|
مشاهده متن کامل بحث +
1158610 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
ستاره جون رهاجون به من که گفتن اولین روزی که فهمیدی بارداری باید شروع کنی.
البته اینها رو از روی آزمایشها میگن.. من که خودم دقیق نمیدونم چی هست.. ی بار هم از ی خانوم دکتری که استادیار دانشگاه بود خواستم که مشکلم رو بهم توضیح بده. گفت این ها چندین عامل به هم مرتبطند من سر کلاس به دانشجوهای تخصص زنان هم که درس میدم آخر کلاس نصف حرفهامو نفهمیدن... ولی اگه بخوای خلاصه بهت بگم اینه که تو شرایط عادی ی سری فاکتورها تو خون هست که برای سلامت تو لازمه. کسی که باردار میشه چون حجم خون و فشار خون افزایش پیدا میکنه توی خون تو اون فاکتورها باعث انعقاد خون تو جفت و مرگ جنین میشه. و حتما باید هپارین رو از روزی که پریت عقب افتاد باید بزنی.
اما تا جایی هم که بهم گفتن هپارین رو هم همینطوری تجویز نمیکنن.. اول اینکه دزش مهمه فقط دکترهایی که با این درمان کار کردن تجربی میدونن که با چه مشکلاتی چه درزی جوابگو هست. دوم اینکه اگه لازم نباشه و مصرف شه باعث خونریزی داخلی و مرگ مادر میشه.( برای همینه که خیلی از دکترها از دادنش میترسن.)
به نظر من بهتره پیش دکتر برین و براتون تجویز کنه..
سلام به همه من 6 ساله که ازدواج کردم و 2 ماه پیش برای اولین بار اقدام کردم و حامله شدم و دیروز پس از 1 هفته خونریزی نی نی ام سقط شد در هفته 8............الان هم کمی درد دارم و فردا باید برم سونو که ببینم همه چیزش خارج شده یا نه اگرنه باید کورتاژ کنم...........نی نی همه چیزش طبیعی بود..........کیسه زرده و جفت و ساک و خودش هم طبیعی بود ولی قلبش نیم زد.......اگر کسی تجربه من رو داره لطفا من رو راهنمایی کنه............چند مدت بعد می تونم اقدام کنم؟ ایا مشکلی داشتم که نی نی افتاده؟ خیلی می ترسم
مارال جون صبور باش ان شالله هر وقت وقتش شد خدا خودش ی سالمشو میده..
نازلی جون معمولا مگین ی دونه سقط اونهم قبل تشکیل قلب به خاطر مشکلات کوروموزمیه و عادیه.
ولی من بار اول به تشکیل قلب نرسید بهم گفتن عادیه. دومی هم سر زمانی هم که باید قلبش تشکیل میشد قلبش تشکیل نشد برام آسپرین تجویز کردن و ی هفته بعد قلبش تجویز شد.. اما آسپرین هم تا هفته 19 دووم آورد.
الهی من فدات شم برای خودت اسفند دود کن نمی دونم اعتقاد داری یا نه اما خیلی تو چشم بودی من ناراحت شدم برات انشاالله دوباره مامان بشی به همین زودی راستی میمی هم مامان شد دوباره