|
مشاهده متن کامل بحث +
1158849 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
نیکی جونم الان چندمین بار برام تکرار میشه تو ماه های مختلف که بی بی چکم مثبت میشه و بعد پری میشم و بعد خونریزی و درد شدید وقتی پری تموم میشه دیگه بی بی چک مثبت نیست یا به اندازه روز اول که رنگ داشت رنگ نداره و بعد چند روز کاملا منفی و من می مونم با کلی ویاری که قبل از خونریزی داشتم اونم بعد چند روز خوب مشیه نمیدونم چکار کنم گلم
آخه یه بار به دکترم گفتم گفت نباید قبل موعد بی بی چک بزاری آخه یکی دو بار که نیست چند بار برام تکرار شده
سلام نیکی جان درسته دکترا هیچ تشخیصی برای مشکل من ندادند ما حتی ازمایش ژنتیک رفتیم البته ما ازمایش ژنتیک را شیراز دادیم من یکسال کرمان پیش دکتر شریف زاده رفتم با سه ماه دارو مصرف کردند حامله نشدم اما یک ماه پیش خودم حامله شدم بلا فاصله رفتم دکتر بهم دارو داد امپول که دور ناف میزدم اسپرین بچه وفولیک اسید 5میلی اما باز هم لکه بینی تبدیل به خونریزی شد ودکتر هم گفت من داروی نبوده که برای جلوگیری از سقط بهت نداد ه باشم
سلام اریدیس جان به نظر من فعلا دست نگهدار وپیش هیچ دکتری نرو دو ماه را با همین وضعیت وبا توکل به خدا واینکه حامله هستی صبر کن بعد یک ازمایش وسونو برو سونو و ازمایش را بدون نخسه دکتر برو چون دکترا جز ناامید کردن کار دیگری بلد نیستند در ضمن سیستم بدن هر شخص با هم فرق می کنه مثلا برای من بی بی چک جواب نمیده حتی از یک خانم شنیدم که ازمایش هم جواب نمیده و فقط توی سه ماهگی با سونو تشخیص داده میشه که حامله هست خواهش میکنم رعایت کن ان شا.الله که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد
سلام اریدیس جان به نظر من فعلا دست نگهدار وپیش هیچ دکتری نرو دو ماه را با همین وضعیت وبا توکل به خدا واینکه حامله هستی صبر کن بعد یک ازمایش وسونو برو سونو و ازمایش را بدون نخسه دکتر برو چون دکترا جز ناامید کردن کار دیگری بلد نیستند در ضمن سیستم بدن هر شخص با هم فرق می کنه مثلا برای من بی بی چک جواب نمیده حتی از یک خانم شنیدم که ازمایش هم جواب نمیده و فقط توی سه ماهگی با سونو تشخیص داده میشه که حامله هست خواهش میکنم رعایت کن ان شا.الله که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد
سلاممممممممم ..................وای الهه جون خیلی متاسف شدم خانومی ................... وای خدا جونم کمکمون کن .............................من شنبه پیش رفتم بقایا مونده بود ...........امروز رفتم شکر خدا همه چی دفع شده بود ............................... من ازهای انعقادی خیلی تخصصی ندادم ولی تا این حد ازهایی که دادم مشکلی نداشتم ............ البته شوهرم تازه واریکوسلش رو عمل کرد قبلش نمیدونستیم که مشکل داره ولی دکترا میگن دلیل اصلیه سقطام مشکل شوهرم نبوده !!!!! الله اعلم ........................................
حتی هپارین هم زدی نموند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .................من این سری اسپیرین میخوردم که همش لکه بینی داشتم .............شیاف پروژسترون هم روز 2 تا .............. متفورمین روزی 3 تا ................ با اینکه سریلی پیش بدون اسپیرین تا هفته 8 هیچ لکی نمیدیدم .......... اگه بهم هپارین بدن که مطمئنا خونریزی میکنم ....................حالا امید به خدا .......... بعد از 2 تا پری میرم ابن سینا ببینم اونا چی میگن
سلام ....شوهر من دیروز دوباره آز اسپرم داد که نوشته حرکت اسپرم بعد یک ساعت 5 درصد......که این خیلی پایینه و بی حرکت 95 درصد......کسی تجربه ای داره یا چیزی میدونه تو رو خدا راهنماییم کنید در ضمن واریکوسل 1 و 2 هم داره و دکتر گفته باید جراحی بشه......نمیدونم باید چه کار کنیم.....ممکنه 2 بار حاملگی پوچ من به همین دلیل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام الهه جان ...............من نمیدونم والا ............من به شخصه خودم بعد از لطف خدا امیدمم به هپارین بودد ......من هنوز پیگیریهامو شروع نکردم ..................... قراره بعد 2 تا پری برم ابن سینا تا ازهای لازم رو بدن ............. البته خودم فکر میکنم مشکل شوهرم بی تاثیر نبوده امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه عملش ...
سلام باران جان ................منم 4 تا سقط داشتم دکترا میگن واریکوسل شوهرم بی تاثیر نبوده ولی عامل اصلیشم نبوده ........... شوهر من واریکوسل سمت چپ گرید 3 داشت .......... ازمایشش هم تعدادش عالی ولی 95 درصد نرمال نبودن !!!!!!! ................حالا چهارشنبه عمل کرده امید به خدا تا 3 ماه بعد ازمایش بده ببینیم چطور شده
.سلام مژگان جان ...شوهر من فقط یکبار ازمایش اسپرم داده اونهم سه سال پیش وهر بار که به دکترم گفتم شاید مشکل از شوهرم باشه حرفم رو رد کرد و به همون یکبار ازمایش اکتفا کرد ........دادشم خانومش حامله نمیشد ....بعد یک ازمایش اسپرم داد حرکت اسپرمش 5درصد بود دکتر به دادشم دو بسته تترا ساکلین داد همون ماه خانومش حامله شد و الان هم بچه دومش تو راه ...............امیدوارم همه به ارزویشان برسند...راستی کلینیک نوید دکتر کشاف صاحب چطوره؟؟؟
.سلام مژگان جان ...شوهر من فقط یکبار ازمایش اسپرم داده اونهم سه سال پیش وهر بار که به دکترم گفتم شاید مشکل از شوهرم باشه حرفم رو رد کرد و به همون یکبار ازمایش اکتفا کرد ........دادشم خانومش حامله نمیشد ....بعد یک ازمایش اسپرم داد حرکت اسپرمش 5درصد بود دکتر به دادشم دو بسته تترا ساکلین داد همون ماه خانومش حامله شد و الان هم بچه دومش تو راه ...............امیدوارم همه به ارزویشان برسند...راستی کلینیک نوید دکتر کشاف صاحب چطوره؟؟؟