2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی. ببخشید که دیر شد. من سه بار سقط داشتم اولی و دومی که قلب داشت و هفته هشتم سقط شد و تو هر دوشون لکه بینی داشتم. بعد رفتم زیرنظر پاکروش و همون موقع حامله شدم ولی جنین قلب نداشت پاکروش هپارین و آسپرین و داروهای دیگه تجویز کرده بود و در مورد آزمایش شوهرم هم گفت مشکل داره. بعد شوهرم رفت پیش یه دکتر دیگه اسمش لطف اله آرمنده بود. تشخیص داد شوهرم واریکوسل داره و باید عمل بشه ولی چون وقت نداشت شوهرم چمران زیر نظر دکتر حاجبی عمل کرد. اوضاع اسپرمهاش بهتر شد و بعدش اتفاقی با یک دکتر طب گیاهی و سنتی اشنا شدیم. اسمش دکتر روازاده است. یک سالی هم زیر نظر او بودیم که بعدش اجازه داد اقدام کنیم و همون ماه اول باردار شدم. بعدش هم نه آسپرین خوردم و نه هپارین استفاده کردم و الان هم تقریبا هفته بیست و هفت هستم و تا بحالش همه چیزو فقط لطف خدا میدونم و بعدش هم فقط و فقط امیدوارم خدا نگهدار دخترم باشه . چون همه دکترها وسیله هستند. منم تا وقتی بچه ام را تو بغل نگیرم خیالم راحت نمیشه. اگر باز هم سوالی بود در خدمت هستم. در مورد وضعیت اسپرم شوهرم میدونم خیلی افتضاح بود چون پاکروش همون موقع گفت با این اسپرم بچه نمیمونه. حتما اگر شوهرتون نیاز به عمل داره اینکارو بکنید شک نداشته باشید
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلاممممممممم ... ممنون از اینکه جواب دادی ........................... یعنی با داروی گیاهی دخمل گلت موند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه بگی چیا خوردی و شوهرت چی ؟؟ ..........................من شوهرم تعداد اسپرماش خوبه ولی نرمال نیست چهارشنبه دیگه وقت عمل داره ....................
ادم میمونه والا ...... من واقعا نمیدونم چیکار کنم ..................یعنی با داروهای گیاهی مشکل سقط مکرر حل میشه ؟؟ روش کارش رو یکم برامون میگی ؟؟ ببخشید که انقد سوال میپرسم اخه فکر کنم شرایط الان ما رو درک کنی
سلام. این آدرس سایت دکتر روازاده است http://ravazadeh.com/fa/
مطبش هم خیابان جمهوری. فکر کنم بعد خیابان یاسری. کنار مبلمان ایده آل هستش. باید قبلش وقت بگیری. شمارشو میگردم پیدا میکنم. خیلی شلوغه مطبش
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام زهرا جون از اینکه راهنمایم کردی ممنون امیدوارم تمام کسانی که منتظر این لحظه قشنگ هستند به ارزویشان برسند الهی امین اگر زحمت نیست ادرس وشمار اون مرکز رو برام بگذار خیلی ممنون
سلام الهه جان .............................................منم ابن سینا میرم البته 2 جلسه هستش رفتم ................ادرسش / تجریش - خ شهید باهنر (نیاوران ) - بعد از سه راه یاسر 22812487-22835020 .............................مرکز تخصصی و فوق تخصصی نازایی و سقط مکرر
من الان چهارمین سقطم هستش .........تمام سقطام بدون تشکیل قلب و تو 2 ماهگی بودن ...................حالا الان در حال سقط هستم .....................2 ماه بعد از سقطم برام ازمایشات لازم رو میدن ...........................شنبه میرم سونو ببینم که رحم تمیز هستش ............ایشاالله که همش دفع شده باشه .....................اگه دوست داشتی از خودت بگوووووووووووووو الهه جان
سلام مژگان جون من هم الان یک ماه هست ششمین سقطم اتفاق افتاد سقط های من بیشتر به زمانی که قلب تشکیل بشه نمی رسند توی این پنج سال که از ازدواجم می گذرد من درگیر درمان سقط هایم بودم همه ازمایشات مربوط را انجام دادم همسرم ازمایش انجام داده تنها حرف دکترا این بود که هیچ مشکلی نداری یزد پیش دکتر کریم زاده دکتر حجت رفتم گفتند هیچ مشکلی نداری راستی مژگان جون؟؟ شما از خودت بگو عزیزم امیدوارم اخرین بار باشه که سقط کردی ودفعه بعد نی نی رو توی بغلت بگری جواب سونو چی شد ؟
سلام الهه جان اگه چندتا تاپیک بالاتر رو خونده باشی منم تقریبا مثل شما هستم. 2تاپوچ و 2تا هم توقف رشد . 1دونه خارج از رحم.

جدی برای شما هیچ مشکلی تشخیص ندادند؟ حاملگیهات پوچ بوده؟ درسته؟
سلام دوستان گلم میشه من رو هم راهنمایی کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اگه قابل دونستین با هاتون دوست بشم

یه سوال ازتون دارم :من الن چندمین باره که بی بی چک م مثبت میشه ولی با دو یا سه روز تاخیر و حتی بدون تاخیر با درد و خونریزی شدید پریود میشم به نظرتون دارم سقط میکنم ؟باید چکار کنم مرکز خاصی رو می شناسین بهم معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟ممنونم از پاسختون پیشاپیش

yqak4mmykydjv1w92f3.jpg