2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان از کجا بفهمیم تخمک مشکل داره ؟ از چه راهی ؟ درمانش چیه من خودم فکر می کنم تخمک خودم مشکلم داره چون وضع شوهرم خیلی خوبه

چکار کنم متاسفانه این ماه هم اقدام کردم هنوز نمیدونم باردارهستم یا نه تاهفته دیگه معلوم میشه اگرپریود شدم همون روز میرم دکتر به نظرتون با کلومیفن یا داروهای مشابه مشکل حل میشه

لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه..............

ستاره جون من هم ی بار رفتم سونو تخمک چیزی نشون نداد..
حالا با آز گفتن باید از اولین روزی که عقب انداخنم هپارین بزنم.

زهراجون کجایییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الحمدلله 4-5 هفته دیگه نینیت به سلامتی میاد تو بغلت.......

خدارو شکر.

من هم این ماه قاطی پاطی هم نه آزم بارداری بتای بالا نشون داده نه پری شدم. فقط لک بینی دارم.
خدا به خیر کنه.
دکترم گفته هپارینها رو شروع کنم. 2 روزه دارم میزنم.

اما زهراجون مال من با سر سرنگ انسولین خارجی هم کبود میشه.... اولاش اینطوریه یا من اینجوریم..

بعد هپارین رو از کجا میفهمی درسته.
ما که تو این به ظاهر پایتخت خراب شده ی جا گیر آوردیم داشت اونهم خارجیش.
نه کنه به آمپولهای خارجیش اینطوری کبود میکنه... زهراجون تو چی میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدای خوبم. ممنون
میترا جون منم سلکسان (هپارین) خارجی مصرف میکنم. دو نا دادن یکی ساخت ایتالیا(میلان) هست یکی فرانسه. مال فرانسه بار کد داره ولی نتوستم بار کد ایتالیا رو پیدا کنم. میترسم مال منم تقلبی باشه. اگه کسی در این مورد چیزی میدونه خوشحال میشم کمکم کنه. در ضمن جای آمپولهای منم کبود میشه.
بچه ها سلام.دکتر پاکروش به من هم گفت تخمک آزاد نمیکنی یا اینکه تخمکهایی که آزاد میکنی ریزند برای همین سقط میشند حالا بهم گفته هر روز دمای بدنم را اندازه بگیرم و الان متوجه شدم که اصلا تخمک گذاری نمیکنم البته میدونم بخاطر شرایط روحی ام است منو معرفی کرد به دکتر روانشناس ولی هرچی زنگ میزنم برنمیداره. هفته پیش رفتم پیش یک دکتر دیگه گفت روز 14 سیکل برو سونو واژینال و بعد عدد را به من بگو بهت میگم آمپول هاچ سی جی بزن یا نه.
بچه ها لطفا اگر کسی راه درمان تخمک را پیدا کرد بیاد تو سایت بگه.
رویا جون شما چطوری؟ عزیزم نبینم ناامید بشی مطمئن باش خدا خواسته که ما تو سن بالا بچه دار بشیم تا تو پیری کسی باشه از ماها و شوهرمون مراقبت کنه.
سلام به همه خوبید؟

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآممممممممممممممممممممممممممممییییییییییییینننننننننننننننننننننننن برای دعای ساحل عزیز .واقعا ماها همدیگرو درک می کنیم ونه هیچکس دیگه .واقعا سخته ......

هستی جونم عزیزم مبارکه ...سونو هم زود رفتی من که اینبار گذاشتم هفته 11رفتم سونو و گفتم اگر قراره سقط بشه میشه و زودتر نرفتم که دکترا ته دلمو خالی کنن...توکل بخدا کن ...شماره تلفن و آدرس ایمیلمو خصوصی میذارم توی وبلاگت عزیزم

میترا جون مبارکه .............میترا اگر یه بار سرنگ ایرانی استفاده کنی می فهمی کبودی یعنی چه!!!!!!!!!!!! وای یه دایره بزرگ اطراف آمپول کبد می شه بعدم تا خوب بشه اونقدر زرد رنگ میشه که نگو روی دستی هم که زدی نمی شه خوابید ..حتی اگر یه کسی بزنه به دستت جیغت بیرون میاد ...............شلید کسی که برات می زنه دلسوزته آروم می زنه ..من تجربه کردم که با همین سر سوزن خارجی هم اگر خودم بزنم نه گه خیلی آروم توی پوست فرو می کنم .سیاه می شه ولی همسری بیرحمانه می زنه ( البته در ظاهر) ولی اون بهتره هم دردش کمتره هم کبود نمی شه .......حالا کمکم پوستت عادت می کنه ...........می ارزه عزیزم

من هپارین ایرانی می زنم شرکت داروسازی کاسپین تا مین

من از یکی بیمارستانها می گیرم .....دوست شوهرم ما رو معرفی کرد وحالا از همون جا می گیریم ......بابا استرس به خودتون وارد نکنید که بدترین چیزه......................برای منم دعا کنید برای 15 بهمن وقت بیمارستان دارم البته اگر زودتر نیاد دعا کنی بسلامتی بدنیا بیاد

مارال جونم ورویای عزیز از خدا براتون بهترین ها رو می خوام

از سوما خبری نیست؟

روزیتا جونم امیدت بخدا باشه این دکترا خیلی وقتا حرفای الکی زیاد می زنن
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام به همگی زهرا جون ایشالله به سلامتی نینیت بدنیا بیاد........منم یکبار در هفته 4 سقط داشتم همه

میگن دلیلی نداره ولی من میترسم برایه بار دوم دوباره باردار بشم به نظر شما آزمایشی چیزی بدم؟؟؟

ایشالله که همه بچه های این تاپیک نی نی دار بشن و نینیشون صحیح و سالم بیاد تو بغلشون..........

آمیننننننننننننننننننننننننننننننننننن