2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام به همهگی لطفا هر کسی میتونه منو راهنمایی کنه
من یک بار با روش آی یو آی حامله شدم کیسه و زرده و دیده شد ولی قلبش تشکیل نشد وبار دوم با روش آی وی اف بار دار شدم دیروز هم هفته هشتم بودم که رفتم برای دیدن قلب که باز هم قلبش تشکیل نشده بود ولی پوچ نبود تا پنج هفته و پنج روز هم رشد کرده بود این مدت آمپول کلکزان و اسید فولیک و استرادیول و آ اس آ هم مصرف میکردم الان هم منتظرم که سقط بشه و میخوام از شما ها که تجربه دارید کمک بخوام چه روشی رو پیش بگیرم ؟ پیش کی برم ؟ البته دکتر خودم خانم دکتر معینی و خیلی هم تو کارش استاده ولی برای سقط چکار کنم؟
روزیتا جونم بمیرم برات .......واقعا برات متا سفم ...........حرف دکترا بیخودیه زیاد روش حساب نکن ......عزیزم تو.کلت به خدا باه ......همیشه تو رو به یادم هست ومخصوص دعا میکنم
رویا جونم واقعا نگرانتم
بقیه دوست گلا چطورن؟
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رزیتا جون واقعا ایمانت قوی بوده که تونستی با واقعیت کنار بیایی. منم معتقدم که نمیشه به زور از خدا گرفت . اگه میخواد بگیره بزار همون اول بگیره نه بعد چند ما استرامحت و تحمل ان همه سختی. ایشالله ایندفعه خدا بهت یه بچه سالم و صالح میده.

نانا جون چند تا تاپیک بالاتر شرح حالم رو نوشتم. یکی از سقطای منم حاملگی پوچ با آی یو آی بودوبهمون پیشنهاد آی وی اف کردن. که قبول نکردیم. بعدشم 2بار حامله بودم که بازم قلبش از کار افتاد ولی پوچ نبود. بعد عیدم تصمیم دارم ابن سینا برم. توکل کن به خدا. ایشالله خودش درست میکنه
مرسی نیکی جون امیدوارم به زودی یه نی نی خوشگل بپره تو شکمت بعدش تو بغلت
من که روزهای سیاه سقط رو طی میکنم مثل بریدگی از بدنم داره خون میره قبلی که سقط شد لخته لخته بود ولی نمیدونم این چرا اینطوریه خیلی بی حالم و درد دارم دکتر بی انصاف بهم یکدونه مسکن هم نداده دارم میمیرم
سلام به همگی ...سال نو مب ارک امیدوارم سال جدید همگی فرشته های کوچولو رو توی اغوش بگیریم....روزیتا جان واقعا برات متاسفم .عزیزم مشابه این اتفاق برای دوست من هم افتاد ...دوستم دو قلو باردار بود که توی ماه هشتم کیسه ابش پاره شده بود ..وقتی بیمارستان رفته بود دکتر گفته بود که باید طبیعی زایمان کنی .اولی رو سالم به دنیا امد اما بعدی رو دیر به دنیا امد بعد شوک داده بودند بچه 40 روز توی بیمارستان بود زیر دستگاه اکسیژن بود بعد هم که مرخص شد بچه نه گردن میگرفت نه سینه مادرش مدام هم تشنج میشد دوستم با سرنگ شیر خودش رو بهش میداد همه جا دکتر بردند اما بچه روز به روز بدتر میشد تا 9 ماهگی هم موند اما 9ماهگی مرد ....خیلی به حرف دکترا اهمیت نده .فقط توکل کن به خدا .خدا توی سخت ترین مواقع بهترین چیزها رو هدیه میده
سلام به همگی.سال نو مبارک. امیدوارم سالی پر از شادی، نشاط، خوشحالی پر از پول و پر از خبرهای خوش داشته باشید و امسال تمام بچه های این تاپیک دارای فرزند زیبا و سالم و باهوش شوند.
زهرا جونم خوبی؟ پسر گلمون چطوره؟ حتما حسابی بزرگ شده.از طرف من از روی دستهای کوچولوش بوس کن. من هم تو شناسنامه هم اسم شما هستم. مرسی از دعاهات.
الهه جون، نیکی جون ، زهرا جون از احساس همدردیتون بسیار سپاسگزارم. بیشتر برای همسرم ناراحتم. دیروز همکار شوهرم را تو خیابون دیدیم دخترش که با دختر من بدنیا آمده بود حسابی بزرگ شده بود. گفت هر هفته که جلسه داریم همکارم عکس دخترش را میآره نشون همه میده خیلی ناراحت شدم برای شوهرم که نمیتونم بچه دار بشم و چون شوهرم را خیلی دوست دارم نمیتونم ازش جدا بشم. واقعا امتحانات خدا چقدر سخته.
سلام من هم پنج بار سقط در زیر هشت هفته و یک حاملگی خارج رحمی و یک زایمان با یک بچه زنده در هفته 21 داشتم یه دخترکه چون ریه اش کامل نبود اونقدر جلوی چشمام نگهش داشتن تا قلب کوچیکش وایسادالبته اینها مال دو سال پیشه و

