|
مشاهده متن کامل بحث +
1158870 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام من تازه این سایت را پیدا کردم همه ی مطا لب شما را خوندم من هم 6تا سقط داشتم تقریبا همه 3 تا 4 هفتگی تمام امیدم را از دست دادم تور خدا من هم راهنمای کنید
سلام من تازه این سایت را پیدا کردم همه ی مطا لب شما را خوندم من هم 6تا سقط داشتم تقریبا همه 3 تا 4 هفتگی تمام امیدم را از دست دادم تور خدا من هم راهنمای کنید
برای تشخیص دقیق سقطهای مکرر باید سری آزمایشها که به Thrombophilic panel معروف هستند را انجام بدین برای اطلاعات بیشتر لطفا ای میل بزنین تا اصلاعات کامل رو براتون ارسال کنم
سلام بچه ها. من قبلا 1حاملگی خارج از رحم و2تا حاملگی پوچ داشتم که یکیش با آی یو آی بود. دکترا تشخیص آنرمالی اسپرم شورم رو دادن که با مصرف دارو خوب شد. ولی بعد از اون 2بار حامله شدم که در هر 2بار جنین تشکیل میشد ولی در هفته 8 و 9 ضربان قلب از کار میافتاد. میتونید کمکم کنید.؟
در ضمن همه جور آز مایش حتی کاریو تایپ هم دادم همه سالم بودن
سلام به همه .خوبید؟ رویا جونم منتظر خبرای خوب هستم روزیتا جونم عزیزم ناامید نباش که خدا بزرگه عزیزم الهه جون واقعا متاسفم درکت می کنم شدید .......من که هنوز بعد از یاد آوری گذشته یک دل سیر گریه میکنم .گلم من به مرکز سقط مکرر ابن سینا در تهران رفتم سرچ کنی شمارشو پیدا میکنی .تونستم بعدا میذارم برات باران عزیزامید روزهای خوب در آینده برات دارم نیکی جونم نمیدونم چی بگم .....دکترتون کی بوده؟ شما اگر بین دو راهی هستید و نمی دونید چیکار کنید یه سر به مرکز ابن سینا بزن اونجا آزمایشاش خیلی خیلی کامله عزیزم
میخواستم بدونم کسی مثل من بوده که 2بار حاملگیش به خاطر از کار افتادن قلب ازبین رفته باشه؟ من مشکلم همین 2بارداری آخرمه وگرنه حاملگی پوچ رو در مان کردیم.
در ضمن من همه جور آز مایش و کاریو تایپ هم دادم. همگی سالم بودن
سلام به همگی. امیدوارم خوب و سلامت باشید . منم خوبم. همیشه به یاد همه هستم فقط الان یک کمی درگیر درس و دانشگاه هستم. نیکی جان من سه بار بارداری داشتم که دوبارش قلب در هفته هشتم از کار افتاده و یه بار هم جنین بود ولی قلب نداشت . شوهرم عمل کرد و بعد حامله شدم و الان هفته بیست و شش هستم. شکرخدا تا مروز همه چیز خوب پیش میره.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلاممممممممممممممم ........... سوما جون منم 4 تا سقط داشتم ............... شوهر منم واریکوسل داره که قراره عمل کنه ولی گفتن دلیل سقطام اون نیست ............. شما هپارین هم زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .....................................من شوهرم تعدا اسپرمش خوبه 180 میلیون ولی نرمالش کلا 30 درصد .......... میشه یکم از ازمایش شوشو بگی ؟؟ من منتظرممممممممممممم
سوما جان. منم سر حاملگیهای پوچم فهمیدم که شوهرم مشکل آنرمالی اسپرم و کم تحرکی اسپرم داره. حتی یکیش هم با iuiپوچ شد. بعد دکترم رو عوض کردم و با خوردن قرص مشکلش حل شد. 50 %نرمال ولی حرکت تند نداشت و کندش 58%بود. در ضمن واریکسول هم نداره. شما دکترت کی بود؟