2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158491 بازدید | 14067 پست
ستاره جون رهاجون به من که گفتن اولین روزی که فهمیدی بارداری باید شروع کنی.

البته اینها رو از روی آزمایشها میگن..
من که خودم دقیق نمیدونم چی هست..
ی بار هم از ی خانوم دکتری که استادیار دانشگاه بود خواستم که مشکلم رو بهم توضیح بده.
گفت این ها چندین عامل به هم مرتبطند من سر کلاس به دانشجوهای تخصص زنان هم که درس میدم آخر کلاس نصف حرفهامو نفهمیدن...
ولی اگه بخوای خلاصه بهت بگم اینه که تو شرایط عادی ی سری فاکتورها تو خون هست که برای سلامت تو لازمه.
کسی که باردار میشه چون حجم خون و فشار خون افزایش پیدا میکنه توی خون تو اون فاکتورها باعث انعقاد خون تو جفت و مرگ جنین میشه. و حتما باید هپارین رو از روزی که پریت عقب افتاد باید بزنی.

اما تا جایی هم که بهم گفتن هپارین رو هم همینطوری تجویز نمیکنن..
اول اینکه دزش مهمه فقط دکترهایی که با این درمان کار کردن تجربی میدونن که با چه مشکلاتی چه درزی جوابگو هست.
دوم اینکه اگه لازم نباشه و مصرف شه باعث خونریزی داخلی و مرگ مادر میشه.( برای همینه که خیلی از دکترها از دادنش میترسن.)

به نظر من بهتره پیش دکتر برین و براتون تجویز کنه..
خدای خوبم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممیترا جون صد درصد ایندارو بدون تجویز پزشک امکان نداره فقط می خواستم مطمئن بشم هفته 4 یا5 دیر نباشه

هنوز که منتظر پری هستم البته هنوز دیر نشده تا 18 اگر شروع بشه درسته
سلام بچه ها خوبید میترا جون من اینجام میام میبینم کسی نیست بر میگردم منکه همچنان دارم اقدام میکنم وهنوز باردار نشدم الان نه ماهه
زهرا جونم خوبی نینیت خوبه رویا جون مامان شدی بالاخره
سلام به همه من 6 ساله که ازدواج کردم و 2 ماه پیش برای اولین بار اقدام کردم و حامله شدم و دیروز پس از 1 هفته خونریزی نی نی ام سقط شد در هفته 8............الان هم کمی درد دارم و فردا باید برم سونو که ببینم همه چیزش خارج شده یا نه اگرنه باید کورتاژ کنم...........نی نی همه چیزش طبیعی بود..........کیسه زرده و جفت و ساک و خودش هم طبیعی بود ولی قلبش نیم زد.......اگر کسی تجربه من رو داره لطفا من رو راهنمایی کنه............چند مدت بعد می تونم اقدام کنم؟ ایا مشکلی داشتم که نی نی افتاده؟ خیلی می ترسم
خدایا خودت نگهدار دخترم و زندگیمون باش
مارال جون صبور باش ان شالله هر وقت وقتش شد خدا خودش ی سالمشو میده..

نازلی جون
معمولا مگین ی دونه سقط اونهم قبل تشکیل قلب به خاطر مشکلات کوروموزمیه و عادیه.

ولی من بار اول به تشکیل قلب نرسید بهم گفتن عادیه.
دومی هم سر زمانی هم که باید قلبش تشکیل میشد قلبش تشکیل نشد برام آسپرین تجویز کردن و ی هفته بعد قلبش تجویز شد..
اما آسپرین هم تا هفته 19 دووم آورد.

نگران نباش 3 ماه بعد میتونی دوباره باردار شی.

خدای خوبم. ممنون