حالا دوباره باردارم تو هفته 21 هستم و با اینکه تحت درمانم و سرکلاژ کردم اما نگرانم مبادا باز اتفاقی بیافته برای همتون از صمیم قلب دعا میکنم که شما هم یه روزی مثل من حرکت یه کوچولورو تو وجودتون حس کنین
سلام دوستای خوب وعزیزم

منم همه تونو درک میکنم ..................منم 5 تا سقط داشتم اولی 5ماه بود دومی وسومی دوماه بودن وچهارمی

چهارماه بود پنجمی دوماه بود که آخرین سقط 13اسفند بود وبرای اخری هپارین واسپرین هم استفاده کردم واز 5ماه

قبل از بارداری هم اسیدفولیک میخوردم وتا به حال یه سری ازمایش ژنتیک پاپ اسمیر و...........دادم

بعداز سقط چهارم عکس از رحم گرفتم ........................دکتر گفت چسبندگی رحم پیدا کردی باید هیستروسکوپی کنی

وبعد از هیستروسکوپی که کورتاژورزکشین هم همراش انجام داده بودن برای بار پنجم هم سقط شد

علت این سقط ها مشخص نیست
ازتون خواهش میکنم که هر تجربه ای در این مورد دارین در اختیارم بذارین

از کسانی که درمورد رویان یا ابن سینا می دونند برام توضیح بدین

که آیا اونا تجربه شون بیشتراز دکترای یزد هستن یا خیر

چون من یزد میرم دکتر که علت مشخص نکردن

اگر رویان یا ابن سینا اطلاعات وتجربه بیشتری داره بیام پیششون
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام دوستای خوب وعزیزم

منم همه تونو درک میکنم ..................منم 5 تا سقط داشتم اولی 5ماه بود دومی وسومی دوماه بودن وچهارمی

چهارماه بود پنجمی دوماه بود که آخرین سقط 13اسفند بود وبرای اخری هپارین واسپرین هم استفاده کردم واز 5ماه

قبل از بارداری هم اسیدفولیک میخوردم وتا به حال یه سری ازمایش ژنتیک پاپ اسمیر و...........دادم

بعداز سقط چهارم عکس از رحم گرفتم ........................دکتر گفت چسبندگی رحم پیدا کردی باید هیستروسکوپی کنی

وبعد از هیستروسکوپی که کورتاژورزکشین هم همراش انجام داده بودن برای بار پنجم هم سقط شد

علت این سقط ها مشخص نیست
ازتون خواهش میکنم که هر تجربه ای در این مورد دارین در اختیارم بذارین

از کسانی که درمورد رویان یا ابن سینا می دونند برام توضیح بدین

که آیا اونا تجربه شون بیشتراز دکترای یزد هستن یا خیر

چون من یزد میرم دکتر که علت مشخص نکردن

اگر رویان یا ابن سینا اطلاعات وتجربه بیشتری داره بیام پیششون
از مژگان جون وتی تی جون اگه اینجا میائین حتما جواب سوال بالارو که پرسیدم بهم بدین چون بچه ها گفتن شما میرین ابن سینا

ممنون میشم از همه دوستان گلم

خدارو قسم میدم به دستای کوچوی رقیه دختر ساله امام حسین (ع) سال 1390رو برای تمام عزیزانی که منتظرنی نی هستن رو شیرین کنه

