2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
سلام الهه جون ...... به سلامتی عزیزم ..................راستش از کشاف اطلاعی ندارم ................... راستی تهرانی ؟؟ کدوم دکتر کاراتو پیگیری کرد و ازمایشش داد ؟؟بازم میخوای پیگیری کنی یا اقدام ؟؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام مژگان جان ...من تهران نیستم .....هنوز برای تهران اقدام نکردم ..اما پیش دکترم کرمان ادامه میدم ...اخه من هر سقطم رو پیش یک دکتر بودم ....وهر دفعه که سقط میکردم دکترم رو عوض میکردم .....باورت میشه که من 9تا دکتر عوض کردم . الان که یک ماه هست که سقط کردم .....سرگیجه وکم خونی و کمردرد شدید دارم....دیگه خودم از حامله شدن میترسم چون روی اعصابم خیلی اثر میگذاره....
سلام مژگان جان . .... من نمیدونم مشکلم چیه .. دکترا هم که اول باید ببینند که ایا واقعا سقط می کنی بعد از یه عالمه درد ورنج تازه به فکر علت می افتند ...من هر دکتری که رفتم .اول دارو میدند که حامله بشم ....در صورتی که من 4بار بدون دارو حامله شدم ....نمیدونم به خدا من که توی کار این دکترا موندم ......فقط یه چیز و اونم این که هر کس که بچه رو میده خودش هم میتونه بگیره ......امیدوارم که برای هیچکس یه رویا نشه ...که فقط توی رویایت ببینیش ......
سلام الهه جونم ............من بعد سقط سوم رفتم برای پیگیری که دکتر بعد یه سری ازمایش بدون اینکه برای شوهرم ازمایش بده گفت تخمک ضعیفت دلیل سقطات هستش ... لتروزول داد اون ماهش نشدم ماه بعد شدم و هاش سی جی زدم .............. در صورتی که من بعد سقط سوم تنبلی تخمدان گرفته بودم ...........................................................................
من خدارو شکر امروز پاک شدم 15 روز طول کشید سقطم ..........امیدوارم دیگه لک نبینم .......................... حالا پری بعدی رو از کی باید حساب کنم ؟ از امروز یا از روز خونریزی ؟؟؟ امیدوارم دیگه تنبلی تخمدان نداشته باشم
من بازمممممممممممممم لک دیدم اعصابم خورده .............................. اگه قبل بارداری رو حساب کنم باید بهمن پری شم یعنی احتمال داره یه دفعه پری هم بشم بعد پاک شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه ضخامت اندومترم هم کم بوده احتمالش کمه ....................