2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158496 بازدید | 14067 پست
موناجان متاسفم برات.

ولی خوب بدن با بدن فرق میکنه. من هم سقطهام بدون دارو خیلی طول میکشه شروع بشه. بار اول ی ماه بعد مردن جنین تازه ی کم لک دیدم. بعد با دارو سقط شد

بار دوم هم 5 هفته ای بود جننین مرده بود اما هیچ لکی نداشتم. باز دارو دادن تا سقط بشه.

ولی میگن اینطوری موندن جنین مرده خیلی بده. چون میکروب و اینها وارد خون میشه. سعی کن تا چند روز دیگه اگه خونریزیت شروع نشد بری دکتر
خدای خوبم. ممنون
من بیمار دکتر پاکروش هستم. دکتر گفت احتمالا دلیل سقط هام تخمک ناقصه که باید بعد از سقط احتمالا درمان رو شروع کنم.
برای شنبه 12 دی وقت دکتر دارم.

کسی میدونه تخمک ناقص اصلا درمانی داره یا نه؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

موناجان مطمئن باش درمان داره. خیلیها تخمک هم ندارن درمانشون میکنند.

پاکروش به یکی دیگه از مریضهاش اینو گفته بود

واسه درمان ی سری ویتامین اینها میده + اینکه میگه باید شرایط روحی و فکریتون کاملا خوب بشه و الگوی خواب درست باشه.

این درمانی که واسه یکی از بچه های همین سایت گفته بود
خدای خوبم. ممنون
من تو هفته 6 بدون هیچ دلیلی بعد از یک روز لکه بینی مختصر و بعدش درد و حالت تهوع جنین را سقط کردم - میدونم این مشکل خیلی هاست و تو همون تاپیکی که با بچه ها با هم اقدام کردیم توهمون ماه پیش و این ماه خیلی ها این موضوع براشون پیش اومد و همه مثل من اوضاع روحی خوبی ندارند الان 4 هفته از این قضیه میگذره و تا اونجا که میتونستم با هاش کنار اومدم حالا سوال اصلی من اینه ماهایی که این موضوع برامون پیش اومده چی کارکنیم که دوباره پیش نیاد چه آزمایشاتی انجام بدین خود من وچند تا دیگه از بچه ها دکترمون گفته هیچ مشکلی نیست فقط 3ماه دیگه اقدام کن واحتیاج به هیچ آزمایش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- راستش من یکی اصلا این جوری راضی نمیشم دکتر هم میگه برای یکبار سقط هیچ کاری نمیخواد بکنی ولی همه اونهایی که یک بار این تجربه تلخ رو داشتند میدونن من چی میگم والان از نظر روحی چه اوضاعی دارم وترس دیوانه کننده ای از تکرار این تجربه بد- از همه خانمهایی که یک بار این تجربه رو داشتند و بار دوم یک حاملگی موفق داشتند خواهش میکنم بیایی و بگین بعد از سقط اول چی کار کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه داروهایی خوردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه آزمایشاتی دادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم هراطلاعاتی دارید بگید خیلی خیلی ممنونم
زهرا 5 عزیز امیدوارم خودت و نی نی خوب باشید. واسه منم هپارین دادن الان هفته تقریبا 6 هستم ولی هنوز سونو فقط ساک نشون میده. شما کی رفتی سونو؟؟ میشه بگی غیر از هپارین آسپرین اسید فولیک چیا مصرف میکنی؟؟ میشه بیشتر با هم در تماس باشیم؟؟
هستی جونم بارداری خانمی ؟؟؟؟؟؟؟/ انشالله به سلامتی راستی پیش کدوم دکتر می رفتی شما ؟؟؟؟؟؟؟؟/
چندمینه سقط بوده که هپارین دادن ؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی خوشحال شدم انشالله امام حسین برات حفظش کنه . راستی اگه مشنجر داری اونجا بیشتر با هم بحرفیم .
id من tannaz_ata هست
سلام بچه ها من هی میام سرمیزنم ولی چیزی نمینویسم میدونید که من عضو قدیمی اینجام خیییییییییلی خوشحالم هستی بارداری امیدوارم برات بمونه من عاشوراوتاسوعا برای همه دعا کردم خدا قبول کنه آمین
امیدوارم همه به زودی مامان نینی های سالم شید ودیگه هیچوقت هیچکدوممون سقط روتجربه نکنیم هرکی خوند بلند بگه آمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین تاخدا صدای دلهای شکستمونو بشنوه خدایا تورو بهمظلومیت حضرت علی اصغر دیگه برای دلهای شکسته وجانهای خسته ی ما اینچنین خاطرات تلخی نرسان آمین وهمه این بچه ها که مدتهاست درانتظار دیدن فرزندخودهستند را به آرزوی دلشان برسان آمین البته سالم وصالش را.................................
سلام هستی جان
امیدوارم نه ماه بارداری رو به سلامتی طی کنی
بستگی به این داره که مشکل از کجا باشه. دکتر به من گفت تخمک مشکل داشته که قلب تشکیل نشده و در نهایت باید سقط بشه ولی امروز بعد از گذشتن دو هفته از قطع داروها هنوز سقط نشده.
انشاالله که شما از این مشکلات نداشته باشی و همه چیز به خوبی پیش بره. برای منهم خیلی دعا کن