وبه همه دوستانم فرزند صحیح وسالم بده الهی آمین
salam,sale noe hame mobarak man 3bar seght dashtam hamashon ghabl az 3mahegi az hame badtar ine ke to ghorbatam va inja hich barresi rom anjam nemidan migan hichkary nemishe kard bayad inghadr tekrar koni ta yekish bemone ke kheili harfe ahmaghaneie chon bade harkodom koli afsorde misham,faghat azmayeshe jenetic azamon gereftan ke onam goftan har javabi biad karish nemishe kard vali to in site khondam ke to iran kheili kara mikonan baram ajibe ke man masalan to uropa hastam vali hich barresi ro tokhmak ya esperm nakardan vali to iran hame in azmayesharo anjam midan va daro ham tajviz mikonan! kheili sakhte harnar ke hamele misham miam to nini site ghesmate bardarie hafte be hafte hame haftehasho donbal mikonam vali bade 10 ,11 hafte miam ghesmate seghto mikhonam be khodam deldary midam ke kheilia mesle man hastan nabayad omidamo az dast bedam.
سلام ترانه جون. به نظر من ابن سینا برا سقط خیلی بهتره. رویان از بس که در گیر پژوهش شده کار اصلی خودش رو فراموش کرده.

گل مخملی جان لطفا از خودت بیشتر بگو در مورد دکترت و راههای درمانت. ممنون میشیم اگه راهنمایی کنی.
نازی جون ایشالله که مشکلت حل میشه. درسته توی ایران بیشتر بررسی میکنند. مخصوصا مراکزیس مثل ابن سینا یا امید تمام جوانب را میسنجند. ولی دکتر اول و آخر همممون خداست. اگه اون بخواد میشه. توکل کن به خدا که اسمش دوا و ذکرش شفاست
ممنون نیکی جون از راهنمائینت

خانم های دیگه کجائین بابا بیائین کمی به ما راهنمائی بدین دیگه

مژگان جون ناپیدائی بیااااااااااااااااادیگه
سلام به همه خانمهای گل امیدوارم سال خوبی داشته باشید من از اعضای قدیمی این تایپیکم که روزای خیلی سختی رو گذروندم در کنار بچه های قدیمی اینجا امیدوارم این روزای سخت زود بگذره و همتون طعم مادر شدنو بچشید من زیاد وقت نمیکنم بیام ولی هر وقت بیام دوست دارم تا جایی که میتونم کمک کنم پرسیده بودن ابن سینا چطوره به نظر من همه مراکز نازایی و سقط مکرر خوبن من خودم ابن سینا میرفتم وراضی بودم ولی اگر شهر دیگه ای هستین و اونجا مرکز نازایی و سقط مکرر داره مخصوصا یزد و اصفهان و شنیدم خوبن نیازی نیست بیاین تهران چون معمولا طرز کار همشون یه جوره منم سه بار سقط داشتم و مشکلمون زنتیکی بود که دکتر گفت ما کاری نمیتونیم انجام بدیم 50 درصد ممکنه بمونه و یا از بین بره یعنی باید اونقدر باردار بشی تا یکیش بمونه منم تصمیم گرفتم یک بار دیگه امتحان کنم و دیگه بیخیال نی نی از طریق طبیعی بشم که خدا خواست و بار چهارم نی نیم مونده توصیه من به دوستایی که سقط داشتن اینه که حتما حتما تمام ازمایشات مربوط به سقط رو بدن مخصوصا ز نتیک و تو مرکز معتبر بدن اگر مشکلی باشه حتما را حلی هم داره من بعد از بارداریم فقط یه بار مرکز ابن سینا رفتم و فقط اسپرین مصرف میکردم ولی بچه هایی که مشکل ایمنی داشتن هپارین و اسپرین مصرف میکردن حتما تحت نظر یه مرکز خوب باشید و از این دکتر به اون دکتر نرید در ضمن منم تعریف پاک روشو شنیدم ولی مرکز سقط مکرر چون یه تیم هستن با هم کار میکنن خیلی بهتره امیدوارم هر چه زودتر دامن همه منتظرین سبز بشه امیننن