تو هیچ مشکلی نداری و نباید آز بدی.
من گیر کردم . هردوشون دکترای خیلی خوبین. تورو خدا به من بگین حرف کدومو گوش کنم؟ لطفا کمکم کنین
سلامممممممممم ........... سال نوتون مبارک ایشاالله سالی پر از شادی و خوشی و سلامتی داشته باشین ................. مارال جون چقد خوشحالممممممم برات گلم ... الان نی نیت دنیا اومده یا بارداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اومدی از خودت و نی نی بیشتر بگو
گل مخملی جون میشه بگی اگه علت سقط ها مشخص نشه چه راه هائی رو پیشنهاد میکنن

واین روشی که شما انجام دادی چه جوریه یعنی میشه بیشتر برام توضیح بدی ممنون میشم

کمی کنجکاو شدم
ترانه جونم ببخشید دیر جواب میدم ..... دوست خوبم من ابن سینا رو انتخاب کردم ولی هنوز نرفتم برای ازمایشات ..... 2 ماه پیش که در حال سقط بودم وقتی رفتم بهم گفتن بعد 2 تا پریود بیا تا برات ازمایشات لازم رو بدیم ......