2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158491 بازدید | 14067 پست
به سلامتی چقدر زود مگه نباد 3 ماه صبر کرد................مرسی سروناز جون من به چشم اعتقاد دارم و می ونم بعضی ها انرژی منفی دارن.ولی نمی دونم که کسی چشمم زده یا نه.صلاح این بوده حتما
خدایا خودت نگهدار دخترم و زندگیمون باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا این همه سقـــــــــــــط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نی نی من سقط شده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
وای بچه ها راست میگین...............

راستش من هم بعضی وقتها به چشم زخم فکر میکنم..

آخه بارداری اولم زود به همه گفتم و زود هم سقط شد

بارداری دومم هم تا 3 ماهگی کسی نمیدونست اوضاع خوب بود
اما دیگه ماه چهارم بقیه هم فهمیدن باز اون موقع سقط شد...

چی کار کنیم...............
خدای خوبم. ممنون
سلام به همه .خوبید؟
چند هفته ای کامپیوترم خراب بود ...........من خوبیم ....پسری هم خدا راشکر حالش خوبه الانم هفته 34 هستم ......برام دعا کنید که ترس تمام وجودم رو گرفته ......به امید خدا بقیه راه رو هم به راحتی طی کنم .........منم اگر قابل باشم براتون دعا می کردم و می کنم

میترا جون شما چیکار کردی؟
مارال دیگه دکتر نرفتی؟
سوما و رویا کجایین ؟بیاین از خودتون خبر بدین....
بقیه کجان؟

نازلی جون یه بار سقط زیاد مهم نیست و دکترا اصلا بررسی نمی کنند .حالا دیگه مد شده عزیزم

میترا جون اگر عقیده داشته باشی به چشم زخم برات پیش میاد واگرم نداشته باشی اگر صد باره طلسمتم بکنن مشکلی پیش نمیاد .....
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام دوستان گلم خوبید من تازه این سایت را پیدا کردم راستش را بخواهید منم سه بار سقط داشتم عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی هم انجام دادم ولی باز که باردار شدم سقط شد در هفته 6 و 7 به لکه بینی یا خونریزی می افتم و وقتی سونو می کنم می گن جنین قلب نداره و باید کورتاژ کنی هر سه بار هم کورتاژ کردم راستش دیگه خیلی ناامید شدم سومین سقطم 18 فروردین 88 بود که از تیر ماه رفتم تحت نظر دکتر پاکروش یک سری آز داد که انجام دادم بعد عکس رنگی نوشت وقتی عکس رادید گفت بخاطر کورتاژ آخری چسبندگی کامل پیدا کردی و باید هیستروسکوپی بشی که 16 آذرماه عمل کردم الان هم دارم دارو استفاده می کنم تا دوباره رحمم به شکل اول برنگردد خیلی می ترسم راستش رابخواهید دیگه از بارداری بدم اومده تورو خدا بگید چیکار باید بکنم
تولد تو رویای واقعی من است عزیزم
سلام به همه ی دوستای گلم . من هر روز اینجا سر میزنم و مطالبتون رو میخونم اما مطلب قابل عرضی ندارم برای همین هم چیزی نمینویسم . صنم جون مارال جون میتراجونم زهراجونم و .... ممنون که به فکر من هستید منم همیشه یادتون هستم و تو این روزها و توی هیئت ها برای همتون دعا میکنم و امیدوارم به زودی همگی به ارزوی قشنگتون برسید ...
منم همچنان در حال درمانم دکتر برام یه دوره فیزیوترابی داده بود که انجام دادم و دوباره باید برم پیشش ببینم چی میگه فعلا که هیچ خبری از نی نی نیست دلم خیلی گرفته و حسابی داغونم لطفا برام دعا کنید ........
زهراجون خدا رو شکر نینی سالمه ان شالله 5-6 هفته باقی مونده رو به سلامتی طی میکنی..
ما رو هم دعا کن زهراجون.. دعای زن باردار زودتر برآورده میشه.

لی لی جون ان شالله که زودتر مشکلت حل شه... از خودم بدم اومد تولد من 18 فروردینه!!!!!!!!!!
ان شالله مشکلت زودتر حل بشه.

الهی مارال جون خدا زودتر حاجت تو رو هم بده. من هم بعضی وقتها قاطی میکنم. این دو بار قبلی ماه اول باردار میشدم. اما نمیدونم چم شده هنوز هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////////////

رویا جون من اگه قابل باشم بچه های این تاپیک همیشه تو دعای آخر نمازم هستن.. ان شالله خدا زودتر حاجت همه مون رو بده.
خدای خوبم. ممنون
سلام به همه دوستای خوبم
دوستان عزیزم من الان اگه نینیم سالم بود باید حدود ده هفتم میبود اما حدود ده روز پیش که دکتر بودم بعد از سونوگرافی معلوم شد نینیم قلب نداره و دکترم گفت داروهاتو قطع کن ( آمپول پروژسترون و هپارین و یه سری قرص) خودش سقط میشه ولی الان بعد از گذشت ده روز هنوز هیچ خبری نیست. خیلی داغونم از یه طرف داغ از دست دادن نینی و از طرف دیگه نگرانی بابت سقط. میترسم کارم به کورتاژ بکشه.

میشه راهنماییم کنین
سلام مونا جون
عزیزم متاسفم ولی هنوزبرای سقط خودبخودی یکم زوده از هفته 8 به بعد این امکان هست.
ولی چرا از کورتاژ نگرانی؟ اتفاقا خیلی راحتتره و مطمئن تر. خیلیا هم سقط کردن و هم در نهایت مجبور به اینکار شدن. خود این امپولا جای جنینتو محکم کردن . پس دیرتر سقط میشه. من خودم دوبار مجبور به کورتاژ شدم که خیلی راحت بود یه یک ربعیم بیهوشی داشت. این آخری درست 11 روز پیش بود .
بازم سوالی بود در خدمتم
سلام هانیه جون. مرسی از جوابت و متاسفم که شما هم نینی تو از دست دادی
راستش از کورتاژ نمیترسم. خودم هم یکبار تجربش رو دارم. راستش میترسم ضرر داشته باشه. از طرفی هم نگرانم چرا خودش سقط نشده آخه دکترم با اطمینان گفت داروها رو قطع کنی سقط میشه. من هفته 8 رو رد کردم

میتونم بپرسم علت سقط های شما چیه و دکترتون کیه؟
من پیش دکتر پاکروش میرم